gönül mito der ama mantık 2.el değerinden dolayı ve temizini bulma ihtimalinin yüksekliğinden dolayı yazılım + filtre yaylı meggy.
mito ya sev ya terk et tarzı bir araba sertliğini görüntüsünü darlığını falan herkes sevmez ama ben mesela bayılıyorum o go kart gibi gidişinemegane herkese hitap eder o yüzden kısa süre kullanacaksan doğru tercih megane 1.5 dizel al uyguna fazlada zarar etmeden satarsın hatta 4 kapısını al madem bir süreliğine iş görücek araç olacak bu
Yeşil,Turuncu falan gibi bir renkte Megane Coupe DCI 2.el,servis,kolay modifiye edilebilirlik yönünden tercih ederdim. Birde 1.6hdi Citroen DS3 bakabilirsin.
Meg Coupe dizeli sıfır alıp 1 yıl bindim, kesinlikle tavsiye ederim. Aracın oturaklı duruşu arkadan görüntüsü gerçekten hoş. H&R yayla ideal oluyor yükseklikte.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Coupe bende de agir basmaya başladı ama ds3 de ilgimi çekiyor 42 ye dizel otomatik buldum bi bakacagim
Kia Pro Cee'd çok güzel bir alternatif bence tüm bu listedekilere.
Connecting site...
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Pro ceed fiyat ve motor olarak güzel alternatif ama piyasası çok yavaş meggyye gore. Ama yine de piyasasına gore uygun bulursam değerlendireceğim
Ben de a3 ü satıp meggy coupe alsam mı diye düşünüyorum. Herkes Audi den inip renault alınır mı diyo. Ama unuttukları bişey var. Benim araba 11 yasında alacağım megane max 3 yasında olcak. Edc günbatımı kırmızısı cam tavan bi-xenon düşünüyorum. Karar konusunda bana da yardımcı olabilir misiniz? hatasız istiyorum. Kaç liraya kadar alınır?
Renault gibi bir arabaya kırk defa mitoyu tercih ederim. Şimdiden hayırlı olsun![]()
66 vatan 06 mekan
Edc cam tavan meg dci keyiflidir
Elektronik yeşil de çekicidir , tavsiye ederim..
Mito cidden daha bir kalbe hitap ediyor..
Mantık mı duygu mu?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Elektronik yeşil veya günbatımı kırmızı cam tavanlı Megane iyidir, sorunsuz sıkıntısız ekonomik bir araba..
Biraz daha tarz olsun der ve 2. el yavaşlığı dert edilmez ise Mito..
Kısacası Megane mantığa, Mito kalbe hitap ediyor. Ben Mito seçerdim sanırım, cam tavan spor paket + bonus Alfa ruhu..
Yorumlarıniz hepsine katılıyorum zaten benim kararsızligim da o. Mantık mi duygu mu? Megane alirsam mito hep aklımda olacak gibi hissediyorum henüz yasimiz gençken vur kırbacı mitoya diyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)