Güzel araçlar ama parçaları pahalı ve yükseltmek F.Esen in söylediği gibi biraz zahmetli. Jimny favorim :) instagramda "man.cloudy" isimli bir abi var adanadan. Onun arabasına bak, jimny ye aşık olursun :)
Printable View
Jimmny isteyen varsa bizim arkadaşta var satıyor yapılı hazır
arkada lsd varmış. motor 2lt 129hp 190nm fena değerler değil arazi için ancak modifiye edilebilirlik ve parça sıkıntısı off road için en büyük handikap gerçektende. araba satılsa bir süre arabasız kalıcam bu kararsızlığımdan dolayı :D
Suan icin asfalt disina cikamiyoum. Once arabayi satmam lazim :) İlk etapta tabiki hafif gezi olur. Off road tecrubem pek yok ancak ilerledikce araci da zorlarim. Aslinda lada niva aklima cok yatiyor ancak fiyatlari cok yukselmis. Ayni paraya zj kasalar var. Niva icin 2007 ve sonrasi makbul diyolar. Tipini de cok seviyorum aslinda nivanin ama bi yerden sonra yetmezse gibi dusuncem de var
çok agır offroad yapıcam diyorsanız kesinlikle TOYOTA he ben hafif gezerim ben diyorsanız öyle derin kanallara girmem suya girmem cirim çamura girmem diyorsanızda piknik gezi vs derseniz sizin saydıgınız araçların hepsi olur ama chrokeee alıpta o kanaldan o kanala atlarsanız bethonenın 7.orkestrası gibi gacır gucur sesler dinlersin :)
not: offroad a yeni başlayan arkadaşlar chrokeenin motor sesine aldanıyor çok bagırıyor ya :) asfaltta gittigi gibi çamurdada gider sanıyorlar :icon_tup:
Ya gençler ben ayarlamasam hiçbiriniz bi organizasyon ayarlıcanız yok :D
Ben de arabayı bakıma verdim. Çok sert olmamak kaydı ile hafif bir offroad keyfi yapabiliriz bir haftasonu. Ama Havanın yağması lazım. Kuru zeminde tat vermez. Benim araç 2000 model P38. Geçen yıl Lassa' nın Competus AT sinden aldım taktım. Ne yalan söyliyim çok memnun kaldım. Bir tekerin tutması bile yetti. Karda buzda banamısın demedi. Zaten P38 lerin arazi kabiliyetlerini anlatmama gerek yok.
Benim ev Zekeriyaköy taraflarında. Buraları avucumun içi gibi bilirim. Buralarda takılabiliriz.
Şu arabanın neyini begenmiyon anlamadım :)
http://i.hizliresim.com/8bRLZ7.jpg
beğenmemek değil de model yılı çok eski :) yoksa lj70 en beğendiğim kasalarından. hatta avusturalyada hala ön arka kilitli hali ile sıfırı üretiliyor. imkan olsa da sıfırını alsak :D hiluxlarda çok güzel ancak dediğim gibi o yaşta arabaya da 35bin civarı para vermek mantıklı mı mantıksız mı karar veremiyorum. niva da 2007 üzeri olanlar 18-22bin lira arası o da çok pahalı geliyor. hala kararsızlığa devam ama 30bin lira üzerine de jip almak istemiyorum açıkçası.
valla bişe diyemem model yılına dedigim gibi toyotolar agır offroad için zaten 30 lirayada dizel toyota zor olursada hulix fln olur herhalde , o paralara yapılı bi jimmy de düşünebilirsiniz mesela