o yıllarda sesleriyle kulaklarımıza iresimleriylede gönlümüzü şenlendiriyolardı ,odamın duvarları bunların posterleriyle kaplıydı
o yıllarda sesleriyle kulaklarımıza iresimleriylede gönlümüzü şenlendiriyolardı ,odamın duvarları bunların posterleriyle kaplıydı
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
rot stiewart: ı ** seelıng
bonı tyler: whey
phıll colıns: another day ın paradıse
scorpion sarkıları
gipsy skınks: no wolwere
white lion:when ı chılren cry
lara fabian sarkıları
lionel richie :hello
chris isaak :life will go on
spice girls
:viva forever
dinlersen aklında en iyi slow olacak kalacak bazıları
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Konu çok iyi olmuş elimde torrent olarak 70-80-90-00 hitleri mevcut zamanında indirmiştim. hey gidi hey.
Pazar aksamlari banyomuz yapilip, ertesi gun icin okul cantasi hazirlandiktan sonra star tv de parliament cinema club u beklerdik. Cocukluguma dair en ozel anlardandir.
https://www.youtube.com/watch?v=1RxZYWlg9oc
Pazar aksamlari banyomuz yapilip, ertesi gun icin okul cantasi hazirlandiktan sonra star tv de parliament cinema club u beklerdik. Cocukluguma dair en ozel anlardandir.
https://www.youtube.com/watch?v=1RxZYWlg9oc
tam benim konu
çocukluğumdan beri heralde anne karnında dinlemeninde etkisiyle hergün birkez alphaville - big in japan dinlerim , severimhep derdim ya şunların bi konserine gidemedim bi gelmediler vs. artık ne kadar dilediysem içimden birgün ümraniyede alısveris merkezine girdim uzaktan bir ses you did what you did to me......
dedim noluyo lannn birde ne göreyim allahın ümraniyesinde karşımda alphaville
cok mutlu olmuştum buda böyle bir anı.roxette- listen to your heart bir diğer favorilerimden
Çocukluğumun şarkılarından bir kaçı da benden gelsin...
Gazebo - Telephone Mama ´84 - YouTube
Onlarca İlhan İrem şaheserinden sadece bir tanesi...
Ilhan Irem - Sürgün gibi masallarda - YouTube
Kimse paylaşmamış, 80'ler denilince Bad Boys Blue es geçilirse ayıp olur...
BAD BOYS BLUE - PRETTY YOUNG GIRL - YouTube
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)