Arkadaslar 2000 model civari 911 carreralar nasildir? Clk cabrio ile arasinda kaldik porsche biraz agir basti ancak nasildir kullanici yorumlarina ihtiyacim var.bilgi sahiplerinden ricam olumlu olumsuz yorumlarini paylasmalaridir
Saygılar
Arkadaslar 2000 model civari 911 carreralar nasildir? Clk cabrio ile arasinda kaldik porsche biraz agir basti ancak nasildir kullanici yorumlarina ihtiyacim var.bilgi sahiplerinden ricam olumlu olumsuz yorumlarini paylasmalaridir
Saygılar
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Ayağa düşmemiş 911 üzmez. Sanırsam TÜV Almaya raporlarında en sorunsuz arabaydı diye hatırlıyorum.
en sevdiğim kasa fiyatıda alınabilir düzeyde olmasına rağmen inanılmaz ürkütücü geliyor bana
servisi,yedek parçası hiçbir fikrim yok çok fazla teknik bilgim olmadan boyle bir araca bulaşmam sanırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
servıs fıyatlarını arastırdıgımda cok komık (dusuk rakamlar, ozellıkle tuzladakı servis) seylerle karsılasmıstım. lakın kronık sorunu ya da baska kafa agrısı olacak seylerı bılmıyorum tabi. etraflıca arastırılmadan almak ciddi üzer.
bakım denince hemen akla yağ bakımı geliyor, yağ bakımını hangi araca yaparsanız yapın fiyat hemen hemen aynı olur ama Porschede olay daha farklı, motor arkada egsoz da tam bobinlerin altından geçiyor, bobinler çok sık bozuluyor fiyatı da pahalı, bujiler de kısa ömürlü oluyor, akışmetre fiyatını bir sor derim Doğuş'bazı parçalarda ne yazık ki Doğuş'a mahkumsun, farın teki 2750 euro, stoplar 1000 euro civarı, body parçalarının bazıları siparişle 6 haftada falan geliyor...
seviyorum bu kasaları, kısmet olursa yine alırım ama bunları bilerek alırım, sıkıntı çıkartırsa da mutsuz olmam...
kısmeti türkiyede bilinmemiş temizi nadir kalmış bir araç aslında bende seviyorum ama iş ciddiye binince insanın aklı başka araçlara gidiyo aman sorun çıkarsın uğraşmayalim bide diyerekten.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Arkadaşın aracı
Fiyatı en makul temiz araçlardan biri
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99308749/detay
3.4 motorlusundansa 3.6 motorluyu tercih edilmesi gerektiğini duymuştum 996 kasada. Bir çok yönden 3.6 daha başarılı ve sorunsuzmuş
Genel olarak kullanım maliyeti yüksek bir markadır Porsche, bakmadan önce servis ve parça fiyatlarını araştırın.
sertaşın paylaştığı araba ilanlardaki en temizlerden biri +50 binim olsa direk alırım![]()
üstteki 911 harbiden tercih edilir yıllık verigisi 1.500 tl olması lazım bunlarınödeyebilcek durumdaysan kaçırma derim 100k ya porsche sahibi olucaksın hemde 911 millet 150k ya s2000 alsın
ikinci el 996 serisi alırken dikkat edilmesi gereken noktalar için tavsiyeler:
1. Vites ve volanı motordan ayrıdığınızda krankın önemli bir contası var. Bu contada sızıntı durumu görülür. Bunu kontrol ettirin. Bir de aynı yerin hemen altında da ara saft yatağı bulunur. Bunu da mutlaka kontrol ettirin.
2. Direksiyon mili ve körüğünde de sızıntı kontrolu yapın.
3. Soğutma tankı ve kapağında sızıntı var mı kontrol edin.
4. (Araç düz vites ise) Vites geçişlerini kontrol edin. Hor kullanılmış Carrera'ların 2. vitese geçisinde sıkıntı olur.
5. (Araç düz vites ise) Debriyaj kontrolü mutlaka yapın. vitesi 3. vitese takarak arabayı kaldırmaya çalışın.
6. Elektronik ekipmanlar ile ilgili olarak özellikle yüksek km'li 996 Carrera'da bazı düğmelerin çalışmama durumu olabiliyor. Yine aynı şekilde cam motorlarını kontrol ettirin özellikle yüksek km'li 996 Carrera'da sıkıntılar görülebiliniyor
ve en önemlisi
7. Mutlaka OBD Bilgisayarına bağlatın ve TYPE II over-rev kontrolü yapsın. Eğer ki bu aktif ise arabanın motoru bayağa zorlanmıştır demektir.
Bana göre bir intihar girişimi ama araç eskiden forumdan birine ait miydi yanlış hatırlıyorda olabilirim arkadaş şuan ilanlardaki en uygun fiyatlı adanadaki yeşil hasar kaydı olan 4 çeker ama önler iptal edilmiş carrera için 110 bine anlaşmış ciddi ciddi aracı almayı düşünüyor araç sahibi foruma üyemiydi şunu bir vazgeçirse![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)