Piyasası artmayan bi araç sölermisin peki ?
Sanki bütün araç fiyatları olduğu yerde duruyorda bir tek honda piyasası yükseldi.
Printable View
Piyasası artmayan bi araç sölermisin peki ?
Sanki bütün araç fiyatları olduğu yerde duruyorda bir tek honda piyasası yükseldi.
Forumda ki geyiq ihalesinimi aldınız hergün bir konu ya
Sikayetcimiyiz tabii ki dee hayir :)
alınca aynı paraya satabiliyorsan sorun yok ama uzun süre binmelik ederinde araç kalmadı piyasada
Selamlar efenim. Konuda hondacı arkadasları kastetmedıgımı vurgulamıstım. Özellikle bir kesimi ifade eden bir mesaj olsun istemem. Konuyu sormus bir panpamızda valla sohbet edıyoruz varsa bi fanta kap 2.5 luk ıcerız cekırdek te var. Ha bide diğer arkadasların soyledıgı gıbı su konuyu da ekleyelım. e 30 kasa bmw lere ıstenen ucret :( benı yıprattı, örseledi, canımdan adeta can aldı. Etmeyin mübarekler kendı kendımıze kandırık etmeyelım. Su iste sen olsan ucuza mı verıcen, dunya da altın vezervı ***** demeyelım. capon gorse su halımızı ne der ola. Oda işini bilio gerçi baktıki cıvıc te mevzu var alın lan cıvıc dedı. accord.. yok sana accord. Tekrar belırtıyorum burdakı cogu kısı abım yasında hepımız olayların oncesını ve sonrasını bılıyoruz. Ama nedır bu mubarekler. guvenlık olmayan pakete 22 ıstemeler. Etmen eylemen. Ha bu arada ben baya baya golf 2 ye bınıyorum takır takır. Eşşek misali. Sorulmadan soylıyeyım :)
Hangi arabanın piyasası ederinde ki? Açın Sahibinden'i bütün arabalarda ederinin üstü piyasa var. Buraya konu açmayla mı düşüreceksiniz bu piyasayı? :D
Her yaz başının fiks konusu oldu zaten senelerdir. Neden bu kadar pahalı bu Honda'lar?.
Pahalıysa almayın arkadaş. Pahalıysa talep göstermeyin şu sevdiğim! arabaya. Talep gelmeyince düşsün fiyatları. Ne güzel güvenliğide yok, donanımıda yok beğenmiyorsunuz e daha ne bakıyorsunuz o zaman. Beğenmediğiniz arabanın 15 lira 16lira olması sizi neden geriyor ? Madem beğenmiyorsunuz sizene amk piyasasından, gidip beğendiğiniz arabaların piyasalarına bakın. 0'ı 80k Tl olmuş arabanın 2.eli yerinde mi sayacaktı Tr şartlarında..
Valla darılmaca gücenmece yok, bu konuların tamamı 'cebimde var 20lira almak istediğim arabanın piyasası olmuş 30lira, gideyim şurda yazayım 2de destek çıkar rahatlarım biraz.' mantığında. Takip edip sıkışıp uygun fiyatlı satan olursa onlara bakın artık, yada 'ederinde' olan arabalara bakın. Kimse kafanıza silah dayayıp, 'Kesinlikle Honda ya bakacaksın!' demiyor sonuçta..
http://www.techturkey.com/forum/aran...t=#post7761228
Zamanında civic aramışsınız.. Çok şey yazılır çizilir fakat çoğu kişi mantıklı açıklamlar yapmış :)
Zamanında almadık bi tane civic diye kendi kendine hayıflananlar gelip konu açıyor
Zamanında honda aramam eskı aracımın honda olması benım sırf muhabbet olsun dıye actıgım konuda can sıperhane piyasa bu işine gelen alır işine gelmeyen almaz mantıgı gutmek değil diye düşünüyorum. Ayrıca araç arıyışımdan utanmam mı gerek anlayamadım cok. Soylemek ıstedıgım ve cogu kısının kabul etmek ıstemedıgı bır gercek var. Yarattıgımız sunı pazar'da alırken de satarken de zarar etmekteyız. Bunun tetıkleyıcısı ana etmende dolar ve vergıler olabılır fakat bence ana etkenı u.turan vb arkadasların yap sat faiş rakam isterse tutarsa çakarsın mantıgı'dır. Konuya adanmış hayatlara selam olsun. :)
Dedemgil kadiköyden bedavaya arsa almamış zamanında. denize yakın soğuk olur diye. fikirtepeye kadar gitmişler.
her aracın piyasası yüksek şuan sadece civic'e olan bi şey değil 13.400e temmuzda verdiğim marea hlx ara ara ilanlara geliyor 21 bin liradan :D
Evet bu standart kalıplardan da cıkalım lutfen. Konuyu cenk meydanı na dondurmenın alemı yok :) Bu kadar materyalist bi insan da değilim. Fakat kedi-ciğer, alamamışların konusu vb tasfirleriniz hoş değil mübarekler. :) Sırada ki fedai ?
Arkadaşım yanlış anlama ama 10-12 senedir forumlardaki en geyik 2 konu:
1 Fahiş Honda fiyatları
2 Honda Vti-Pug Gti drag roll ne olur?
İnsanlar da tabi bu konular üzerine tüm ciddiyetlerini sıfırladıkları için kalan goy goylarını
güncel açılan konulara harcıyorlar.
Bu arada eski fanatik Hondacıyım ve çok ekmeğini yedim bu arabanın.
Mantalıte'den bahsediyorum. Şahıslardan değil. ***** siteye girerseniz daha iyi anlayacagınızı umuyoru. 32 33 34 gibi alınabılecek vtec2 lere 39 isteyenlerden, komple macundan cıldırmıs araclara 23 24 ısteyenlerden bahsedıyorum. Neden konuya yansız sadece elestırel olarak yaklasamıyorsunuz anlamıyorum. Geyık bu gıdısle b.ka sarar demedi demeyin. Herkes fazlası ile cengaver.
Hadi arkadaşlar burdan da her yıl açılan tofaşın güvenlik zafiyeti konusuna geçiyoruz :D