bütün fotolar çok güzeldi bence![]()
bütün fotolar çok güzeldi bence![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
hepsi biribirinden güzeldi.....çok ama çok zorlandım ilk üçü belirlemekte...ama keşke 5 oy kullanabilseydik.....ilk beş belirlenseydi....ben kendi adıma konuşan fotoğrafları aradım....fotoğraf bir şeyler anlatmalı ve alıp kendi dünyasına götürmeli...puan verirkende buna dikkat ettim....doğal olarak p.s olmuş olmamış çok önemli değil...mesajı kuvvetlendirecekse neden olmasın ?
yaw ps yapmak da bır yetenek deılmı???bence hıc zararı yok yapın hatta yapmak zorunlu olsun...ben zaten anlamıyorum hangısı ps lı![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
yaklaşık 10 gündür şehir dışındayım fırsat bulupda internete giremiyorum ,oylamaya da katılamadım.
beklediğimden çok daha güzel fotoğraflar çıktı ortaya. 3,4 tane isimi zaten biliyorduk fakat onların dışında arkadaşlarında güzel işler ortaya çıkardığını gördük. efe-e, tuğral,onur ziya demir, emre-g nin gönderilerini bunlar arasında sayabilirim.
katılan herkese , ciddiye alan arkadaşlara ve oylamaya katılanlara teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)