Beyler su an askerdeyim haftaya bitiyor kismetse araba arayisindayim ama karar veremedim.
En fazla 7-8 ay binecegim az yakması ve spor olmasi bir araç arıyorum limit en fazla 48 bin hangisini tercih etmeliyim ya da başka önerisi olan var mi
Beyler su an askerdeyim haftaya bitiyor kismetse araba arayisindayim ama karar veremedim.
En fazla 7-8 ay binecegim az yakması ve spor olmasi bir araç arıyorum limit en fazla 48 bin hangisini tercih etmeliyim ya da başka önerisi olan var mi
Volvo c30![]()
mitonun kapilari ve tarzi cok guzel coopera bile degisebilirim![]()
mitonun hem 1.3 u var hem 1.6 sı
bence çok daha tarz 1.6 jtd bulabilirsen keyifli olur
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Mitoyu zaten 1.6 düşünüyorum sadece. C30 da aklımda fakat makyajlı kasa iyi durumda düşük km olanlar 50bin civari
Aslında arada klasman farkı varmito nun bence en cazip kısmı direksiz kapıları ve 120 hp olusu. Megane da 1-2 tamponla ve yay la gerçekten şık hale geliyor
![]()
Ben biraz daha compact araçları sevdiğim içim mito seçerdim.
İkisine de sahip oldum şuan halan mito sürüyorum mitom dizel olmasa da az çok fikir verebilirim.
Megane + yönler : İç hacmi çok geniş, bagaj geniş, problemsiz motor ve şanzıman , ortalama konfor
- yönler : tarz yok araba buzdolabı gibi dursun kendini göstersin istersen dip basman lazım bu seferde konforda bitiyor, direksiyonun yol hissi çok kötü ve hafif sanki playstation direksiyonu gibi, esp siz versiyon yol tutuş konusunda başarısız vs..
mito + yönler : Kendini gösteren abartı olmasa da parasına göre tarzı olan bir araba, direksiz kapılar, dna sürüş modu, direksiyon ve yol hissi çok güzel yol tutuş d modda özellikle çok başarılı (aracımda 5cm hr var)
- yönler: Araç aşırı sert öyle böyle değil benim aracım qv versiyon olduğu için belki tahammül ediyorum ama 1.3 dizel olsa açıkçası bu sertlikte bir aracı günlük sürmek istemezdim, bagaj ufak sayılabilir, iç hacim ufak 3+ kişi uzun yol giderken arkadakiler sıkılabilir, 1.6 mito temiz bulmak aşırı zor şuan
İlla dizel istemem dersen o paralara Astra J 1.4 T bulabilirsin, yakıtı sehir icinde 9 dan asagı dusmez, benim eski aracım, yazılımla da gayet keyifli oluyordu,
Coskun ARIKAN
Benzinli cok düşünmüyorum benzinli alirsam otomatik olmak koşuluyla a3 ve cooper olabilir.
Ayrıntıli bilgi için çok tesekkur ediyorum. Dediğin gibi mitonun bana gore tek eksisi konforsuz oluşu ve elden kolay çıkarılabilir mi derdi
Ama yine de megane a gore surus keyfi ve goruntu olarak ben de agir basiyor
uç bir secenek olsada koyiyim dedim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93221313/detay
1881 - 193∞
Rica ederim elimizden geldiğince fikir vermeye çalışıyoruzmito 1.6 elden kolay çıkmaz sebebi genelde mitoyu keyif için alanlar bizim gibi benzinli modele ekonomi için alanlarda 1.3 dizele yöneliyor 1.6 ne kadar yakış/gidiş oranı keyifli bir araçta olsa hem modelinin düşüklüğü hemde kilometre yüksekliği ve temizi aşırı nadir denk gelmesi sebebiyle kısa vadede 2. elde zarar getirir. Ben 1 sene binicem keyfini alıcam dersen mitoyu benzinli öneririm sana en azından sertliğine değer bir gidişi olur sesi vs. anlamında da tatmin eder.
bence fiat 500 de iyi bi seçenek olabilir. ancak iki model arasında mito derim kesinlikle
Bahadır Ustaoğlu
500 çekici gelmiyor bana bir de digerlerine gore içi aşırı küçük 1.88 90 kiloyum başkası binemez yanıma
Ah be kararsızlık bi modelde karar verebilsem ona yoğunlaşıp araç bakacagim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)