satan tamam he yüksek satıyor alan razı satan razı.3 kişiye ne düşer ??( civic'im hiç olmadı )
Printable View
satan tamam he yüksek satıyor alan razı satan razı.3 kişiye ne düşer ??( civic'im hiç olmadı )
2.500 e r21 sattiydim bileydim sana satardim kardes
Honda ne ya
gidip robot yapsınlar
Çalışkan abim ateş etmiş yine :D hahaha
:) Acaba sen ve senin gibiler otu boku getirip Honda 'ya yaslıyor diye olabilir mi bu piyasa ? ;) Unutulmamalıdır ki reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Hondaseverim bu arada. 2010 FD6 aracım var. Siyah, elegance, otomatik, 80.000 de. Şimdi de bakayım bunu kaç paraya ilana koyayım ? Çok düşünmezsen ilk verdiğin cevaba sen de şaşıracaksın :)
Anıl fiyatlar hakkında bu kadar konuşuyorsun maşallah hiç sustuğunu görmedik de , seneye s2000 ararken mezarcılık yapıp 75 e pırıl pırıl s2k arıyorum diye konu açınca da görmek isteriz seni kardeşim , ha tabi bir de satarken 100 yazarsın :D
moderetor cem de 1.4 cıvıc var :D
Lavuk lavuk konuşup benim canımı sıkma şimdi durduk yere lan . Her konuda hondanın fiyatı ile alakalı yazılan yazılara ben de kendi yorumumla karşılık veriyorum sana giren çıkan ne ?
Ep3 Typer aldım 43.000 'e sattım 42.500 e . SATARKEN 55 Mİ YAZDIM ? 60 MI ?
S2000'ide kendi cebime göre arıyorum ,75'e 80'e pırıl pırıl diye bir şey yazmadım o fiyatlara elimden geldiğince düzgününü bulmaya çalışırım . İstersem pert bulurum 75 'e değişen boyanan yerlerini de sana yollarım uygularsın kendi üstünde .
Ben hiçbir arabaya ticaret gözüyle bakmam , senin zihniyetinde o işler varsa bana çamur atma boşuna . S2000 alırsam aldığım ve sattığım fiyatıda yazarım buraya .
Varsa sen de öyle *** aldığın ve sattığın noter kağıtlarını paylaşırsın burada ,hani bana ticaretçi gözüyle bakıyorsun ya güyaa hangi kafayla bakıyorsun onu da anlamadım ,kendin o zaman öyle adam olmadığını kanıtla da görelim .