User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Günlük araç kiralama araç Park'ı öneriler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cabrio olacaksa en uygun fiyata bmw 215 cabriolar var heralde şu anda. mazda mx-5 3 5 aya türkiye'ye gelirse fiyatı 80000'in altında olur diye tahmin ediyorum. bence alınacak araçlar 1600 cc motorlu c180, e180, 320i ve bmw 520i olmalı premium kiralama için. ayrıca 3 serisinin 1500 cc dizel motoru gelecek. oda düşünülebilir. 4x4 olarak sıfır alınacaksa 2000 cc motorlu x5 veya xc90 olabilir. orta segment olarak tabi ki passat ve yeni gelecek superb düşünülebilir.

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cabrio olacaksa en uygun fiyata bmw 215 cabriolar var heralde şu anda. mazda mx-5 3 5 aya türkiye'ye gelirse fiyatı 80000'in altında olur diye tahmin ediyorum. bence alınacak araçlar 1600 cc motorlu c180, e180, 320i ve bmw 520i olmalı premium kiralama için. ayrıca 3 serisinin 1500 cc dizel motoru gelecek. oda düşünülebilir. 4x4 olarak sıfır alınacaksa 2000 cc motorlu x5 veya xc90 olabilir. orta segment olarak tabi ki passat ve yeni gelecek superb düşünülebilir.
    vallaha bakalım önerilerinizin hepsini topluyorum passat yerine superb düşünüyorum nedense daha yakışıklı geliyor bana c ve e olacak gibi 1 tane 3 kasa koyacağız bakalım karar aşamasındayız...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tüm önerilerinizi dikkate alıyoruz.

peki neler yapılmalı nasıl bir yol izlemeliyiz. bu konu da da görülerinizi alırsan sevinirim. çünkü gerçekten mafya vari deil kurumsal müşterisini de koruyan bir sistem kurmak istiyoruz...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)