User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Asılsız Trafik Cezası(usule uygun itiraz)

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Raindrops Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bineğe ayrı büyük araçlara ayrı desibel seviyesi uygulaması olur?
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istersen bir araştır, mevcut yasada zaten db ayırımı var, sadece uygulanmıyor ... alkolmetre gibi db metre ile söz konusu ölçümler kayıt altına alınsa ne itiraz olabilir ne de göz kararı ceza kesme.
    mevcut yasaya bir bakayım hocam.

Anlamadığım nokta şu, eğer mevcut yasada da binek ile büyük araç ayrıysa yine mantıksız. Benim evimin önünden otobüs, dolmuş, çöp kamyonu, hafriyat kamyonu vs yani aklınıza gelebilecek her türlü büyük araç geçiyor. Üstünde egzoz olmasa bile herhangi bir binek araç o kadar ses çıkaramaz. Maksat ahalinin rahatsız olmaması ise herhangi bir binek aracın limiti ile büyük aracın limiti aynı olmalı, yok büyük aracın limiti daha fazla olacaksa ne anladım ben bu işten, büyük araç olunca ses insan kulağına gitmiyor mu?
    öyle işte.

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim

İnternet bankacılığından sorguladığımda böyle bir trafik cezası gözükmekte evime tebligat falan gelmedi videosu veya resmi varmı onuda bilmiyorum ve 277+83 TL neyden yazılmıştır onuda bilemiyorum hiç bir polis beni durdurmadı çevirmedi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim

İnternet bankacılığından sorguladığımda böyle bir trafik cezası gözükmekte evime tebligat falan gelmedi videosu veya resmi varmı onuda bilmiyorum ve 277+83 TL neyden yazılmıştır onuda bilemiyorum hiç bir polis beni durdurmadı çevirmedi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
    güncel varmıdır yardımcı olacak ?
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi maddeden yazıldığını görebiliyor olmanız lazım. Kuvvetle muhtemel sabit radarlardan birine girmişsiniz, size ruhsat üzerindeki adresten ulaşmaya çalışmışlar, o adreste sizi bulamayınca da o adresin bağlı olduğu muhtarlığa cezayı bırakmışlardır. Ceza muhtara bırakıldığında size tebliğ edilmiş gibi işlem görür, aklınızda olsun.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi maddeden yazıldığını görebiliyor olmanız lazım. Kuvvetle muhtemel sabit radarlardan birine girmişsiniz, size ruhsat üzerindeki adresten ulaşmaya çalışmışlar, o adreste sizi bulamayınca da o adresin bağlı olduğu muhtarlığa cezayı bırakmışlardır. Ceza muhtara bırakıldığında size tebliğ edilmiş gibi işlem görür, aklınızda olsun.
    hangi madde olduğu gözükmüyor gib'tende baktım ruhsat yenilerken direk evime geldi cezayı gönderirken nasıl ev adresimi bulamazlar saçma biraz ama muhtara bıraktılarsada yine evime gelmemiş durumda hiç birşeyden haberim yok mart'ta yazılmış ceza 10 unda tebliğ edilmiş gözüküyor fotoğraf veya video yoksa ellerinde itiraz hakkım var mıdır ?
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi madde olduğu gözükmüyor gib'tende baktım ruhsat yenilerken direk evime geldi cezayı gönderirken nasıl ev adresimi bulamazlar saçma biraz ama muhtara bıraktılarsada yine evime gelmemiş durumda hiç birşeyden haberim yok mart'ta yazılmış ceza 10 unda tebliğ edilmiş gözüküyor fotoğraf veya video yoksa ellerinde itiraz hakkım var mıdır ?
    Malesef ki muhtarın teslim aldığı ceza makbuzu size tebliğ edilmiş gibi işlem görür. Muhtarların vurdumduymazlığı mı dersiniz, ilgisizliği mi dersiniz, adını koymak size kalmış. Bölge ekipler amirliğine giderek cezaya ait görüntü olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Görüntü yoksa mahkeme vasıtasıyla itiraz etmeniz gerekir. İtiraz edebilmek için bildiğim kadarıyla cezayı ödemiş olmanız gerekiyor (bundan tam emin değilim, mahkeme size yardımcı olacaktır). Cezaya itiraz ettikten sonra haklı bulunduğunuz takdirde ödediğiniz cezayı devlet size nasıl iade ediyor, bunu bilmiyorum.
    öyle işte.

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezanın fotokopisi ve bir guzrl yazılı dilekçe ile sulh ceza hakimliğine git ama once cezanı öde itrazin Geçersiz olursa 2 aylık bir sonuc bekleme Suresi'nde faize biner yada drn bilirsin belki haklı bulurlar iptal ederler. Max2 ay sure icinde adresine mahkeme
    Kararı gelir ya kabulune yada reddine diye kabul olursa şanslısın bizzat taptığım icin biliyorum kabul oldu parami iade ettiler mahkeme her zaman haklının yanında unutma bisey kaybetmezsin git
    Itiraz et ama herseyi yaz geregince gerekirse egsozun resmini cek çıktısını al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger plakanı yeni aldiysan plakada kalabiliyor borç onu ödemeni tavsiye etmem eski aracimdada 2007 den vardı borç internet bankacılığından baktığımda ama benim tescilim 2014 o yuzden arac markaları eşleşmedigi icin ödemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bolkar1st Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger plakanı yeni aldiysan plakada kalabiliyor borç onu ödemeni tavsiye etmem eski aracimdada 2007 den vardı borç internet bankacılığından baktığımda ama benim tescilim 2014 o yuzden arac markaları eşleşmedigi icin ödemedim
    yardımların ve yorumların için çok teşekkür ederim plaka yeni fakat benim aracım olarak yazılmış ceza honda olarak geçiyor orda bir sıkıntı yok.

ben bugün trafiğe gittim 1 mart'ta ceza yazmışlar 10 martta tebliğ edildi gözüküyor fakat evime tebligat gelmedi, postacı muhtarlığa gelin diye sticker yapıştırmadı, rastgele kendim cezaya denk geldim. Trafikle konuştum 47/1-D ve 47/1-A trafiği tehlikeye atmak ve dur ihtarına uymamaktan yazmışlar böyle birşey söz konusu olamaz aracımda ne cam filmi ne egzos hiç birşey yoktu bilginiz var mı acaba itiraz etme hakkı mahkeme nasıl olur sonuçlanır foto yok video yok polis ise 2 kişinin imzası var bilirkişi gözüküyoruz biz, şahit diğer poliste diyor bişey yapamazsın ama dene dedi siz ne dersiniz ?
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm attım yardımcı olucam tecrübelerimle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardımların ve yorumların için çok teşekkür ederim plaka yeni fakat benim aracım olarak yazılmış ceza honda olarak geçiyor orda bir sıkıntı yok.

ben bugün trafiğe gittim 1 mart'ta ceza yazmışlar 10 martta tebliğ edildi gözüküyor fakat evime tebligat gelmedi, postacı muhtarlığa gelin diye sticker yapıştırmadı, rastgele kendim cezaya denk geldim. Trafikle konuştum 47/1-D ve 47/1-A trafiği tehlikeye atmak ve dur ihtarına uymamaktan yazmışlar böyle birşey söz konusu olamaz aracımda ne cam filmi ne egzos hiç birşey yoktu bilginiz var mı acaba itiraz etme hakkı mahkeme nasıl olur sonuçlanır foto yok video yok polis ise 2 kişinin imzası var bilirkişi gözüküyoruz biz, şahit diğer poliste diyor bişey yapamazsın ama dene dedi siz ne dersiniz ?
    Postacı zaten "muhtara gelin" diye sticker bırakmaz. Muhtarın görevi size bildirmek "size posta geldi, lütfen gelip alın" diye. Ama işte gel gör ki, bunu yapan muhtara daha denk gelmedim. Eğer cezada şahit varsa sıkıntı büyük, çünkü şahidin yalancı şahitlik yaptığını kanıtlamanız gerekir. Dava açsanız iş epey bi uzar zannımca. Cezanın geçersiz olması için kanıt olmaması gerekiyor. Kanıt ya fotoğraf/video vs olur, ya da şahit olur
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Postacı zaten "muhtara gelin" diye sticker bırakmaz. Muhtarın görevi size bildirmek "size posta geldi, lütfen gelip alın" diye. Ama işte gel gör ki, bunu yapan muhtara daha denk gelmedim. Eğer cezada şahit varsa sıkıntı büyük, çünkü şahidin yalancı şahitlik yaptığını kanıtlamanız gerekir. Dava açsanız iş epey bi uzar zannımca. Cezanın geçersiz olması için kanıt olmaması gerekiyor. Kanıt ya fotoğraf/video vs olur, ya da şahit olur
    Postacı üst komşumuza tebligat vermek için gelip bulamadığı için sticker yapıştırmış üzerinde muhtarlığa gelip alınız diyor ona istinaden yazdım banada böyle bir uyarı yapılması gerek diye.
    Valla o şahitlik işi nasıl olacak bilmiyorum cam filmsiz eksozsuz da ceza yiyorsak daha ne diyim s2000 hakkaten dedikleri gibi ehliyet ceza puanı doldurma aracıymış
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)