Kanka öyle belirlediysen durum sıkıntı sulanırsında şimdi bana jsahdasd
Printable View
ulan döviz kuruna bak, yurtdışında yüksek lisans hayalimiz vardı, gerçekten hayal oldu.
Ben bu olayın,ordaki terör yanlılarını cici gösterme operasyonu olduğunu düşünüyorum
Sanki yavaş yavaş tabanda da farkındalık oluşuyor gibi geliyor bana, en azından gün içinde muhattap olduğum insanlardan bunu çıkarıyorum.
son zamanlarda etrafımdan çok duyuyorum, XYZ partiliyim ama HDP ye oy vereceğim, barajı geçsinler ki tek başlarına iktidar olamasınlar...
işte bu kadar beyinsiziz, HDP barajı geçerse koalisyona girecek tek parti olur, şimdi 3 istiyorsa iktidar ortağı olarak 30 ister...
Ah Aziz Nesin ahhh!!!!
abi 1.si hdp koalisyona girerse ülkede taş taş üstünde kalmaz.
2. si herkes hala bunun HDP nin cici gösterilmek için kurgulandığını söylüyor. Lan fakir beyinliler HDP nin barajı geçmesi AKP nin neden işine gelsin. Adam tek başına mı yönetip ülkeyi soyup soğana çevirmek ister herşeye karışan koalisyonla mı. Erdoş kalp krizi geçirir ki bi anlamda sevinirim o ayrı. Bunun amacı HDP oylarını düşürüp adamları kötüleyip oy almalarını engelleyip baraja takılmasını sağlamak. Bu kadar basit bir katakulliyi çözemiyor musunuz? AKP oylarının bir kısmı HDP ye kayıyor. Haa şu da var. Ben VATAN a oyumu atıcam. KK gerzeğinden de cacık olmaz Bahçeliden de. Vatan partisinin kadrosu gerçekten çok düzgün. Bu seçimde aşamazlar ama yavaş yavaş büyüyeceklerdir. AKP HDP koalisyonunun ömrü gerçekten kısa sürer. Halk kesin ayağa kalkar.
Arkadaslar sorun aslinda bizim millette kimse kusura bakmasin. Hayatimda bizim millet kadar bukadar gerizekali insan görmedim, ya bi avrupali gibi olamadik. Elin gevuru bile bizden dürüst. TR'de adam aksam yatarken yarin öbürkini nasil tokatlarim diye düsünüyo. Kime sorsam param yok der ama altinda 0 araba iphone 6lar falan. Yok osmanliymis yok atatürkmüs yok tayyibmis. Ulan 70milyon yasiyo bu ülkede kime sorsam tayyibe ana avrat küfür eder ama oylamalara bakinca adam yüzde 50yi kapar. Hersey yalan a.k. Bu ülkede adam babasina bile güvenmez oldu... Arkadaslar eger harbiden bisey yapilmasi gerekse, ilk önce bi kendimizi degistirelim. Gerisi zaten kendiliginden gelir.. Eninde sonunda hepimiz gidiciyiz.. Allah C.C bize hangi partiyi tuttun diye sorgulamicak. Bunuda unutmayin.. Saygilar.
Kim sokağa çıkıcak kim ayaklanıcak Alper abi Allah aşkına ? Sen diyorsun ki Akp neden Hdpyi yanında istesin. amaç aynen o aslında. apo itinin geçen ay yaptığı açıklamadaki isteklerin aynısı şimdi gerçekleşiyor işte. hdp masumlaştırılarak oy kazanma çalışmaları güdülüyor. Tayyibin işine gelir emin ol. it itle her türlü anlaşır.
facede video var olay çekildiğinde sıcağı sıcağına.. orda asker malzemelere basmayın diyor oranın halkı boşver malzemeyi lanet gelsin malzemeye arkadaşın ölüyor diyor.. iki farklı dünya iki farklı bakış açısı..
Doğulu bir müteahhitin işini yapıyorum, az önce muhabbeti geçti, şimdi bir de karşı tarafın söylemini dinleyelim!!!!
'tendürek dağında ağaç dikme festivali var, i...e vali gerillanın arasına 15 tane askeri indirtti, taciz ateş emri verdi, gerilla askere ateş açtıi HDP liler çember oluşturdu askerleri korudu, asker HDP lilere ateş açtı 2 kişi öldü!!!!'
neyin barış süreci ki bu???
27 Milyon Liran
Yalnız ne para yiyorlar ya hay maşallah 27 milyon lira .
Chp Se
Şunu da izlemenizi tavsiye ediyorum. ''Chp`nin "Milletçe Alkışlıyoruz" reklam kampanyasına bir vatandaş alkışlar beni tahrik ediyor diyerek suç duyurusunda bulundu.''
Gerçekten şunların cebine giren para belki de dönüp dolaşıp bizlere geliyor . Öyle iğreniyorum öyle nefretim var ki aynı binada bile yaşamaya hevesim yok artık bunlarla .