otomatik vites jimny gibi küçük motorlu araçta güç ve çekiş kaybına yol açmıyomu peki ?
Printable View
otomatik vites jimny gibi küçük motorlu araçta güç ve çekiş kaybına yol açmıyomu peki ?
Ben de öyle düşünüyordum ama arazide tecrübe ettikten sonra tüm düşüncelerim değişti. Gerçekten keçi gibi jimny. Ağır araziye de girerim, çamurdan çıkmam derseniz de ön arka ayna mahruti oranını değiştirip her yere gidilir.
Ben wj kullanıyorum. benim arabada gayet yapılı ama jimny daha istikrarlı ilerliyor.
bu ilandaki araç benim baya kafama yattı. rengi de çok güzel. dünden beri baya düşünmeye başladım. diff kilidi de takılabiliyormuş hem
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8046924/detay/
şuan ekstra bir bütçem yok. jip almak için de zaten ibizayı satıcam. 30bine kadar bir araç alırsam elime en azından ilk etapda mt lastik alıcak para artar. sonrasında yükseltme, kilit, vinç, şnorkel ve diğer gerekli ekipmanları sırasıyla tamamlamaya çalışırım. ama dediğim gibi öncelikle ibizayı yolcu etmem gerek :)
bu iş biraz masraflı. yani beklemediğiniz şeyler çıkabiliyor. jimny en az masraf çıkartacak araç ama yine de temkinli olmak lazım. Yani elinizdeki paranın tamamına bir araç almayın. 30 bin ise bütçe, 23-25 bin arasına bir araç alırsanız olabilecek sıkıntıları hemen halledebilirsiniz.
Rexton alsak bu işlere gelir mi ?
işte onun için kullanım amacını ve nasıl etaplar yapıcağınızı önceden belirlemeniz gerekiyor ona göre aks ve kilit almanız gerekebiliyor...
Bu arada arazide otomatik ve manuel arasında kalanlardan biriside benim WJ otomatik benimde ama ranger manuel çok ikilemde kalırsam sanırım ben hakkımı manuelden yana kullanırdım....
Valla bence o arabalara güvenip araziye girmeyin :D ne olduğu çok belli olmayan yedek parçası allaha emanet olan bi araç kaldıki after market üründe çok yok araca
bu arada maslakta pathfinderdan anlayan isin ehli usta onerebilirmisiniz? birde kaput için rüzgârlık arıyorum cama takılan güneşlik gibi olanlardan..
teşekkür ederim araştırıyorum ama pek bu urune hic rastlamadım.
bundan sonra arac degişikligi olursa jeep alacam,,kafamda suziki vitaralar var 4 kapılısı,,nasıldır acaba
arkadaşlar pajero pinin nasıl sizce. sanırım jimny, grand vitara emsali bir araç. ağır devir ve arka kilit var galba. arazide pişman eder mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9636355/detay/