Orjinalini kullanmak daha mantıklı sunroof'un. Manuelse; manuel. Mühendisliğin temel kuralı yani; çalışıyorsa elleşme. Spor direksyonda boşluk muhabbeti vardı gevur forumlarında. Doğruluğu hakkında fikrim yok.
Orjinalini kullanmak daha mantıklı sunroof'un. Manuelse; manuel. Mühendisliğin temel kuralı yani; çalışıyorsa elleşme. Spor direksyonda boşluk muhabbeti vardı gevur forumlarında. Doğruluğu hakkında fikrim yok.
Drive to win!
spor direksiyon tamam
sunroofuda nette arattım ümraniye sanayide şükrü usta diye birini buldum aradım konuştum yaparız yarım günde dedi.sunroofun dişlilerinde sıyırma var onu yaptırıp uğraşana kadar elektrikliye çeviririm diye düşünüyorum.bu hafta yoğunmuş sonrasında gidip halletmeyi düşünüyorum.
işlem sonrası yorumları paylaşırım sizlerle
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Güzel araç aldın abi drğer bilecek birine gitmesi sevindirici. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
farklı konular açmak istemedim.
aracıma bixenon far uygulaması yaptırmak istiyorum.
fartuning ile görüştüm yapamayacağını söyledi.zaten satılan angellar gibi olasaksa hiç olmasın camın buzunu aldırıp içini siyaha boyatırım daha iyi
delsol projesindeki gibi birşey istiyorum ben..bunu istanbulda yaptırabileceğim önereceğiniz bir yer varsa sevinirim
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
son zamanlarda bixenon uygulaması ile ilgili araştırma yaparken denk gelmiştim. İlker Kemal Bikeç diye bi usta varmıs. Yaptıranlarda gayet memnun bir çok sitede forumda yorum okumuştum. İsterseniz ona bir bakın derim.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Ilksayfadaki 106 da ki webasto sunroof dan var bende de. Merake ettikleriniz varsa p.m atabilirsiniz.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)