Senet belli, banka aracılığı ile kayıtlı ödemelerin belli.. E haliyle fark da belli.
Çıkan ekstralar neye göre, nasıl çıkıyor anlamadım?
Sen ödemenin tamamını yapmakla yükümlüsün, karşı taraf sözleşmede belirtilenleri yerine getirmekle yükümlü.. Kim üzerine düşeni yerine getirmezse, o haksız olur. Kombi vs takmadı ise sanırım kafana göre takıp sonra ödemen gereken tutardan bunu düşemezsin, avukatlar daha iyi bilir ama hukuki gelmedi bana bu..
Eve taşınmadan önce daha doğrusu evi teslim alırken tutanak tutarak sözleşme ile imalat arasındaki farklılıkları veya eksikleri tesbit ettiniz mi?
Anladımda bekledik bekledik yapmadı düğün günü benim kombim bağlandı gaz açıldıyaptırmasaydım nasıl olucaktı? Ben 130 luk eve 82500 10000 10000 birde 1000 olmak üzere 103 bin 500 tl ödedim geriye 26500 kalır bunlarında 6500 ü sözleşmede yazan eksikler ama avukat aradı ödemen gereken 37 bin diyor hadi masrafları katmadılar 26500 borcum var diyelim 9500 ne onu anlamadım avukatlık ücretimi kendine göre koyduğu faiz mi ben eşşekmiyim bunu ödemek zorundamıyım hem işini tam yapmıyor benden de tam yapmamı bekliyor böyle şey mi olur
Yahu bunu neden bize soruyorsun?
103.500 ödedim diyorsun, borç 130.000
Arada var 26.500 fark, 37.000 nedir / nedendir diye niye seni arayana sormuyorsun? 37.000 TL'nin nereden çıktığını yazılı olarak neden talep etmiyorsun?
Kombi ve diğer eksiklikler mevzusu ayrı bir konu. Hukuk bilen arkadaşlar yorumlasın oradaki hesabı, hesaplaşmayı.
O dediklerini yapmadı bende koz olarak geri kalan bedeli zamanında ödemedim mntık olarak ikimizde suçluyuz
İşte o serefsiz mütahiti aradım ben bilmiyorum avukatımla görüş diyor dedimki ben avukatından almadım evi niye onunla görüşücekmişim diyorum bişey demiyo öküz gibi susuyo bende ona fitil oluyorum avukatlık bürosuda 37 binmiş diyor borcunuz iki ucu boklu değnek
En temizi bütün taraflar buluşsun noter çağırın sözleşmeye uymamazlik varsa uymayan taraf ağır tazminat yer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)