vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı
Bak Almanya açıklama yaptı, Işide saldırmanız çok güzel de Pkk ya niye saldırıyorsunuz diye. pkk dışardan destek alan örgüt bir kolu abd ile birlikte abd uşaklığı yapıyor şuanda da ellerinde çok ciddi silahlar var..Yani eskisi gibide değil.. Şehit olan askerlerimizin içinde kürt de var, o kürt bizim için Diğer şehidimizin ile aynı. Ben Türküm, tek kelime ile cevap... Irkımı sorarsan bilmiyorum ve önemi de yok benim için... Dünya kaç yaşında ve kimbilir kimler kimler ile evlendi ırklar değişti.. zaten kürtçülük yapanlar da bunları düşünebilecek zekaya sahip değil... Neden vatanımı savunuyorum?Suriye - Mısır - Libya - Filistin -Irak tonla daha var bunların sonunu gördüğüm için, yani ta yatak odamıza girmelerini beklemeye lüzum yok. Bu ülkeye birşey olursa emin ol Kürtleri de Diyarbakırda Şırnak'ta dahi rahat bırakmazlar.. Işidçisi vs. Tonla örgüt çıkar burdan. Atatürk kurtuluş savaşını kazanamasydı, bu söylediklerim çoktan başımıza gelmişti... Sadece kafa kesenler Abdullah bin.. Amr... Hussain olmazdı da Ahmet, Mehmet,Süleyman olurdu