bu gün gazetede okudum 21 haziran günü trafik canavarını durdurma günü ilan edildi.o gün fahri müfettişler,jandarma ve trafik polisleri gördükleri her kusura ceza yazacakmış.......
bu gün gazetede okudum 21 haziran günü trafik canavarını durdurma günü ilan edildi.o gün fahri müfettişler,jandarma ve trafik polisleri gördükleri her kusura ceza yazacakmış.......
2000 A3 8L
alalal kusur olmasada yazıolar veya rüşvet alıyorlar![]()
eywa eywa![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
arkadaşlar bende memurum babam trafik polisi lütfen şşşşşşşş bende biliyorum ne yaptıklarını ama 5 parmağın 5ide bir dill unutmamak lazım
genelleme olmadı zaten ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
tmm 21 haziranda bütün polislerin ağzına yanlıcam en yılbaşına özel yapmıştım kendilerini çimlere fln atmışlardı bugünede özel yaparız![]()
21 haziranda yarışalım![]()
çok gereksiz bişey. ciddi ciddi bişi yapmak istiolarsa o tutumu hergün göstersinler. tabi bu da bizim işmize yaramas o başka![]()
kusurlar ;
" bunda abart var . yaz cezasını ...,00 ytl"
" bu camlar ne böle? karanlık işler mi çeviriyorsunuz yoksa!sök bakiyim o filmleri"
" bu müzik ne l.n!!! seyyar pavyon gibi geziyorsun!! bunu bağlayın!"
vs.vs....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)