Sıkılmadınızmı abicim yok honda şu kadar piyasa şişti vs. ama kendi aracınızı satmaya gelince herkes piyasaya ayak uydurur... geçiniz bu işleri
Corollada aynı nane oldu fiyat 14 15 iken gayet iyiydi ama adamlar şimdi 18 - 20 istiyor. Etmez abi sorunsuzda olsa az da yaksa eski bomboş araba o para etmeeezz.Ae101 i de benim kadar sevemezsiniz, fanatikler gelirse yazdım koydum bak
Connecting site...
bunu alın 14e toplarsınız
İlker G.
Hondalar 10.000 tl olsun dünyanın en dandik arabası parasını hak etmiyor güvenlik paketide ne öyle 2 airbag abs ile güvenlik paketimi olurmuş imza toplayalım hatta türkiyeden çektirelim gelmesin bidaha!!! Dostum senin işin gücün yokmu Allah aşkına başka araç yokmu git onlara bak honda alma sende diğer marka araçlar çok ucuzya ne varsa şu hondada millet salça oluyor BÜYÜKSÜN HONDA !!!!!!!
Ae101 23 istesinler param olsa acımam veririm, 2 yıl sürdüm hala tadı damağımda öyle bir şey yok ya , öyle bi gidiş yok, öyle bi zevk yok arabada, bana göre corolla serisinin tasarım konusunda zirve yapmış halidir. Satmicaktık onu çok iyiydi ya. Yakıtı bizim ki sıralı değildi 30 krş falan yakıyodu. Gene sıralı olmadığı için ilk marşta zor alıyodu, stop falan ediyodu ama ısınca sıkıntısı kalmiyodu. En başta ruh var o arabada farklı bir şey ya. Motoru resmen ölümsüzdür1.000.000 km garantili diye bazı söylemler duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama performans kaybı kesinlikle olmuyodu yaşına göre.
Şimdi ise sırf ae101 i andırdığı için 98-99 impreza' larla ilgilenmeye başladım![]()
Sende olsa sende olsa demis bazilari da veren veriyor 3 ay once herkesin en az 22 23 yazdigi piyasada 17.500e verdim delsolumu extralariyla, keza 2 sene once de trde 2 3 tane bulunan çilçil accord coupe'u da 14e verdim.![]()
Ya mertcan abi gerçekten artık konu açarken bile dikkat ediyorum kimsenin ne aracına ne başka araçlara *** atıyorum herkesin kendi aracıdır kendi emeğini ortaya koyarak bir araba almıştır hayatta herşey bizim için ne gerek var yok honda pahalı yok gidişi abartılıyor 2000 senesinden beri honda arabamız var 2001 yılından beri honda kullanıyorum vti mda oldu ef civic imde oldu ep3 te oldu ama ben kimsenin arabasına *** atmadım forumda bi ep3 aldık hayırlısı olsun diye yazdık can abiyle ona bile iş olan insanlar oldu ben gereksiz insanların forumlardaki konularına bile yazmıyorum ama biri sırf konu olsun diye hondaya yazılıyor çiziliyor olcak şey değil Allah herkesin gönlüne göre versin
Bende de var bi tane 1.4is km. olöuş 240bin komple boyalı fln birazda elden geçmesi lazım 20bin istiyorum müdahale mi edeceksin?
Sanki Hondacı satınca arabasını alacağı arabayı hibe edecekler.. Hallam yarebbim..
Hadi ya sen benim kardeşim değilmisin diyesim geldi içimden ,
Ne yaptım da küçük düşüyorum ae101 e ilgili ufak bir demeç paylaştık. Yalan beyan da bulunuyormuşum gibi davranma ben burada sırf havalı gözükmek için ona binidim buna bindim diye sallamıyorum. Ae101 kullanan varsa hayranı olan varsa yazdığım görüşlere katılacaktır.
Sen şimdi diyeceksin ki post kasıyosun beklerim yani
Tüm üyelerin dikkatine![]()
Abilerim , arkadaşlarım ; çok değil yahu bir kaç ay önce , hangi virajda doğru çizgi ne olmalı , fwd rwd çizgi tartışmları , lastik süspansiyon setupları kıyaslamaları tartışılırken ki konumumuzdan
3 - 5 konuyla yemin ediyorum 2002 ye döndük.
Az kaldı , fibercilerde tampon kestirip underground işi arabalara doğru ilerliyoruz.
alan alsın satan satsın , sezon baslıyor hafta sonu ne güzel seyler var konusulacak![]()
-Fırat
Konuda çok kaliteli espriler var üşenmeden tek tek likeladım
Sadece tek marka için konuşmuyorum Motorlu taşıtların genelinde fiyatı satıcı değil alıcı belirler.
Kaynımgil pertine 25 yazdıysa ben 30 yazarım diyenler yükseltmiyor piyasayı.bu araçlara bu paraları verenler yükseltiyor.
Kimseyede niye bu paraya alıyorsun-satıyorsun denilmez.O yüzden tartışmanın bi anlamı yok![]()
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)