bende hondacıyım ama haklısın. sadece honda değil tüm markalarda piyasa uçmuş durumda
Printable View
bende hondacıyım ama haklısın. sadece honda değil tüm markalarda piyasa uçmuş durumda
mevzu bırtek honda degılkı.mıllet degısık olmus adam o fıyat yazıyorsa curuk arabasına bende temız arabama +5 yazarım
Alan razı veren razı ise gerisi önemsiz..
böyle konuları görünce dejavu yaşıyorum hep.
bir tek honda değil ki piyasa uçmuş durumda 350Z'ler 50-60 iken kimse yüzüne bakmıyordu s2000'i diyecek laf bulamıyorum
Çekirdek bitti aminyum :(
Simdi hondalarin piyasasi inse sende bir honda alirdin dimi ;) hadiii yeme bizi.... sikayet ettigine gore istiyon bitanede sen.. e piyasa pahali napcenn.. iste olayin ozu bu sen o bu su isterse sahip olmak piyasa yapar tabi gayet dogal degilmi herkesin sahip olmaya calistigi bir element her zaman biraz pahali olur...
Bunlar hep amerikanin oyunları ışte
bence piyasanın yükselmesinin en önemli sebebi satılık araçların internette ilanı olması. aracını satma niyetinde olan adam giriyor satılık ilanlarına bu xxx fiyat yazmış benimki ondan daha temiz xxx + x lira yazayım diyor. onu gören başka birisi benimki ondan da temiz diyor xxx + 2x fiyat çekiyor. aynı marka ama döküntü aracı olan adam "ooo temizleri bu paraysa bende yükselteyim fiyatı" diyor o da yükseltiyor al sana ondan sonra böyle başlıklar :D
accordlarada el atalım beyler boş geçmeyelim :D
kafamda 2000 1.6 ies almak vardı temiz bulacağım diye 4 ay aradım, baktım olmayacak 2000 lira ekledim 2004 46 binde ep2 aldım zamanında :)
sahibinden.com yetkilleri RAYİÇ yapmadıkça bunlarda iflah olmaz :D
ben diyeyim,
15 liraya şahin
30 liraya E30
45 bine boş paket polo tdi vs vs
Honda dışında bir çok araba markası ile liste bu şekilde örnekler ile uzar gider.
eğer alım gücün yetmiyorsa yettiği kadarını alırsın olur biter.
Gene durduk yere aklıma yılan hikayesindeki piskopat kürşat geldi