bütün fotolar çok güzeldi bence:)
Printable View
bütün fotolar çok güzeldi bence:)
hepsi biribirinden güzeldi.....çok ama çok zorlandım ilk üçü belirlemekte...ama keşke 5 oy kullanabilseydik.....ilk beş belirlenseydi....ben kendi adıma konuşan fotoğrafları aradım....fotoğraf bir şeyler anlatmalı ve alıp kendi dünyasına götürmeli...puan verirkende buna dikkat ettim....doğal olarak p.s olmuş olmamış çok önemli değil...mesajı kuvvetlendirecekse neden olmasın ?
tüm fotolar çok güzeldi , ilk 3 zaten çok başarılı , bi sonrakini bekliyoruz..
Tüm arkadaşlarıma tebrikler. Gerçekten hepsi güzel kareler.
yaw ps yapmak da bır yetenek deılmı???bence hıc zararı yok yapın hatta yapmak zorunlu olsun...ben zaten anlamıyorum hangısı ps lı:D:D
herkese paylaşım için teşekkürler..güzel bir yarışma oldu devamının gelmesi dileğiyle..
Dereceye girenleri tebrik ediyorum . Diğer fotoğraflarda çok iyiydi ..
Bütün caLısmaLar cok güzeLdi heLe iLk 3 ;)
güzeL vaLLa sık sık oLsun ;)
yaklaşık 10 gündür şehir dışındayım fırsat bulupda internete giremiyorum ,oylamaya da katılamadım.
beklediğimden çok daha güzel fotoğraflar çıktı ortaya. 3,4 tane isimi zaten biliyorduk fakat onların dışında arkadaşlarında güzel işler ortaya çıkardığını gördük. efe-e, tuğral,onur ziya demir, emre-g nin gönderilerini bunlar arasında sayabilirim.
katılan herkese , ciddiye alan arkadaşlara ve oylamaya katılanlara teşekkür ederim.
şaibe :):)
bencede her ay yapalım. Bence otomobil fotografı olmalı yarısmanın teması. Herkesı tebrik ederim.
hepsi güzeldi gerçekten.her hafta yapılırsa otomobil temalı olursa daha iyi olur bence :)