Vay arkadaş daha neler görecez yav
ülke teksas'a döndü. kural kanun hukuk tanıyan kimse yok.
Nereye gidiyor bu insanlık.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Accord'u görünce 1 takım kilitli bijon almam şart gibi geldi bana..
Bu arada orjinal accord jantı ne kadar pahalı olabilir ki çalmışlar.. Çıkması 750-1500 arası fiyata bir sürü var..
Allah ıslah etsinhırsızın büyüğüküçüğü olmaz..
Asıl sancı uyandığında..
Bütün gün oralardayım hangi ara oluyor bu işler anlamadımki. Arkadaş insanlarda gram toplum ahlakı kalmadı, bir allahın kuluda görmedimi hop dese öylece bırakıp kaçarlardı eminim.
+
=
Araçların üzerinde kar lastikleri iyi durumdaysa buda sebep olabilir. Bugün kar lastiği yeri geliyor jant kadar para ediyor. Satamadan duvara patlasınlar inşallah
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bursada hiç böyle olay duymadım bu zamana kadar..İşin ilginç yanı olayların olduğu yer şehrin göbeği ve gündüz vakti olması..Hepsi aynı semt civarlarında olmuş..
Benim arabada gün içinde full şehir içinde çalışıyor iyice tırsmaya başladım.. Bu kilitli bijonlar sonradan takılabiliyormuş araştırdığıma göre ama bijon uzunluğu capı vs nasıl ögrencez bunu.. Hepsi standart değildir herhalde
arkadaş grubu ile sanayide beklemek lazım. illaki satmaya falan gelirler belkide alıcı gibi yapıp öpmek lazım.
geçmiş olsun. alarm olsa belki insanlar süpelenirdi. aslında kaldırım taşına bırakıncada şüpelenmeleri lazımdı ama
en son almanyada gormustum boyle birsey e90 i kilit taslarin ustune birakmislardi ayni sekilde. Polonyalilar yapiyormus genelde bu tarz isleri
taşların üzerinde bırakmalarının sebebi de mağdura iyilik değil bence. kendi krikolarını çıkarmak. sonumuz hayır olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)