Türkler diyipte ayrı kefeye koymak istemeyenler Türkiye halki oluyor. Türkler denildi Türkler Kürtler oldu.... bilmem anlata bildim bi
Printable View
Laf lafa gelir yok Kürtler böyle yok şöyle. Genelleme yaparsınız. Ondan sonra laf lafa gelir. Ee biz kardeşiz. Bu değil kardeşlik. Ömrü hayatım boyunca 6 sene durmadan aylarca şehir değiştirdik durmadan köyler İlçelerin elektrik şebekesini kurduk yeniledik binlerce insan tanıdım. Çok iyi insanlarda gördüm ama en çok kötü gördüm. Onu bi kenara bırakalım. Arkadaş aranizda hiç kürt ün ekmeğini yemiş insan evladı yokmu. Misafir olmuş yokmu. Nerde benim bilet kesip evine yolladigim kardeşim. Nerde kadın başına tee bursa dan diyarbakir a oğlunu üniversite de görmeye gelip misafirhane temin edilmeyipte Kervansaray otelde misafir ettiğim ablam. Nerde binbir kredi ile sondaj yapıp elektrigini kendi cebimizden yaptigimiz çiftçi abim. Bunun gibi nice şey var. Tabi bunları karşılıksız yaptım ön yargı olmadan. Benim siyasi görüşüm kimseyi ilgilendirmez ve kimsenin de haddine düşmez o partiye oy verenlere küfür etmek. İşte o tür insanlarla aramdaki fark bu. Bizim düşmanimiz misafirimiz olsa gurur duyar o derece. Öyle tv kanalına bakmakla birseyler öğrenilmiyor. Hiç bir medya kuruluşu adam gibi açık açık anlatmiyor. Diyarbakir bombacisinin Gaziantep te suikast e uğrayıp yanındaki koruma polisinin şehit olduğunu kaç kişi biliyor. ? Yada kaç kişi biliyor polis takibinde olduğu nu ? Bu gözlerin neler gördüğünü bi ben bilirim birde allah bana burda kalkıp onu bunu savunmayin. Tartışma sınırlarını aşmayin. Seviyenizi bilin. 1 klavye 20 lira herkes alıp yazar önemli olan farkı göstermek.
Apo'nun kalp krizi geçirip öldüğünü söyleyenler var. Kaynak: savunmaturk sitesi genel askeri konular altında en alt kısımda terör başlığı.. Ordan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz sonuçta bu işin ehilleride onlar.Bu arada Türkiye halkları diye birşey yok, birkaç aptalın Türk kelimesini ,Tece yi anımsatıyor (pkk 'ya), andımız kaldırılması, İstiklal Marşının sık okunmaması ile güya teröristleri rehabilite edeceklerdi... siz hiç amerika halkları yada almanya halkları diye bir kelime duydunuzmu? Zaten kulağa da iğrenç geliyor sanki kabileymişiz gib
Kürt lere verilen fırsatı kimseye verilmedi.
Kıymet bilmediler yaranamadik.
Acil eylem planı su şekilde olmalı.
Çin deki çocuk politikasi aynen benimsenmeli.
G.doğu, Doğu anadolu kökenli vatandaş 1 çocuk dan fazlaya izin verilmemeli.
2002 deki velet şimdi 2015 e gelmiş ülkeyi kaderini etkileyen seçime oy atar olmuş.
Bu ülke öyle kolay kurtarilmadi.
Kürt halkı ne zaman uslanir.
Azinligi benimser vergisini öder o zaman adam gibi muamele görür.
Ben bunları istemeyen kürt varsada kuzey iraka gitsin.
Bu kadar basit.pkk idamla biter başka şekilde değil.
O avatarındaki adam bir katil, bizim milletinde göklere çıkarttığı... Kimsenin bir resim yada tv kaynağına ihtiyacı yok.. Buradaki insanların çoğu eğitimli neler olduğunu biliyor... Ben Varım Kürtün ekmeğini yiyen ama benim çalıştığım Kürtlerin çoğu facebooktan akşama kadar Akp yayını yapıyor Hdp karşıtı görseller çoğu. Durumun farkındalar en azından
O avatarimdaki adam katil şerefsiz namussuz yada başka birşey bu seni ilgilendirirmi ? Avatar kurallarını iyi oku ben sağa sola bakmam istediği kadar inkar etsin umrumda mı? Ben vatanımı seviyorum. Biri gelipte şehirime saldırırsa namusuma ekmeğime evime göz dikerse bende elime silah alır ya o bana ya ben ona mke mermisi 6 lira. Suriyedeki kürt kardeşlerimde böyle yapıyor şuan. 7 sinden 70 ine kadar şehirde durmuş sokakta kendini savunuyor. Ve buradan klavyeden onlara terörist muamelesi yapıyorsunuz. Ne zaman eğer başın dara düşerse ö.m at canimla beraber geleyim. Bazilarinin yaptığı gibi ben sana sen kendini savunuyorsun diye terörist demem
Kürdistan rüyası görenlerden misin onu merak ediyorum. yani vatanın kürdistan mı TÜRKİYE Mİ
Bu arada yanlış olmasın. bazılarınca kürdistan. bizce her yer TÜRKİYE.
Haİnİn soyu kurusun kİ bu devlet mİllet rahat etsİn..
Ignorecu gençler pc başına geçince helallesicez :)
Benim.ignore çok iyidir.bilen bilir :)
Beni basbakan yapsalarr ahhhhh ahhh :)
Bak Almanya açıklama yaptı, Işide saldırmanız çok güzel de Pkk ya niye saldırıyorsunuz diye. pkk dışardan destek alan örgüt bir kolu abd ile birlikte abd uşaklığı yapıyor şuanda da ellerinde çok ciddi silahlar var..Yani eskisi gibide değil.. Şehit olan askerlerimizin içinde kürt de var, o kürt bizim için Diğer şehidimizin ile aynı. Ben Türküm, tek kelime ile cevap... Irkımı sorarsan bilmiyorum ve önemi de yok benim için... Dünya kaç yaşında ve kimbilir kimler kimler ile evlendi ırklar değişti.. zaten kürtçülük yapanlar da bunları düşünebilecek zekaya sahip değil... Neden vatanımı savunuyorum?Suriye - Mısır - Libya - Filistin -Irak tonla daha var bunların sonunu gördüğüm için, yani ta yatak odamıza girmelerini beklemeye lüzum yok. Bu ülkeye birşey olursa emin ol Kürtleri de Diyarbakırda Şırnak'ta dahi rahat bırakmazlar.. Işidçisi vs. Tonla örgüt çıkar burdan. Atatürk kurtuluş savaşını kazanamasydı, bu söylediklerim çoktan başımıza gelmişti... Sadece kafa kesenler Abdullah bin.. Amr... Hussain olmazdı da Ahmet, Mehmet,Süleyman olurdu
bende aynı fikiri savunuyorum. bu çocuğada bu soruyu sormamın sebebi, sana demiş ya birşey olsa senin için koşar gelirim diye. kürdistancı hayaller savunan kişi gelmesin abi. baştan başa memlekete teller çekmiş yok elektrik kurmuş vs vs. lan senden önce çekilen telleri çalan insanlar zaten DÖVLET BİZE BAHMİİİİ diyen tipler. aldığı hizmeti kendi elleriyle kesen, devletin yaptıklarını kendi çıkarları için satan insanlar. ataması gelen öğretmenleri öldüren, polisleri şehit eden, askerin suyunu kesen 60 güne yakın susuz bırakan insanlar. sonrada halkların kardeşliği. hangi halkın kardeşliği ? kundaktaki çocuğu öldür, sonra kardeşiz de. yok öyle bi dünya.
@ suskunkral_21 : klişi falan ama iş görüyor. fişlemek için ideal sorudur basit ama etkili. bence dene. mesela ben TÜRK'ÜM. Ayak bastığım yer benim vatanım değil. kalbimdeki yer vatanım. gönlümün hissetiği yer vatanım. Berlindeki adam gibi o nasıl TÜRKÜM diyor aynı şekilde yani. sorsan belki gelmedi bile TÜRKİYE YE. öyle her ayak bastığın yer vatanı olmaz insanın yani.
techturkey de suikast yasaktir!!!
baska ortamlara lutfen!!