Top fuel niye var![]()
Bu abi, Manta projesi olan abi değil miydi?
Daha 3-5 ay öncesine kadar Manta turbo videoları paylaşıyordu şimdi motor mu aldı? Yoksa trollüyor mu gizli gizli?
Halamın da bıyığı olsa amcam olurdu zaten.
amcamız neye binse o geçilmez o ulu vs vs..
umarım başka şeylere de binmezsiniz.
If you have no LAG, you have no turbo..
ehahahaha abı fenasın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bende dırek bunu hatırladım
Bu tek teker yapan abiyi Türkiye'ye davet ediyorum. Ya refüj sulamadan, ya yol satıhından, ya da bir aracın üstüne kırmasından itibaren kısa zamanda mefta olur. Sizin ortaya attığınız karşılaştırma çok mantıksız en başta. Kişisel tercihtir. kimisi turbobusa'ya biner, kimisi 1.3 dizel fiesta'ya. Herkesin hayatına kimse karışamaz vol2 kısaca.
Birazdan bir pilot arkadaş çıkıp, F16' ile rolling isterse sizinle ne olacak? Motordan hızlı otomobilde var, otomobilden hızlı motorda.
Real Cars, Real Roads.
Konuyu gorunce benimde aklima msupra geldi.
Kim ne derse desin motor tehlikelidir. Sevene saygi duyarim ama saglam basican bu hayatta. O yuzden 4 tekere devam.
TR - B13
Otomobil vs. motorsiklet denildiğinde hep aklıma whiteside impreza gelir.
7 yıllık video çözünürlük yerlerde
Start
http://youtu.be/MwhKBMkBqKM
Finish
http://youtu.be/CBiwTr558IE
çarpan bölen denklem, iter çeker denklem, kilo başı hp denklem hepsini geçtim mademki bu iş standart motor ama standart dışı arabaya geldi ; başkan standart dışı motor bul standart dışı araba illaki bulunur son bi kaç yıldı tr de yapılan çok ciddi arabalar var...
imza...
Arkadaş emek vermiş arac yapmış,bunuda hızlı bi motorla test etmiş tebrik etmek lazım,abinin düşüncesine bişi dedigim yok herkes fikrini sölemekte özgür herkes aynı şeyi düşünmek zorunda degil lince gerek yok,ben motorcu olsaydım böyle tork canavarı ve hafif bi aracla yürüdüg icin gurur duyardım
forumu karıştırmak isteyen hastalıklı beyin çok. Adam video koymuş soru sormuş cevap veremeyeceği için bir kelime bile yazamamış. Biliyo ki cevap verse daşşak oğlanı olacak burada. O yüzden alttan trole devam ediyor. Zamanında motorla gazlarken ademe ya da cenkin supraya mı denk geldi ne olduysa acısını çıkaramamış içinde kalmış.
He motor iyidir he he. Kardeşim kadar yakın dostumu motor üstünde kaybettim ben. Anahtarlığı her aldığım arabada asılı durur. Bana kimse motor iyidir süperdir demesin. İnsanları sevdiğinden ayırır en ufak hatada. Sen yapmasan başkası hata yapar , ibnelik yapar sonucunu bilmeden bomboş yolda bilerek sola önüne çıkar. Arkada acılı bir sürü insan bırakırsın.
IN BOOST WE TRUST
Motor ile arabayı karşılaştırırken nette denenmiş ve test edilmiş videoları izleyip burada paylaşabilirsiniz. Bu arabanın geçtigi videoda olur motorun geçtigi videoda olur. Konuyu farklı yönlere çekmeye hiç gerek yok. İnsanların fikirlerine saygı duymak lazım. Araba sevende var motor sevende var.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Yıl olmuş 2015 hala arabamı motorsiklet mi tartışması yapılıyor.Her ikiside tamamen birbirinden bağımsız kategori olması rağmen.Kişisel görüşüm bir serçe bile en kral motordan üstündür.Kaç tanıdığımı motorsiklet yüzünden toprağa verdik.Hatta biri de kafayı sıyırdı şuan zar zor konuşuyor.Gelelim benim meseleme 5 ay önce şerefsiz evladının biri 60 ile giderken beni sıkıştırması üzerine sağda duran arabaya çarpmayım diye frenlere abandım sonuç ne oldu.Buyrun ; http://i.hizliresim.com/P5GD7v.jpg (bunun gibi 5 tane daha yara vardı üzerimde.)
İşin ilginci kendimi kaldırım tarafına attım adam aldı motoru götürdü altında.Velhasıl kelam hiç tartışmam bile ama her fikre saygı duyarım.Sonuç olarak kimse canını yolda bulmadı dikkat edelim.
Son olarak abi e30 ne gidiyor bee![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)