User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
247 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bence 1.4 hondalar 30.000 tl olmalı

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçi 30 lira etmesi lazım ama benim ki de soru yani

18.500 e alsak ekemek yer miyiz
    güvenlik paketliyse 19 veririm

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkılmadınızmı abicim yok honda şu kadar piyasa şişti vs. ama kendi aracınızı satmaya gelince herkes piyasaya ayak uydurur... geçiniz bu işleri

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corollada aynı nane oldu fiyat 14 15 iken gayet iyiydi ama adamlar şimdi 18 - 20 istiyor. Etmez abi sorunsuzda olsa az da yaksa eski bomboş araba o para etmeeezz.Ae101 i de benim kadar sevemezsiniz, fanatikler gelirse yazdım koydum bak

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

bunu alın 14e toplarsınız

İlker G.

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondalar 10.000 tl olsun dünyanın en dandik arabası parasını hak etmiyor güvenlik paketide ne öyle 2 airbag abs ile güvenlik paketimi olurmuş imza toplayalım hatta türkiyeden çektirelim gelmesin bidaha!!! Dostum senin işin gücün yokmu Allah aşkına başka araç yokmu git onlara bak honda alma sende diğer marka araçlar çok ucuzya ne varsa şu hondada millet salça oluyor BÜYÜKSÜN HONDA !!!!!!!

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtiaras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondalar 10.000 tl olsun dünyanın en dandik arabası parasını hak etmiyor güvenlik paketide ne öyle 2 airbag abs ile güvenlik paketimi olurmuş imza toplayalım hatta türkiyeden çektirelim gelmesin bidaha!!! Dostum senin işin gücün yokmu Allah aşkına başka araç yokmu git onlara bak honda alma sende diğer marka araçlar çok ucuzya ne varsa şu hondada millet salça oluyor BÜYÜKSÜN HONDA !!!!!!!
    mesaj kasmak ıcın boyle konu acıp aptal saptal mesaj yazan kısılerı artık sıkca gorecegız

yaz honda soyle boyle oh mıllet tartıssın
    bos laf yazsın mesaj sayısı artsın

bende moderatorlere daha cok ıs dusuyor
    gereksız kısılerı gonderın gıtsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corollada aynı nane oldu fiyat 14 15 iken gayet iyiydi ama adamlar şimdi 18 - 20 istiyor. Etmez abi sorunsuzda olsa az da yaksa eski bomboş araba o para etmeeezz.Ae101 i de benim kadar sevemezsiniz, fanatikler gelirse yazdım koydum bak
    Ae101 23 istesinler param olsa acımam veririm, 2 yıl sürdüm hala tadı damağımda öyle bir şey yok ya , öyle bi gidiş yok, öyle bi zevk yok arabada, bana göre corolla serisinin tasarım konusunda zirve yapmış halidir. Satmicaktık onu çok iyiydi ya. Yakıtı bizim ki sıralı değildi 30 krş falan yakıyodu. Gene sıralı olmadığı için ilk marşta zor alıyodu, stop falan ediyodu ama ısınca sıkıntısı kalmiyodu. En başta ruh var o arabada farklı bir şey ya. Motoru resmen ölümsüzdür 1.000.000 km garantili diye bazı söylemler duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama performans kaybı kesinlikle olmuyodu yaşına göre.

Şimdi ise sırf ae101 i andırdığı için 98-99 impreza' larla ilgilenmeye başladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasası artmayan bi araç sölermisin peki ?

Sanki bütün araç fiyatları olduğu yerde duruyorda bir tek honda piyasası yükseldi.
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda ki geyiq ihalesinimi aldınız hergün bir konu ya

Sikayetcimiyiz tabii ki dee hayir
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi arabanın piyasası ederinde ki? Açın Sahibinden'i bütün arabalarda ederinin üstü piyasa var. Buraya konu açmayla mı düşüreceksiniz bu piyasayı?

Her yaz başının fiks konusu oldu zaten senelerdir. Neden bu kadar pahalı bu Honda'lar?.

Pahalıysa almayın arkadaş. Pahalıysa talep göstermeyin şu sevdiğim! arabaya. Talep gelmeyince düşsün fiyatları. Ne güzel güvenliğide yok, donanımıda yok beğenmiyorsunuz e daha ne bakıyorsunuz o zaman. Beğenmediğiniz arabanın 15 lira 16lira olması sizi neden geriyor ? Madem beğenmiyorsunuz sizene amk piyasasından, gidip beğendiğiniz arabaların piyasalarına bakın. 0'ı 80k Tl olmuş arabanın 2.eli yerinde mi sayacaktı Tr şartlarında..

Valla darılmaca gücenmece yok, bu konuların tamamı 'cebimde var 20lira almak istediğim arabanın piyasası olmuş 30lira, gideyim şurda yazayım 2de destek çıkar rahatlarım biraz.' mantığında. Takip edip sıkışıp uygun fiyatlı satan olursa onlara bakın artık, yada 'ederinde' olan arabalara bakın. Kimse kafanıza silah dayayıp, 'Kesinlikle Honda ya bakacaksın!' demiyor sonuçta..
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moderetor cem de 1.4 cıvıc var
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çöp ü bile para

Connecting site...

Ah be abi çöpü olsa yine iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende olsa sende olsa demis bazilari da veren veriyor 3 ay once herkesin en az 22 23 yazdigi piyasada 17.500e verdim delsolumu extralariyla, keza 2 sene once de trde 2 3 tane bulunan çilçil accord coupe'u da 14e verdim.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ae101 23 istesinler param olsa acımam veririm, 2 yıl sürdüm hala tadı damağımda öyle bir şey yok ya , öyle bi gidiş yok, öyle bi zevk yok arabada, bana göre corolla serisinin tasarım konusunda zirve yapmış halidir. Satmicaktık onu çok iyiydi ya. Yakıtı bizim ki sıralı değildi 30 krş falan yakıyodu. Gene sıralı olmadığı için ilk marşta zor alıyodu, stop falan ediyodu ama ısınca sıkıntısı kalmiyodu. En başta ruh var o arabada farklı bir şey ya. Motoru resmen ölümsüzdür 1.000.000 km garantili diye bazı söylemler duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama performans kaybı kesinlikle olmuyodu yaşına göre.

Şimdi ise sırf ae101 i andırdığı için 98-99 impreza' larla ilgilenmeye başladım
    Surmedigin araba var mi ?
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Surmedigin araba var mi ?
    Kardeşim git gece gece tövbe tövbe. Günah keçisi olduk iyice

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim git gece gece tövbe tövbe. Günah keçisi olduk iyice
    Ben senin kardesin degilim de kendi kendini kucuk duruma dusuruyosun farkinda degilsin.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj kasmak ıcın boyle konu acıp aptal saptal mesaj yazan kısılerı artık sıkca gorecegız

yaz honda soyle boyle oh mıllet tartıssın
    bos laf yazsın mesaj sayısı artsın

bende moderatorlere daha cok ıs dusuyor
    gereksız kısılerı gonderın gıtsın

Ya mertcan abi gerçekten artık konu açarken bile dikkat ediyorum kimsenin ne aracına ne başka araçlara *** atıyorum herkesin kendi aracıdır kendi emeğini ortaya koyarak bir araba almıştır hayatta herşey bizim için ne gerek var yok honda pahalı yok gidişi abartılıyor 2000 senesinden beri honda arabamız var 2001 yılından beri honda kullanıyorum vti mda oldu ef civic imde oldu ep3 te oldu ama ben kimsenin arabasına *** atmadım forumda bi ep3 aldık hayırlısı olsun diye yazdık can abiyle ona bile iş olan insanlar oldu ben gereksiz insanların forumlardaki konularına bile yazmıyorum ama biri sırf konu olsun diye hondaya yazılıyor çiziliyor olcak şey değil Allah herkesin gönlüne göre versin

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen herkesın Allah gonlune gore versın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de var bi tane 1.4is km. olöuş 240bin komple boyalı fln birazda elden geçmesi lazım 20bin istiyorum müdahale mi edeceksin?
    Sanki Hondacı satınca arabasını alacağı arabayı hibe edecekler.. Hallam yarebbim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin kardesin degilim de kendi kendini kucuk duruma dusuruyosun farkinda degilsin.
    Hadi ya sen benim kardeşim değilmisin diyesim geldi içimden ,
    Ne yaptım da küçük düşüyorum ae101 e ilgili ufak bir demeç paylaştık. Yalan beyan da bulunuyormuşum gibi davranma ben burada sırf havalı gözükmek için ona binidim buna bindim diye sallamıyorum. Ae101 kullanan varsa hayranı olan varsa yazdığım görüşlere katılacaktır.
    Sen şimdi diyeceksin ki post kasıyosun beklerim yani

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm üyelerin dikkatine

Abilerim , arkadaşlarım ; çok değil yahu bir kaç ay önce , hangi virajda doğru çizgi ne olmalı , fwd rwd çizgi tartışmları , lastik süspansiyon setupları kıyaslamaları tartışılırken ki konumumuzdan

3 - 5 konuyla yemin ediyorum 2002 ye döndük.

Az kaldı , fibercilerde tampon kestirip underground işi arabalara doğru ilerliyoruz.

alan alsın satan satsın , sezon baslıyor hafta sonu ne güzel seyler var konusulacak
    -Fırat

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm üyelerin dikkatine

Abilerim , arkadaşlarım ; çok değil yahu bir kaç ay önce , hangi virajda doğru çizgi ne olmalı , fwd rwd çizgi tartışmları , lastik süspansiyon setupları kıyaslamaları tartışılırken ki konumumuzdan

3 - 5 konuyla yemin ediyorum 2002 ye döndük.

Az kaldı , fibercilerde tampon kestirip underground işi arabalara doğru ilerliyoruz.

alan alsın satan satsın , sezon baslıyor hafta sonu ne güzel seyler var konusulacak
    Kanka şu konuları linklesene Boş konu okumaktan hayattan soğudum, dolularıda kaçırıyoruz hahahahha
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuda çok kaliteli espriler var üşenmeden tek tek likeladım

Sadece tek marka için konuşmuyorum Motorlu taşıtların genelinde fiyatı satıcı değil alıcı belirler.

Kaynımgil pertine 25 yazdıysa ben 30 yazarım diyenler yükseltmiyor piyasayı.bu araçlara bu paraları verenler yükseltiyor.

Kimseyede niye bu paraya alıyorsun-satıyorsun denilmez.O yüzden tartışmanın bi anlamı yok
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)