ak bir tek alfa romeo piyasası artmıyor memlekette.
Beyler gtv'lere de bir el atalım, para lazım.
Printable View
ak bir tek alfa romeo piyasası artmıyor memlekette.
Beyler gtv'lere de bir el atalım, para lazım.
serbest piyasa :)
bu konu hala burdamı :D lan hep sadığın başının altından çıkıyo bunlar :D
illumunatinin oyunlari bunlar
e almayin ilgilenmeyin benim gibi, dussun fiyati?
neden hep hondanın fiyatlarının arttıgını araştırmıyosunuzda bi karalama bi aşşagılama bi saldırma içgüdüsü ile hareket edip yazıyosunuz anlamış degilim ??
piyasa neye göre oluşur ?
talep olmassa neden fiyat yükselir ?
bunları bi araştırıp öle gelseydin bize..
+
eleştiri gizli hayranlıktır :D şimdi seninde için gidiyodur şöle samanlıkta bi köylü amcadab bi vti taypr s2000 denk getirsemde ucuz yollu alsam diye iç geçiriyosundur :D
kimse kusura bakmasın
bokunu cıkardınız ama
bu konular artık kabak tadı verdi diye düşünüyorum.madem öyle,hondalardan uzak durun,başka markalara yönelin,piyasa düşsün.
gerçi bir tek honda için geçerli değil bu olay,3-4 sene önce 11bine alınacak olan clio şuan 15 16 misal.sıfır araçlarla 2. el arası inanılmaz uçurum oluştu.arabası temiz olan insanda ölü fiyatına vermek istemiyor ( komple boyalı,taklalı araca 20 lira isteyenler hariç)
kaçırmışız konuyu :)
beyler 99 2 parça boyalı sedan 1.4 is kaç lira eder :D
gerçi 30 lira etmesi lazım ama benim ki de soru yani :)
18.500 e alsak ekemek yer miyiz :D
E30 lara 25 bin isteniyo, bence hondanin duzgunu herturlu para eder.
Haci bende hondalarin fiyatlarini beyenmemde bu kadar takacak ne var fiyati beyennediysen alma :)
Halkımızın alım gücü oldukça yüksek ya zaten bu rakamlar vız gelir, her marka için geçerli bi durum söz konusu sıfırından 90 modeline kadar, bu piyasa tabikide düşmez :)
Bencede bizim millette para var doğuşun önünden hergün geçiyorum nerdeyse otoparkı haftaiçi bile kilit hergün sipariş veren verene valla boş araba alan bile kalmadı artık herkes tam dolu alıyor 3 ay sıra bekliyor sorsan kimsede para yok
Hayır verin abimize bir 1.4 is hb , teyzeden olsun ; 16 liraya bırakın düz , konu kapansın.
Ben de 2 sene vtec2ye bindim , 35bin civarında aldık 69binde sattim. 25.500 e aldım - 25.500 e sattım. Ayarı arabalar 30 ken 30 a iteliyim demedim , bindiğim araçtan kar etmeye çalışmadım ihtiyaç oldu verdim arabayı.
3 senedir ara ara bakarım ilanlarına.
Tüp takılmamış , beyaz-siyah-füme , manuel , ağır kazasız , temiz. Bunları sağlayan bir araba 25 liraya olursa ;
Donanımsal eksiklerine rağmen ,
Tank gibi bir araba olmamasına rağmen ,
Kapısı VagFanBoy'lara hitap eden bir sesle kapanmasa da (ne lazımsa),
Eksiklerini bilerek , atı - aslan yapmadan , atı eşek de saydırmadan , alırım binerim. Tadı damağımda kaldı.
120 ile giderken 3800 devirde olan bir araba , uzun yol huzuru yol illa gazlicaksın yada 100 le gidiceksin.
Ama seviyorum kime ne ?
Ha ayrım noktası keriz de değilim şimdi ne güzel arabalar varken en temizini 25.5 a satmışım. 3 yıl geçmiş 35 istenen arabalar benimkiyle kıyasa giremezken , alır mıyım ? Almam.
Bak ne güzel kapandı konu :D