Sende olsa sende olsa demis bazilari da veren veriyor 3 ay once herkesin en az 22 23 yazdigi piyasada 17.500e verdim delsolumu extralariyla, keza 2 sene once de trde 2 3 tane bulunan çilçil accord coupe'u da 14e verdim. :)
Printable View
Sende olsa sende olsa demis bazilari da veren veriyor 3 ay once herkesin en az 22 23 yazdigi piyasada 17.500e verdim delsolumu extralariyla, keza 2 sene once de trde 2 3 tane bulunan çilçil accord coupe'u da 14e verdim. :)
Ya mertcan abi gerçekten artık konu açarken bile dikkat ediyorum kimsenin ne aracına ne başka araçlara *** atıyorum herkesin kendi aracıdır kendi emeğini ortaya koyarak bir araba almıştır hayatta herşey bizim için ne gerek var yok honda pahalı yok gidişi abartılıyor 2000 senesinden beri honda arabamız var 2001 yılından beri honda kullanıyorum vti mda oldu ef civic imde oldu ep3 te oldu ama ben kimsenin arabasına *** atmadım forumda bi ep3 aldık hayırlısı olsun diye yazdık can abiyle ona bile iş olan insanlar oldu ben gereksiz insanların forumlardaki konularına bile yazmıyorum ama biri sırf konu olsun diye hondaya yazılıyor çiziliyor olcak şey değil Allah herkesin gönlüne göre versin
Aynen herkesın Allah gonlune gore versın
Bende de var bi tane 1.4is km. olöuş 240bin komple boyalı fln birazda elden geçmesi lazım 20bin istiyorum müdahale mi edeceksin?
Sanki Hondacı satınca arabasını alacağı arabayı hibe edecekler.. Hallam yarebbim..
Hadi ya sen benim kardeşim değilmisin diyesim geldi içimden ,
Ne yaptım da küçük düşüyorum ae101 e ilgili ufak bir demeç paylaştık. Yalan beyan da bulunuyormuşum gibi davranma ben burada sırf havalı gözükmek için ona binidim buna bindim diye sallamıyorum. Ae101 kullanan varsa hayranı olan varsa yazdığım görüşlere katılacaktır.
Sen şimdi diyeceksin ki post kasıyosun beklerim yani
Tüm üyelerin dikkatine :(
Abilerim , arkadaşlarım ; çok değil yahu bir kaç ay önce , hangi virajda doğru çizgi ne olmalı , fwd rwd çizgi tartışmları , lastik süspansiyon setupları kıyaslamaları tartışılırken ki konumumuzdan
3 - 5 konuyla yemin ediyorum 2002 ye döndük.
Az kaldı , fibercilerde tampon kestirip underground işi arabalara doğru ilerliyoruz.
alan alsın satan satsın , sezon baslıyor hafta sonu ne güzel seyler var konusulacak :)
Konuda çok kaliteli espriler var üşenmeden tek tek likeladım :)
Sadece tek marka için konuşmuyorum Motorlu taşıtların genelinde fiyatı satıcı değil alıcı belirler.
Kaynımgil pertine 25 yazdıysa ben 30 yazarım diyenler yükseltmiyor piyasayı.bu araçlara bu paraları verenler yükseltiyor.
Kimseyede niye bu paraya alıyorsun-satıyorsun denilmez.O yüzden tartışmanın bi anlamı yok :)
olm bi susun la. her konuda ayrı bir tartışma.
Ben hayatım da böyle saçma bir konu görmedim. Milletin yazdığı fiyat kimseyi ilgilendirmez elbet alıcısı çıkacaktır. 0'ı 70-80 milyar olan s2000 şimdi 100-120k'lar da geziyor biz bişi dedik mi hayır. Altı üstü teneke beyler bu kadar büyütmenin bir manası yok.
Bence de konu çok yerinde :D :D
hatta 30 çok uygun bir fiyat 2 airbagli bir araba için :D hehehe
Connecting site...
Bu adam 11-12 yazsa bu arabayi 1 haftada satar. Ama yok, herkesin mali altin ya. Bu fiyatla sittin sene satamazsin kardes uyandirayim.
Fiyatlarin dusmesi icin ilan verilen sitelerin cuzi bir para almasi lazim her ilandan. Vatandas meydani bos bulunca birine kaptiririm mantigi ile ucuyor fiyatlarda
Twingolara o paraları verenin beyni ragtop olmuş fazla oksijen kaçmış :)
Postlari yazarken daha oncekilere ne yazmisim diye bi daha bakarsın o zaman sacma sapan seyler yaziyosun . 19 yillik hayatina bi ton araba sigdirdirmisin .Sana gore vti ya abd de gotuyle guluyolar , 1.8t yürümüyor , 1.5 awdler essek . Bi sen biliyosun herseyi . He bi de polis cevirmesini atlatip geri gelip ozur diliyosun . Polisler de saliyor seni film gibisin. Post kasmiyorum diyosun her konuda bi yorumun var madem post kasmiyosun uzaktan izle bazi seyleri cok bilgi bas agritir.
2000 li yıllarda toyotanın efsane kasası yuvarlak farlı çıkan sıfırından pahalıydı :) tutulan kasa hesabı.şimdi 2002 de pejo 2009 da honda 2010 da reno 2008 de opel atmosferik cadde aracını sonlardırdı.artık atmosferik cadde arabası üretimi yok hep turboya dönüldü.honda arabalarını amerika desteklemese bugün japon arabaları asyadan çıkamazdı aem hks greedy gibi bir çok firma amerikan tabanlı olup hondalara çok parça üretimi yaptı filmlerinde oynattı.google honda yazsanız bir sürü resim çıkar trdede aynı hesap çok honda arabası yapıldı herkez hayalini kurdu çok göz önünde oldular fiyatları o para olması normal alım isteği var.gelelim diğer faktörlere 93 model si diyoruz 136 hp kasa 2000 model gibi duruyor kliması sunroof spor görünümü tatmin edici güç ee zaten bi araçta hedeflenen nedirki.18 k ya si almayıp reno clio 2 dynamicde alabilirsiniz 4 hava yastığı dijital klimalı mevzu o değil ama mevzu arabacılık burasıda zaten araba forumu bu araba bu para denmesi çok saçma işin içine kimse donanım sokmasın.artık bu araçların muadili yok.honda arabasının her yerinin jdm adı altında renkli parçaları var heryerini renkli yapabiliyosun renoda filtre kiti bile yok.birde en çok sebep bu arabaların artık binek araç roll aracı olarak değilde ticariaçıdan kullanılır olması fiyatları arttırdı boyat bas ilana koy son 5 senedir kaç tane vti projesi gördünüz roll videosu gördük.carmania club vardı zamanında ota boka gaz sıkılırdı 2-3 hp almak için götü çıkardı milletin
Herkesin hayatına kimse karışamaz diyesin geldi :)
Ve hemen konudan kaçtım.. :D
Hangi arabaya bindi, binmedi bilmem de AE101 hakkında söylediklerine aynen katılırım, ayrı bir gidişi vardı o arabanın, düz yolda gittiği gibi yokuşta da gidiyodu namızzız.
Benim burada yazdığım konular bellidir açarsın bakarsın profilimden. Ayrıca sana bir şey inandırmak zorunda değilim hala beni sıkıştırmak istiyorsan pm atarsın bütün sorularını cevaplarım sıkıntı yok. Ayrıca 1.8 t otomatik gitmiyor dedim konunun başlığıda gideri abartılan araçlardı.
l
Tartışmayı bende istemiyorum başlatan da ben değilim maalesef
Eee düşmedimi daha honda fiyatları ? 10 sayfa oldu .
Didişmeyin koyucam şimdi yine gargamelin burnunu
Cevaplama da bi sikinti olmus . Senin ustun alim bilgilerine ihtiyacim yok Allaha sukur . Yazdigin konular belli de ne yazdigin belli degil. Tartismayi da ben baslattim kusura bakmayin
Bundan sonra Honda almak isteyen arkadaşlardan daha önce Honda kullanıcısı olduğuna dair belge istensin, ilk defa kullanacak arkadaşlar için en az 10 kullanıcıdan referans alınsın, banka teminat mektubu, gbt, noter tasdikli diploma şart olsun....
Ne Hondaymış mk. İsteyen 30.000'den satsın, sizi bu kadar rahatsız eden ne ? İçinize dert etmenize, konular açmanıza ve her fırsatta kötülemeye çalışmanıza sebep olan şey ne ?
bu ne honda acısı bu sitede bitmediniz gitti :D bir tek civiclerin mi fiyatı pahalı? git bora bul bakayım uygun fiyata veya golf ya da corolla? fiyatlar her marka için yüksek bir bora için 27-28 bin gözden çıkarman lazım biraz düzgün birşey için ama olur mu :D honda severlere laf ediyorsunuz honda sevmeyenler bizden aşağı kalır yanınız yok biz ne kadar seviyorsak siz de o kadar düşmansınız :D
Honda suçlu hep günah keçisi eskiden 13 14 liraya almadığımız golf4 leri şuan 23 liraya istediğim gibi araba bulamıyorum 28 30 vermem gerek siz neyden bahsediyorsunuz ?
corsa 1.7ler 14-15 ken nerdeydiniz :D :D
Ne acayip konuymuş lan. Ammada gereksız ınsanmısım nerden açtım bu konuyu :)
İnsanın kendini bilmeside güzel bişey tabi :)
Konu ne zaman Kate Upton' a gelecek ?
turbo civic arıyordum nereye gelmişim :D