Apoyu Mhp asmadı dersen hiç bir şey bilmiyorsun demektir.
Printable View
Apoyu Mhp asmadı dersen hiç bir şey bilmiyorsun demektir.
Burada idam kalksın diye oy kullananların listesi var,
http://i.hizliresim.com/8gn1yd.jpg
Kimse Kabul Etmedi.
Tayyibin ağzıyla konuşmayın bilip bilmeden. Karar metnini görüp de 3 lü koalisyonda olan tek partiyi suçlayamazsınız.
apoyu asicam diyerek benim oyumu alan mhp apoyu asti mi ? asmadi. asmayan hukumetin icinde mhp varmiydi vardi.
bilmediklerimi anlatsana bir ogreneyim heralde asildi apo ama bizim haberimiz yok, ya da mhp hukumette degildi heralde biz yanlis biliyoruz. ya da hukumette apoyu asmaya calisti asamayinca hukumetten istifa etti tepkisini gostermek icin bizim haberimiz olmadi degil mi ?
Mhp evet seçim propagandası olarak apoyu getireceğiz asacağız dedi. Fakat 3lü koalisyona takıldı. 2 kere kanun tasarısını tekrar gönderdi. Ama AB yi bahane ederek asmadılar. Ne yapması gerekir Bahçelinin ? İstifa etseydi diyorsun da etti zaten 2 kere biz istemedik. Hani tayyip diyor ya bahçeli sen assaydın diye, aynı sizin yaptığınız gibi bilmeyen insanların beynini yıkıyor işte. Neyse forumda siyaset yasak o yüzden partiler üstü konuşun konuşacaksanız yoksa bana cevap hakkı doğuyor.
Bu ortamda bırakın asmayı apo olurda eceli gelip ölürse işte o zaman ülke için büyük sıkıntı olur terör olaylarından kafamızı çıkartamayız
Sen Bahçeliyi tanıyor musun ki koltuk muhabbeti yapabiliyorsun ? Ya da hiç mitingini konuşmasını sonuna kadar izledin mi ? Püskeviti vs söylemiyorum genel kurul toplantılarını o döneme ait dinledin mi ? Yaş itibari ile yetişemeyebilirsin o döneme kaldı ki bende yetişemedim. Ama arşivden bulup izledim. Peki sen böyle bir yorumda bulunurken araştırıp izledin mi mitinglerini açıklamalarını ? Medyanın ne denli taraflı olduğunu bilmiyor musun ?
yahu ben mhp'yi de kültürünü de çok iyi tanıyorum biliyorum sen hiç merak etme, benim hala bağım var partiyle. adam koalisyon ortağı medyada böyle bir söylemde bulunsa gündeme otururdu merak etme. çıkıp delikanlı gibi bırakabildi mi koltuğu bırakamadı.. hala da bırakabilmiş değil. koltuk sevdası bahçelide yok diyen yanılır bu kadar basit. hatta en yakın örneklerden biri koray aydın ve destekçilerine genel kurulda yapılanlar. ecevit gibi olana kadar ya da ölene kadar da bahçeli o koltuğu bı-rak-maz..
fthdrn
Kardeşim adın galiba fatih. Siyaset anlamında iyi kötü bilgin olduğunu düşünüyorum ve mhp kökenli olduğunu belirtiyosun. Yalnız şu var kılıçdaroglu da dahil ikiside o koltuğu bırakmaları lazım acı ama gerçek . Dürüstlük ve adamliklarına diyecek bir şey yok . Ecevit tarzı dürüstlük modeli bu ülkede yetmiyor artık herkes vasıflı bir lider arıyor . İkisinde de lider olacak potansiyel yok ki devletin başına geçtiklerini varsayalım yakışmazlar şu an Davutoğlu örneği gibi ..
MHP nin genç ve kaliteli siyaset yapabilecek lidere ihtiyacı var Oktay Vural olmasa bile mesela sinan oğan. .
Chp'de en istediğim muharrem ince idi o da olmaz herhalde.
Uzun lafın kısası bu iki partinin oylarının azalmasinda ya da cogalmamasında başındaki iki isimden kaynaklanıyor. Oy almamız gereken bazı kesimlerden bu yüzden oy alamıyoruz . En son ki seçimden sonra istifa etmeleri lazımdı ama etmediler partiye zarar verdiklerinden haberleri yok.
Ben çok gördüm öyle benim bağım var partiyle, eskiden mhpliydim diyenleri. Bahçelinin de üzerinde insanlar var madem partiyle bağın var bunu bilmen gerekir. 2 kere istifa etti bu adam parti tabanı sokağa indi. Bahçeli kötü bir siyasetçi olabilir. Ama koltuk sevdasında diyemezsin o adam için. Geleceğini her şeyini bir davaya adayan bir insan bilmem kaç yaşına gelmiş ne koltuğun sevdasından bahsediyorsun ki. Koray aydın mevzusu kendi kendine yaptıkları bir sorundu. Öyle olmasa hala partide olmazdı.
Evet ismim Fatih. Anıl ben siyasetin içindeyim ve burda değilde dost meclisinde seninle sabaha kadar derin siyaset konuşabilecek seviyede bilgim var. Buraya üstün körü yazıp geçiyorum sadece. Devlet Bahçeli mecburi olarak o koltukta bu bir vasiyet. Ben daha fazla siyaset konuşmak istemiyorum. İyi geceler.
sinan oğan gibi adam listede yokken bozkurt işaretini dahi yapamayan ne idüğü belirsiz adam rica üzerine birinci sıradan vekil adayı. bunca başarısızlığa milyonlarca seçmeni sandığa küstürmesine rağmen.
bahçeli zamanında kendini onun üstünde görenleri temizledi bu partiden. yaptığı sayılı iyi işlerden biridir. sonra ne yaptı küskünler partiye dönsün dedi. şimdi birtanesi milletvekili adayı. bu işin yaşla alakası yok. koltuk sevdası yaş mı dinler? ömrünün sonuna kadar yese bitiremeceği parası olanlar hala iş hayatının içinde değil mi? koray aydın mevzusu neyin ne olduğu çok güzel gözler önüne seren bir şeydi. siyaset alabildiğine kirli bir şey. zamanında nasıl parti dışına itilenler geriye davet ediliyorsa koray aydının olayı da odur. keşke koray bey daha dik durabilseydi bu konuda.
Türkiye de gelecek vaat eden bir lider ve merkez sağdan bir parti kurulmadığı sürece hiçbir şey değişmeyecek. Yazdığım yanlış anlaşılmasın. Ne sağcı, ne solcu ne de başka bir şeyim. Hatta artık böyle ayrımların olduğuna inanmıyorum. Gerçekten olabildiğince dürüst, vatanını, milletini seven ve geliştirmek için adım atan, soymayan, ayak üstünde halkını s.kmeyen, ister dindar ister ateist, kim olursa olsun milletin menfaati için çalışan herkesi destekleyebilirim.
İnsanların, özellikle maddi geliri ve eğitim seviyesi düşük halkın gözünde bir kahraman olması gerekir. Bunu da şuan dini alet ederek çok güzel bir şekilde hala devam ettiriyorlar. Bu adamlara ne yaparsan yap sol görüşlü bir partiye yönelmelerini sağlayamazsın. Bir Akp li x bir partiye oyunu verebilir ancak Chp ye vermez. Chp ne yaptığı politikayla ne de reklamla oy yüzdesini tek başına iktidar olacak seviyeye getiremeyecektir. Yeni bir reklam kampanyası yapmışlar. "Chp Retro". Yahu varoşta yaşayan, köyde yaşayan halk "Retro" nedir bilir mi? Bu kafayla böyle devam edecektir.
Zamanında Ak parti nasıl ortaya çıkıp, anap, dyp (dp), fazilet (refah) ve hatta chp, dsp gibi partilerin oyunu taban sayesinde alıp bu güce ulaştıysa bunu yine ancak hafif sağ görüşlü olduğunu gösterebilen bir parti sağlayabilir.
Bir çok kişinin söylediği gibi ben de hdp nin barajı aşması veya aşamamasının bir şeyi değiştireceğine inanmıyorum. Sadece aşarsa RTE Hdp nin desteğine muhtaç kalacak ve çok daha fazla imtiyazda bulunacak. Ayrıca, şuan gündemde oluşturulan yeni bir algı operasyonu var. Bakın tüm yandaş medyada bile Hdp barajı aşarsa-aşmazsa tartışması yapılıyor. Yani karşıt görüşlü insanların zihninde "acaba oyumu x partiye vermektense Hdp ye mi versem" algısı oluşturuyorlar. Bu ikilem en çok kimin işine yarar? Tabiki RTE nin. Oylar bölünür, dağılır ve yine karşısında ses çıkaramayan, çıkarsa bile toz olup dağılan bir muhalefet olur.
Ne eski Mhpliyim nede yeni . Bu işin içine uzaktan yakından giren biri böyle bir kavram olmadığını bilir zaten. Seçimler haricinde partiyle bir alakam olmadı. Devlet Bahçelinin koltuk sevdasının olmadığını hayatını araştıran biri çok kolay anlar. Bu zamana kadar hiç bir MV maaşına dokunmamış hepsini şehit ailelerine bağışlamış bir adam.Kaldı ki varlıklı bir aileden geliyor zaten.Özel hayatı yok denecek kadar az. Çoğu zaman partinin bütçesiyle alınan makam araçlarına bile binmez. Genellikle DB plakalı parasını kendi verdiği s80 ve kortejini kullanır. Koltuk sevdası yoksa bu adam niye hala bırakmıyor ? Cevabı çok basit. O koltukta kalmak zorunda. Devlet Bahçeli'nin o koltuktan inmesi demek ülkücü hareketin sokaklara dökülmesi ve Türkiye'nin 80 li yıllara dönmesi demek. Gezi parkında , Cengiz abinin şehit edilmesinde , Ege üniversitesi ülkü ocakları başkanı fırat çakıroğlunun şehit edilmesinde bu ülke önemli virajları atlatmıştır. Devlet Bahçelinin o koltukta oturmamasını bırakın , bu durumlarda bir sağduyu açıklaması yapmaması bile çok kötü sonuçlar doğurabilirdi. Gel gelelim şaşırtıcı bir şekilde Ülkü Ocaklarına nedense anlamsız bir tavrı var.Yıllardır ocak menşeili dava adamları görmezden geliniyor. Siyaset dışı bırakılıyor. Azmi karamahmutoğlu gibiler çıkıp yeniden illegalite ilan edip kürsüyü falan dağıtmadan bu işin sonu gelmeyecek gibi :)
dostum homoseksüelliğin (ibneliğin) devri zamanımı olur ?
neye göre araştırdın araştırdığın kaynaklar nedir belki sen bunu osmanlı devletine yakıştıramıyosun ama böle yapman saçmalık bu Kuran ı kerimde bile ayet olarak geçiyor (lanetleniyor) yani osmanlıdan önce vardı osmanlı devrinde ara verilip sonra tekrar devammı edildi
bana yazmışsın gözümden kaçmış cvplamadan edemedim
Görenininz olmuştur mutlaka.Cumhurbaşkanı Çanakkale Zaferi için reklam filmi çektirmiş.Şehitleri anmak bahane seçim çalışması şahane..
https://www.youtube.com/watch?v=KZyTYxPxLFI
https://www.youtube.com/watch?v=KZyTYxPxLFI
Diyarbakır'da Polise Silahlı Saldırı: Bir Şehit, Bir Ağır Yaralı
http://www.haberler.com/diyarbakir-d...534127-haberi/
Kilis'te Askere Saldırı! 1 Astsubay Şehit, 1 Uzman Çavuş Yaralı
http://www.haberler.com/kilis-te-ask...534738-haberi/
Artık okul kitaplarına geçmesi gerek Türkiyenin üç tarafı sularla dört bir tarafı ****** çocuklarıyla çevrilidir diye.Ne kadar militan kılıklı kahpe evladı varsa doluşmuş ülkeye kimi özgürlük der kimi foşik kimi Allah'ın adını ağzına alır.Sağlam bir temizlik gerek ülkeye bu tarz yıkıkların başının ezilmesi lazım artık.Umarım artık haberlerde '' barış '' kelimesini duymadığımız unuttuğumuz günlerde gelir.Çünkü nerde barış , özgürlük kelimeleri dolaşır olursa orda kahpelik ****** çocukluğu kol gezer oldu.
Küfürler için herkesten özür dilerim.
ya a koyım ya boyle seyın nasıl bu ıse el atmazlar yahu bukadarmı serefsız lık olur anasını sıkım bunların pkkyı gorupte vur emrı vermeyen komutanında ona o emrı veren buyuklerınde a koyım ben yazık gunah ****** cocukları
sawaşımız hayırlı olsun, bizi bu pisliğe iten kahpelerinde allah belasını wersin.paranızada koltuğunuzada görüşünüzede....
bir ölür bin dirilir!!!
adım adım bataklıga çekiliyoruz bir sen eksiktin ışid belası
besleyenler utansın..
adamın biri yazmış facede durun bi nani rvp kaçacak daha maça cıkmadılar diye amk
ışıd olayı değil bence ışıd saldıracak olsa bu zamana kadar niye beklesin 2 füze sallatırım diyenlerin oyunları bence bunlar adamlar çatır çatır pkklı kesiyodu ne oldu da oklar bi anda tr ye döndü işin içinde pis oyunlar var belli
bence tam tersi pkk trollüyo suruç olayınıda bu olayıda onlar trollüyo en büyük düşmanlarını yok etmek için suruç olayından sonra iki polisi vurup intikam alın onlardan diye yaptık falan demeleri hep bunu gösteriyo durum çok vahim ne yazıkki her yer suriyeli ve yurt dışı kaynaklarına göre hepsi türkiyede kamplarda işid için eğtim alıyo allah sonumuzu hayır etsin
Ülkeyi öle bi *** yoluna soktularki artık pkklılarla yan yana ışide karşı savaşır olduk olacagız, o konuma geldik.
Zaten meclisede girmeyi başardılar. Üstten gelen her emir anında meclise tasarı yasa olarak sunulmak istenecek. Bir de televizyonlarda halen ''biz kardeşlik özgürlük istiyoruz bla bla bla'' diyolar.
ATATÜRK şu halimizi görse gerçekten yüzümüze tükürür.
sosyal medyadaki yandaşları gördükçe hem acıyor hem de lanet okuyorum... geçen yıllarda bizler PKK ya apo itine saydırırken 'kafatasçı' olduk, 'faşist' olduk... şehitler için '3 tane Mehmet öldü diye TBMM toplanmaz' dendi hepiniz yediniz bu sözü, şehitler için 'MHP cenazeleri provoke ediyor, olayları abartmayın' dendi, yutkunduk sadece, 'analar ağlamasın, şehit cenazeleri gelmediği için birileri kuduruyor, ekmekleri kesildi!' dediler, kafamızı eğdik... ya bu gün???
KAHROLSUN PKK!!! GİTTİNİZ OYUNUZU BAŞKA PARTİLERE VERDİNİZ, HEPİNİZ ONLARIN DESTEKÇİSİNİZ HEPİNİZ TERÖRİST SEMPATİZANISINIZ!!! diye bildiğin anırıyorlar... sesiniz cidden öyle geliyor bana kusura bakmayın... Süleyman Şah kalksa hepinizin yüzüne tükürürdü!
Sosyal medyada suruçtaki olayı protesto edenler şehidimiz olduğunda tek bir harf yazmıyorlar. Sorduğumda ise polise ne acıyım diyorlar. ''Onlarda özgürlükleri için çabalıyorlar diyen vardı.'' Acaba ben mi vatan hainiyim bu duruma üzüldüğüm için onlar mı ?
Lafa gelince faşist,gerici,anti sosyal oluyoruz. Hani solcu olunca insancıl olmuyomuyduk ? dünyada barıştı sloganımız, herkes eşitti. Ne oldu benim vatanım için görev yapan insan ölünce bir zil takıp oynamadığınız kaldı.
Işid Türkiyeye saldırmaz bence, ABD ve PKK nın işine gelir ancak bu. Işid salakmı karşısına burnunun dibinde olan Tsk yı alsın? Pkk daha yeni polisimizi askerimizi şehit etti, neden onlara karşı operasyon olmadı da Işid vuruldu hemen?
polise askere silah sıkan şerefsizdir, ellerini ayaklarını bağlayıp kafasına sıkan o.ç. dur, kaza var deyip göreve giden trafik polisine pusu kuran kokak ödlek soysuzdur!!! bununla birlikte Aynel Arab'a koridor açan, davul zurna ile geçişlerini sağlayan devlet masum ama oraya gitmeye çalışan öğrencilere kafadan terörist yaftasını yapıştıranlar çok mu masumdur??? izin verme arkadaş o zaman, gidemezsin de, içinizde terörist var de, alet olmayın de!
ne Kürt ölsün ne Türk, teröristin dini de milleti de olmaz, hangisi teröristse cezasını ver ki, şu ayrışma bitsin artık, çünkü cidden ayrışmaya devam edersek çok kan akacak çook!!!!
adamsın...
Işidin Türkiyeye Saldırması için Türkiyenin güç kaybetmiş zayıflamış olması gerekir bir nevi Allah korusun suriye gibi... Durduk yere Cephe açmazlar, burnunun dibinde T.s.k gibi bir ordu varken saldırganların için aptal olmaları gerekir.Benim söylemek istediğim şu ; pkk dün 2 polisimizi bugünde askerimizi şehit etti, neden Pkk ya operasyon yapılmıyorda sadece ışid vuruluyor? Pkk sürekli olarak her türlü şerefsizliği yapıyor o çözüm süreci dönen zamanda dahi yine askerimizi polisimizi şehit etti... PKK nın bir ayrıcalığını mı var?
Işidin ileride Türkiyeye saldırma planları var, şöyle peygamber efendimizin istanbulun fethi ile ilgili hadisini örnek gösteriyorlar. Ama şimdi saldırmazlar, Bence suruc bombalama olayını ışid yada benzeri radikal bir örgüt gerçekleştirdi, Pkk da Türkiyenin ışide destek verip pkk yı bu şekilde ateşe dokunmadan hırpaladığını (ışid) kullanarak düşündüğü için misilleme olarak askerimizi ve polisimizi şehit etti.