herkese merhaba .Bu sene başında 130 bine bir ev aldık.fakat mütahit sözleşmede yazan kombiyi taktırmadı ve kombi gibi bir sürü işi yerine getirmedi.Bu durum bize 6500 tl ye mal oldu.Hepsini cebimden yaptırdım hesaptan düşerim diye ama sevgili mütahitimiz bizi avukata vermiş 10.10.2014 tarihinde ona ödememiz gereken 26500tl için (masraflar düşülünce 20000kalıyo geriye).geçen gün avukatlık bürosundan aradılar icra dosyası açılıcak bizimle uzlaşmak istiyomusunuz gibilerinde kaydım tabiki telefonda ne varsa olanı biteni anlattım hak verdiler ama onların hak vermesi birşeyi değiştirmiyo ödemem gereken masraflar düşülmeden 26 500tl masraf düşülünce 20 000 tl ama bana 37 000 tl den bahsediyo avukatlık bürosu.Çok kafam karıştı izlemem gereken yol nedir ve hala binanın oturumu alınmış değil binada 5 kişi oturuyoruz inşaat elektriği var dışarda 500 geldiyse 5 e bölüp 100 er ödüyoruz kimin ne yaktığı belli değil çok sıkıntı yaşıyorum bu adi herifede hakkından fazla bir kuruş vermek istemiyorum el atın bi techturkey![]()