Nasi o avmlerde deli gibi sira bekliyolar insanlar anlamiyorum neyini seviyolar ucuzda degil yazik
Nasi o avmlerde deli gibi sira bekliyolar insanlar anlamiyorum neyini seviyolar ucuzda degil yazik
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
TAB GIDA burdaki numaralardan ulaş
Ayrıca valla bende Carls jr ve arbys harici gerisine yalan diyorum.
tamda bunu yazacaktım. TAB Gıda ile iletişime geçebilirsiniz.
4 sene yazları MCD. de paket servis elemanı olarak çalıştım. Önceden çok güzel ve çok titiz ve sıcak kanlı insanlar iken . Franchise olayına girdikten sonra işler tamamen restaurant sahibinin kişiliğine kalmış birşey .
Evde 2 yumurta kırıp yiyin bence daha iyi , bende öğrenci oldum öğrenci adamın dostu makarna patates yumurtadır bide esnaf lokantasında 1 sepet ekmeğe çorba içmek![]()
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Alternatif Burger evleri var artık. Özellikle İstanbul'da bu konuda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Mc, Burger hatta Carl's geçiniz. Friends&burger de ya da benzeri yerlerde burger yedikten sonra tırı vırı kalıyor bunlar. 3-4 lira fazla verip buralara gitmekte fayda görüyorum ben. Hem lezzet, hem sağlık için...
bize göre pahalıda gençlere çğrencilere bir sürü farklı pakeleri var indirimli genç turkcellilere avea genç falan filan tarifesine bu tip kampanyaları var 2 alanı bir menü bedava gibi.. gençleri o yüzden cezbediyor.. et dönerde almaya kalksalr oda ucuz değilki ekmeğin arasında döneri göremiyosun garnitürden..
Et dönerde her yerde yenmiyor kıymadan yapılanın tadı tuzu yok etteden yapanda çok çok az maliyeti yüksek çünkü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Nası beceriyolarsa steakhouse burgerin köfteleri kömür olmuş halde geliyor artı o ice tea nın tadı ne öyle hiç.içtiler mi acaba bayadır gitmiyordum em son geçen canım çekti gideyim dedim tamamen facia
eskiden wendys vardı çok güzeldi eti hamburgeri kaliteliydi chillisi ve meksika fasulyesi şahaneydi onlarda çekildi türkiyeden.. bence tr deki gelmiş geçmiş en iyi burger konusunda fasto food zinciriydi mc bg iki gömlek üstündü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
şimdi de shack shack var kanyon'da öğrenciye %10 indirim yapıyolar illa hamburger yiyeceksem kanyon shack shack mc, burger king falan artık yemiyorum. et döner içinde günaydın döner'e giderim. pahalıdırlar ama kaliteleri tartışılmaz. eskiden çanakkalede okuyordum tam ekmek tavuk döner'i 2 tl'ye aldığımı biliyorum![]()
ben bunlardan yıyınce mıdem dırek sısıyor vc ıhtıyacı gelıyor ne varsa ıclerınde uzun zamandır yemıyorum oyuzden. dısarda yıyeceksem pızza yıyorum.
he eklemyı unuttum popeyes kfc de panını yıyorum yemem gerekırseshack ı hıc bılmıyorm gormedım yada dıkkat etmedım
![]()
hahaha aynen
Aslında Burger daha ucuza geliyor 2 menü 12.75TL idi yanında patates cipsi+kolası ama döner yesen 4.5TLden ikisi 9TL eder yanına içecekti falandı hemen hemen aynı hesaba geliyor.Hatta patates karda kalıyor.Dönerin tadı gelmiyorki ekmekten,içine 2gr et koyuyorlar gerisi salata al sana döner![]()
donerde lezzetli kaliteli ise fiyat pahalı
ben bakırkoyde bombom ve morgul bufeden başka yerden doner yemiyorum ama fiyatıda ona gore yüksek
burger mc gibi yerlerde surumu iyi olan yüksek olan yerler herzaman taze oluyor onun dışında hep biryerinde illaki sıkıntı yaşıyorum ben
aslında en doğrusu mumkun olduğunca uzak durmak
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)