Yine Honda muhabbeti yapılmış da yaşdan dolayı NSX demiştim yoksa üst entrydeki Mahşerin 4 atlıları olsa keşke her yerde![]()
Yine Honda muhabbeti yapılmış da yaşdan dolayı NSX demiştim yoksa üst entrydeki Mahşerin 4 atlıları olsa keşke her yerde![]()
İhalede satılacak tr de kalacak ama dğilmi tr plakalı mı??
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Rb yada 2jz swapli eski kasa celica 240z skyline vs. getirilebilir aslında.. sonuçta 40 yaşında olacak ama içi dışı yürüyeni 2015 model..
Kıbrıs'a supra, silvia vs. getirip gümrükte ufak bir vergi ödeyerek araçları pistte kullanabiliyorlarmış buranın yerlileri, plaka çıkartmadan yani yada siyah plaka mı ne demişti tam anlamadım. Ülkemizde bu mümkün mü, değil tabii ki de yanlış mıyım?
bu nasl bi ironi![]()
Hiç güleceğim yoktu 😂😂😂😂 bi deli kuyuya bi taş atıyo kırk akıllı çıkarmaya çalışıyo.
Araba Gürcistan plakalı 2 sene önce ben alacaktım 5.000$ fiyatla. Ama gümrük muhabbetlerinden dolayı almadım. Direksiyon hala sağ tarafta ve TR plaka yapması imkansız.
Yakın zamanda Tasiş Gümrükten ihaleye çıkar o zaman kim alırsa TR plaka yapar. Bitane de Supra Tasiş Gümrükten satılabilir. Cebinde nakiti olanlar az Sabırlı olsun harcamasın.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Beyler NSX ya da Supra değil de,
84 model scarlett johansson getirtsek, o olaylarda yaş sınırı kaç?
HVAC
Malesef nalet olasi arabadan 2 tane var ;(
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)