User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Alt komsunun gunduz saatlerinde cocuk sesinden rahatsiz olmasi ve tacizi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben olaya farklı bir açıdan yaklaşayım, alt komşu olan bayan çocuk sahibi mi? Değilse veya olamıyorsa kıskançlıktan yapıyor olabilir.

Çocuk diyip geçmemek lazım topuklarını vurarak koşuyorsa içeride, alt kata yukarda davul çalıyolar gibi duyulur..

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim üst komsuda seneler once anneme sikayet etmiş beni yazın o uyurken ben panjuru cok sert kapaıyomusum ses yapmıomus rahatsız oluyomuş uyanıyomusmuş. neremle gülecegimi sasırdım her normal insan gibi panjurumu kapatıyorum ama üst kattaki ablaya ole gelmiyor heralde
    Sana vurgunmuş o sen ateşi söndürmedin diye laf etmiş belli Taze seviyormuş üstteki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıçına tech tavsiyesi ile zeytin yağı bile sürdüm nafile
    Hahaha ya bu tech tam pij
    Allahtan kimse seni horozun kicina yag surerken gormemis. Horozdan intikamini almaya calisan magdur bir tavuk sahibi sanabilirlerdi :

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev içerisinde çoçuğun hoplayıp zıplaması alt kata rahatsızlık veriyorsa ki veriyor durum onu gösteriyor kanun önünde haksız duruma düşersin,bu işi tatlı diller bitirmeye bakın komşu psikopat biri çıkarsa olcaklar kimsenin hoşuna gitmez,Allah kolaylık versin..

junicb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş, bizim aşağıda imalathane var, hemde çok kaliteli bi mekanın. Makinaların sesine, küfürlü konuşmalara, sabahın köründe oklava sesine alışıp ağzımızı açmadık 6-7 senedir. Millet ne kadar hassas. Şaşırtıcı. Çocuk bu arkadaş, hoplayacakta zıplayacakta. Ne var bunda? Bahsi geçen yaşlardaki bebeler ne kadar ses çıkarabilir? Allah kolaylık versin dostum. Tahammül kalmamış canım ülkemde.
    Drive to win!

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gürültü olayını çekmeyen bilmez bence. Evde ses muhakkak olur ama sürekli ve olduk olmadık zaman, yükseklikteki sesler insanı ciddi anlamda delirtebiliyo. Etresi gün sınavım olup üst katta yaşayan liseli ergenlerin müzik sesinden çalışamadığım, geçenin 3'ünde uykudan uyandığımı biliyorum. Ya da 38 küsür ateşle yatarken zangır zangır metalica dinlemek zorunda kaldığımı. Çekmeyen anlamaz demem şu yüzden, yukarda yazdıklarımın üstüne, 11. kat camından aşağı kusmalarını ve daha yazamayacağım şeyler yapmalarını ekleyin. Ha bu arada sen ne kadar hassassın diye düşünen olursa, evde iki kedim var gece kudurup ses yapmasınlar diye ayrı odalarda tutuyorum geceleri. Komşulukta anlayış elbette çok önemli fakat şunu göz önünde bulundurun, siz nasıl rahat etmek isterseniz karşı tarafta rahat etmek ister. Gürültü istemeyen gitsin müstakilde otursun denmiş, gürültü yapacak olan gidip müstakilde oturmalı. Toplu yaşamın belli kuralları var, kimseye rahatsızlık verme hakkımız yok.

Konu sahibi için yazacak olursam, ufaklık ne kadar ses yapıyor bilmiyorum ancak alt kat hassas olabilir, belli bir sürecin sonucunda hassaslaşmış olabilir. Bir orta yol bulup tatlı dille halletmeniz faydanıza olur. Diğer türlü işler öyle ya da böyle çirkinleşecektir. Hem karşı taraf hem siz daha çok rahatsız olacaksınız en iyi ihtimalle. Tatlı dille halletmek en güzeli bu durumda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumları okumadım bide ses şiddeti bilinmez ama;

cocuğun oyun oynadığı odayı değiştirebilirsiniz. cidden koşuşturduğu taktirde alt kata acayip gürültü gidiyo
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı dert bende de var. Geçen ay gecenin 1inde çıktım noluyo lan diye. Yeni yeni yürümeye başlayan bebeği görünce özür dileyerek aşşağı indim. Harbiden dayanılmaz acaip bi ses oluyo. Başına gelmeyen bilemez. Ama yapacak bişi düşünmedim ben. Büyümesini bekliyorum biran önce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim üstte de +60 ların çift kale maçı var kimi zaman gece 11-12 de kimi zaman sabaha karşı 6 da Makarasına yazmadım bu arada sinir bozucu bi durum bu da.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen bizim üst kattaki komşuya çocuk geliyor gerçekten o koşma sesi çok sinir bozucu oluyor. Halı üzerinde koşarsa cok ses inmez aşağıya aslında

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oynadıkları odaya bunlardan döşeyin... Piyasada bulunuyor, hem düşerlerse birşey olmaz hemde aşağıya ses gitmez...

Çocuklar canlarımız, ama kimseyi rahatsız etme hakkımız yok.

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela bızım genel olarak sıtede problem var herkes kavgalı komsusuyla, cıdde anlamda hafıf sert yurusen dırek alt katta. sahsen 2 kat ustten yurume seslerını duyuyorum gayet net bına gumburduyor. ayrıyetten ust kat komsumuzla tartıstık bu yuzden cocukları var sıkıntı yok bır poblem olmaz cocuk fakat beyfendıde topuklarıyla yuruyordu. bır gun tak ettı annem vurdu alttan eşı ındı annemle konustular anlattık durumu falan oyle anlastık gecen mısafır gelecek gurultu olabılır dıye haber verdıler.. hanı bı sekılde gecınmeye calısıyoruz dıkkat edıyorlar, terlık aldılar altları pofuduklu uzun hole halı aldılar mesela ALLAH tan anlasabılıyoruz. ama genel olarak sıtemız cok sıkıntılı bu konuda normal bı apartman da nasıl olurdu bılmem.. arkadasıma soruyorum 3 cocuk var yukarda dıyo daha bı kere ses duymamıs mesela. bına yapısıda cok onemlı

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde yukarda iki tane afacan var 6-8 yaşlarında,yumurcaklar saolsun zıplayarak geziyolar evde,bigün görevliye söledim cıktı uyardı,sonra komsumla garajda denk geldik,cocukların hiperaktif olduğu söledi,mahçup bakışları ve benden büyük oluşu nekadar zor bir durumda olduğunu ifade ediyodu zaten,empati yaptım bende sonra boşandım babamlara gittim onların evi dubleks üst katta kalıyorum zıplaya zıplaya yürüyorum keşke gelmeseydi modundalar şaka bi yana gerçekten sıkıntılı durum,bazen sese hiç tahammül edemiyor insan..imkanlar dahilinde bundan sonra ara kat daire almam diye büyük konustum,en üst kat candır ..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde yukarda iki tane afacan var 6-8 yaşlarında,yumurcaklar saolsun zıplayarak geziyolar evde,bigün görevliye söledim cıktı uyardı,sonra komsumla garajda denk geldik,cocukların hiperaktif olduğu söledi,mahçup bakışları ve benden büyük oluşu nekadar zor bir durumda olduğunu ifade ediyodu zaten,empati yaptım bende sonra boşandım babamlara gittim onların evi dubleks üst katta kalıyorum zıplaya zıplaya yürüyorum keşke gelmeseydi modundalar şaka bi yana gerçekten sıkıntılı durum,bazen sese hiç tahammül edemiyor insan..imkanlar dahilinde bundan sonra ara kat daire almam diye büyük konustum,en üst kat candır ..

ahahaha
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar duyarsız bir toplum olduk çıktık, çocuk bu oynayacakta ağlayacakta, şikayet eden mahlukat küçükken put gibi mi duruyormuş? Hiçbir sebeple çocuğunuzu kısıtlamayın gitsin şikayet etsin, eğer ciddi rahatsız edici ses yoksa ki 3 yaşındaki çocuğun çıkaracağı gürültü bellidir hiçbir şey olmaz rahat olun. Benimde 4 yaşında oğlum var, üst komşumun da karşı komşumun da çocukları var, gürültüde geldiği oluyor fakat bunlar olağan şeyler çocuk bu.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aynı sorunla karşı karşıyayım ama bizim üst kattakilerin çocukları çocuk değil sığır dediğiniz yaşlarda olsalar umursamam bile ama biri 10 diğeri 15 yaşında iki erkek kardeşin yaptığı sesi tahmin edemezsiniz üstelik babalarıda polis ve ukala bakalım sonumuz ne olacak

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu tamamen anlayisa bagli. Onceki evimizde ust katta 2 tane kuduruk cocuk vardi ve evler eski oldugu icin yalitim yoktu bide pazar sabahi temizlik sevdalisi anneleri eklenince bazen taahammulu zor oluyordu. Ama genelde pek evde olmadigimiz icin sikinti yaratmadik alt katimiz ise birgun sabah 7 de kapiya dayandi topuklu ayakkabi ile yuruyoruz diye halbuki uyuyorduk bi tek kedimiz uyanikti kedidir kedi dedim gecistirdim. Sonra 1-2 sefer daha benzer sikayetle gelince (bizim evde olmadigimiz saati sikayet icin bile geldi) biraz tepki gosterip yolladim sonra ses seda selam sabah kesildi.
    Simdi bizimde cocugumuz var cozum olarak mustakil eve tasindik gurultu bi tek beni deli ediyo )))

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendinizi bide alt komşunuzun yerine koyun sabah 9 akşam 9 gürültü olsa bende rahatsız olurdum bu iş şikayetle vs ile olmaz zemin yalıtım yapılır ses kalmaz ortada
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok zor iş allah üstünde hiperaktif olan daireye denk getirmesin...

evinizde hasta varsa yada uyku saatleri kısıtlı olan biriyseniz işden v.s. dolayı ciddi zor iş.

hele bide ev sahibiyseniz üst katı hatır için tanıdıga kiraya verdiyseniz 1 cocukluyken 3 cocuklu hale geldilerse...

insan sinirleniyor yazarken bile

cocukları alt kata bıraksanz emin olun daha az rahatsız olur alt kat
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de üst katımdaki yeni evli çiftten şikayetçiyim bayan cidden topuklu terlikle yürüyor, adam tv izlerken telefonla konuşurken yaratığa dönüşüyor, salondaki koltuğun pufu sürekli sürtülerek kaydırılıyor ama sesimi çıkartmıyorum...
    yalıtım işini çok araştırdım, o iş hem o kadar kolay değil hem de tahminimden daha maliyetli ! Sözün özü, bu tarz şikayetler/rahatsızlıklar komşuluk ilişkilerinde illaki oluyordur, tahammül sınırları içerisinde olması için her iki tarafın da özveride bulunması gerekebilir ...
    kolay gelsin.
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)