Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Konuya hort.
Marketten su taşımaktan yoruldum valide de arıtma cihazı alalım daha temiz daha iyi olur dedi. Biraz bakındım ettim falan ters ozmoslu cihazları kimse önermiyor sudaki bütün minerali yok ettiği için. Piyasada ters ozmostan geçilmiyor. Gravity filter denilen arıtmayı herkes tavsiye etmiş. ülkemizde alkamina markasında var. Tek biryerde siteden satışları mevcut. 2500 tl. Velhasıl arkadaşlar bu market suları saka-erikli vırt zırt bunlar sağlıklı mıdır ? Yoksa sağlımız için gravity filtreli olandan mı almamız lazım ?
bende araştırıyorum
Evsel Su Arıtma Cihazı, Su Arıtma Sistemleri | AO Smith Evimde
şu marka bayağı iddalı incelemek lazım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şuan çok anlamıyorum ama ters osmoz gibi kendi patentli Side Stream Membran mış
Membran Teknolojileri - A.O. Smith
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Geçen Hyundai'den aradılar su arıtma sistemleri işine girmişler işte koyalım 1 ay deneyin memnun kalırsanız devam eder olmazsa söker gideriz diye, tamam getirin dedik. Eve hep 5 litrelik Buzdağı alıyordum A101'den, ki geçen ay yapılan bir testte 1. de çıkmıştı hem temizlik hem mineral olarak. Hemen peşine A101 malı kaldırdı Kardelen var şimdi
Neyse, hyundaiden memnun kaldık sonra 1200'e mi ne aldık kullanmaya devam ediyoruz. Çok kullanışlı evet, suyun tadı da güzel ama gün sonunda musluktan gelen suyu arıttığı için çok da içime siniyor denemez. Sirkülasyonu çok olan satış noktalarından doğal Kaynak suyu içmek kafamı daha çok rahat ettiriyor
Mal da bu, tekniksyen adam ters osmoz demişti, şimdi konuyu okuyunca kıllandım
http://hyundaiaritma.com.tr/urun/hun...aritma-cihazi/
AO da satış departmanı arkadaşım var
Mert Foruma üye kendisi
â€*+90 (532) 164 26 59‬
Bilgi alabilirsiniz
Ben iki restaurantımıza pompalı üründen taktırdım
Memnuniyet çok iyi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Rainsoft bu konuda oldukça iyi. Araştırmanızı tavsiye ederim. 2 evimizde de kullanıyoruz yıllardır, çok memnunuz.
ters osmos sistemlerinde sistem tamamen membran ile alakalı en kaliteli membranda filmtech. ancak kimse söylemez satarken ancak sistemi 1hafta kullanmayacaksanız filtrelere özel çözelti kullanmanız gerekli. Nedenide içerisinde bakteri oluşması. Ayrıca o filtrelerden geçen suyu 1 hafta içerisinde tüketmezseniz çürük yumurta kokusu oluşmaya başlar. Yani eve kurdunuz tatile gittiniz giderken öylecene bırakıp gidemezsiniz. Teknelere su yapıcı satan biri olarak söylüyorum bunları.
IN BOOST WE TRUST
konuyu takipteyim
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
marka model farketmez mantık hepsinde aynı. O nedenle kapasiteye göre seçmenizde fayda var. Bizim sattıklarımız 12V ve deniz suyu için özel membranlar ama mantık aynı motorlar farklı.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)