2000cc D segmenti tüm araçlar yer uçağı bu ülkede
clio symbol dci![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Tüm hondalar ep3ten tutun 1.5ine 1.6iesine 1.4is ine vti Veeee GTİ lar her ne oldugu farketmez ne olursa olsun sahıplerının gozlerınde bırer aırbus A770 & boeing 737 den farksızdırlar![]()
Konu bence biraz saçma olmuş.
Kime göre neye göre, bana tofaş hızlıdır başkasına gtr35 yavaştır.
genel olarak dizel veya benzinli turbo aracı olanlara, ozellikle başka araclardan bihaber olanlara çok hızlı geldiğinden abartabiliyorlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
1.4 tsi mesela. Fn2 type-r. S2000. chipli 1.6 tdilar. Olay kimin nasil gittigi gidemedigi degil, her seyin bu kadar acimasizca abartilmasi. 1.4 tsi dedigin arac, buradan istanbula giderken cankurtaran'i tirmanamayan şişen araç. Adam bunu ara hızlanmada kafa çıkardı diye yere göğe sıgdıramıyor, cigerli 2.0 ve uzeri bi atmosferik arac gelip delip geciyor uzun yolda, kendi firmasindan bile hem de. Gerci herkes artik otomatik aracla bombos yolda 50den 200e cikip gaz kesiyor sonra birbirine atarlaniyor, kim ne yapiyorsa yapsin![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Benim arabam 196 yı geçmiyor ama benim için en giderli araba demek en az yakan araba demek onun için ben oyumu clio 1.5 dciden yana kullanıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)