yeni yasalarda şöyle bir durum var eğer kaçak durumuna düşmeden önce öğrenciysen tecil yapılabilir kaçak duruma düştükten sonra öğrenci olursan tecil yapmıyorlar kısacası geçmiş olsun
o son dönem kaydını yaptıracakdın...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya ne güldüm yorumlara
korkutmayalım askerimizi lütfen 12 ay çabuk biter
benimde tavsiyem cepli don alman![]()
gecms olsun 12 ay gideceklere hayatta basarilar diliyorm safak 48 kisa donem bile bitmek bilmiyo
otelde yakalanan biri olarak
elindeki kağıtla şubene gidersen seni alabileceği en erken dönem için askere alıyor,işlemlerini başlatıyor.şuan mayısta göndermek için zaman geçti sanırım.ağustosta asker oluyorsun yani.310 tl bir ceza ile kurtarıyorsun.yada benim gibi gitmen gereken kasım-şubat-mayıs-ağutos celbini atlıyorsun,bir sene sonraki kasımda gidiyorsun ve sana polisin verdiği o kağıdın süresinide 1,5 ay geçirerek askerliğe baş vuruyorsun bu seferde 310 tl ye ek olarak 2470 tl daha ceza yiyiyorsun.askerliğin bitimine müteakip 15 gün içinde ödersen %25 indirimli ödüyorsun
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
ben 4 yıllık üni mezunuyum mezun olduktan sonra 2 yıl tecil hakkı verdiler kullandım bu yıl sonu bitiyor tekrar nasıl uzatabilirim acaba; aöf de öğrenciyim işe yararmı kabul etmediklerini söyleyenler de var
diğer arkadaslar soylemiş yolunu zaten üstüne koymadan 50 tane okusanda erteleyemessin daha. yok diyorsan gideceksin bir özel üni.ye yüksek lisansa kaydolucaksın 3 sene atıcak 3 sene dolmadan kaydını sildirip sonra baska bolume kaydolucaksın boyle 29 a kadar gidebilirsinyapan yapmış arkadasım cok okul hangisi dersende tabiki Aydın uni
oda kesmez dersen doktorası var daha 32 yada 33 dü galiba onunda sonu
1881 - 193∞
ek olarak, bidahaki kayıt dönemine kadar şubeye gitmesem. kayıt olup tecil gönderirsem oluyor mu acaba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)