yıne konu honda'ya dogru kayıyo :] hatta kaydı!
Arkadan olan kazasinda tavanda yamulmus siddetten ordada boya var haberiniz olsun. Bende ilk gordugumde heveslenmistim ama alirsam bir daha satamam diye girismedim bu ise.
typer almasaydım kesinlikle bu arabaya gider bakardım![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Bu araç bizim burda ama pek bilgim yok.Açıkcası askere gitmeyecek olsam kesin alırdım..
Aldiktan sonra satmasi zor olur tavanda boyalı oldugu icin sanki, yoksa olmaz mı![]()
Yok ben bir heves gordum tamam orjinal diyorsa birsey yoktur aldim gitti diye aradim ve arac sahibi verdi bu bilgiyi. Ayrica bir tanıdıkla arac almadan once kasko bilgilerine bakarız araclarin. Bu aracin su anda kasko su yok dedi arkadas, sanirim plaka degismis ondan sonra kasko bilgisi yok. Ama yanlıs bilgi vermiim bana boyle dendi. Keske tavanda birsey olmasaydida bende alsaydim, fiyat cok iyi cunku.
Nedemek herzaman. Ama aracin yuruyenini etkileyen bir kaza oldugunu sanmam. Eger satmakta zorlanmam bu fiyat uygun derseniz araci gidip gormekte tanidik bir ustaya gostermekte fayda var. Sonucta olmasi gerekenden 10 bin ytl ucuza satiyor. Km si de 50 binse oda cok iyi. Saygilar.
Oho benden çok taliplisi oldu iyiki açmışım konuyu![]()
30-32 biraz fazla iyimser bir rakam gibi geldi bana. Cok temiz top sportlarin piyasası genelde 28-29 larda geziyor. Temiz cupra r larin piyasası genelde 35-38 arasinda oluyor. Ama tabii ki benim fikrim bu.
İstedigi kadar boyalı olsun,sonucta büyük kazası yoksa alınır bence.. 10 milyar az bir fark degil..
Bi de vtecle kıyaslanmaz bence bu arada.. Benim görüsüm tabi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)