Gene iftira atıyorsunuz. Ben Ergin ataman’a Küfürü hiç savunmadım hiç tasvip etmedim. Tek kelam gösteremezsiniz. Ben gs’lilerin Efes fener polemiğine girmelerini eleştirdim. Doğru okusaydınız anlardınız
Printable View
Bir kez daha iftira attınız yazık, ben hiç bir yerde küfürü savunmadım tasvip etmedim. Ben gs UEFA şampiyona olduğunda gs bayrağı ile tur atmış, basketbolda Avrupa kupası kazandığında abisine gs forması almış bir fenerliyim. Daha böyle bi gs’li hiç tanımadım umarım siz öylesinizdir Dicem ama ne yazık ki benim söylemediğim sözleri yazmadığım şeyleri bana isnat ediyorsunuz.
Obradovic ile ilgili tek kelime etmedim, obradovic’in resmini koyup beni Bosnalı müslüman kardeşlerimizin katillerini destekleyen biri gibi gösterdiniz. Küfürü hiç bir yerde savunmadım, beni küfürbazların avukatı ilan ettiniz. Bi de kalkmış Ramazan’dan bahsediyorsunuz. Kul hakkına girdiniz bilesiniz.
Futbolda GS
Basketbolda EFES
Bayanlar voleybol izlerim arada orda Vakıfbank Eczacıbaşı severim mesela
F1 Merso
Taraftarı olamazmiyim ben mesela.
Ben küçükken babam tarafindan bjk li idim.
Uefa zamani okulda tastas gecerlerdi.
Sonra dedim ki ben niye kaybeden mahlukati tutuyorum
Babama dedim ben gs liyim bundan sonra tokatladi beni ama mikimde de olmadi.
Efes korac kupasi ile sevdirdi.
Vakif Eczacıbaşı soylemem gerek yok.
F1 de ferrariye uyuz oluyorum mersonun bıyıkları hoşuma gidiyor mesela
Ne oldu şimdi olmadimi :):)
Fenerbahçe taraftarı başarısızlıklarını baskalarina yikacagi a yonetimine bir baksın.Oraya buraya laf atacagina
Ali baba sen hayırdır ne yapıyorsun desin...
Ataman orada milli degerler için mücadele verirken bir kac kahpe hocayi demorilize etmeye çalışıyor
Hoca kufur etmiş az bile etmiş.
Ne gavur sevicilik var bu memlekette.
Adam final maçı yapiyor gelme stada
Amac belli biz kazanamadik onlarda kazanamasin
Ersun Yanal'ın açıklaması geldi GS sampiyonluk yolunda büyük engel koyduk.
Ne oldu adamlar geriden geldi aldı gitti.
Daha dün şampiyon olan GS bugün gelecek sezona kimleri transfer edecek alacak onu konuşuyor.
Hedef ne 5. Yıldızı takmak.FB nin hedefi derbileri kaybetmemek olmuş.
Vizyon takimda yok taraftarda nasil olsun.
Herkes işine gücüne makacagina nasıl algı yaratiriz onun planina düşmüş.
Aziz zamanı FB daha iyidi.En azından bu kadar yerin dibine gecmez ezdirmezdi.
Tebrik edecek onur gurur yokken biz spor konuşmaya çalışıyoruz.
Her sene aynı olaylar :)
Eksiliyor zannediyor ki kupa sayısı çoğalıyor :):)
Sporx
@sporx
·
2d
💥SON DAKİKA! Ali Koç: ""Ergin Ataman'ın geçmiş vukuatlarına baktığımızda, fair play bekleyecek en son kişidir. Özür beklemesi de işin arsızlık boyutudur
Vizyon beee
En holigan başkan olarak tarıhe gececek sanırım
Benim özelimde ataman’a Küfredip obradovic’i Göklere çıkaranlara laf edemezsiniz. Benim o şekilde tek bir mesajım yok çünkü. Benim sizi tanımadan etmeden fetö’cü, vatan haini dememle aynı şey bu. Ben sizin de vatan haininden farklı olmadığınızı düşünüyorum diyip çıkabilir miyim işin içinden? Ne güzel memleket ya? Ben senin de farklı olduğunu düşünmüyorum o zaman sen de öylesin. Böyle bi mantık olabilir mi?
Haha evet, edit edilecek bi kelime yok zaten orada. Neden bold yaptınız, ataman’a Küfredip obradovic’i göklere mi çıkarmışım?
Ülker desteği çekti
Fb liler dua etsin Koç da küsüp gitmesin.
Basketbol şubesi 30m euro butce ile 5m euro karla yürümez her sene 25m euro bir yere kadar koyar.
Yalniz THY reklamını finalfour için çekilmiş reklam çok güzeldi.
Tek güzel olan şeyde oydu zaten :)
Abicim ben tam da bunu diyorum. Kesebilir, kessin de kümeye de düşebiliriz baskette ama ben şahsen gidip de daçka taraftarı olmam öyle bi durumda. 2. Ligde de desteklerim takımımı. Ha sen farklı düşünebilirsin kendi takımın düşünce başkasını destekleyebilirsin. Senin tercihin, ben tercih etmem. İlk postumda yazdığım şey budur. Ama ghibli arkadaş beni Boşnakların katillerinin destekçisi gibi gösterdi, ataman’a Küfürü savunduğumu söyledi, obradovic’i göklere çıkardığımı iddia etti. Bir tane böyle mesaj göstersin. Göstermezse müfteridir
biz saydığın konuları tartışırken destek kuvvet olarak gelip sonra da ben desteklemedim demenin de bir anlamı yok... hala aynı kafadasın, hiç bir cimbomlu takımını bırakıp da Arkası desteklemez Efesi tutmaz, sen sportif olarak bir takımın takip edilmesi kısmına uzak olabilirsin, öyle düşünmeyen çok kişi var, sanki dünyanın her branşta en iyi takımlarına sahipsiniz de, biz tek siz hepiniz modundasınız, çıkın o moddan, dünya FB nin etrafında dönmüyor, siz sadece öyle diyenlere inanıyorsunuz...
Bi iftira daha. Ben hiç bir yerde her branşta en iyi biziz demedim. Biz tek siz hepiniz demedim. Öyle bir moda girmedim. Dünya FB etrafında dönüyor da demedim. Ben kendi takımımı en kötü gününde de en kötü branşta da desteklerim dedim. Kendi takımımın dışındaki polemiklere girmem, beni benim takımım ilgilendirir, kendi takımımın başarılarıyla sevinir kendi takımımla ilgili polemiklere girerim dedim. Benim görüşüm bu dedim, başkalarına da aynı şeyi tavsiye ederim ama tercihlerine de saygı duyarım dedim. Getirin ilk postumu buraya koyun. Ben telefondan yapamıyorum. Ben küfür tartışılırken küfüre destek veren tek kelime yazmadım. Aksine küfürü tasvip etmedim, Aziz yıldırım’ı Tasvip etmedim. Hadi getirin ilk postu koyun buraya, 1 tane aksine kelam varsa ben herkesten özür diliyorum ama yoksa siz iftira atmaya devam ediyorsunuz demektir
son olarak da fb karşıtlığı konusunda şunu ifade etmek istiyorum. bir fb taraftarı olarak en sevmediğim insanların başında aziz yıldırım geliyor. hiç bir hareketini, hiç bir konuşmasını savunmam da tasvip de etmem. seçimi kaybettiği gün de zil takıp oynamışımdır. benim fb taraftarı olarak tek gururlandığım şey, her branşta kendi takımımı desteleyebilmek, her branşta kendi takımımın kazandığı başarılarla mutlu olabilmek veya kaybettiği zaman üzülebilmektir. diğer takım taraftarlarına da aynı şeyi tavsiye ederim. ben şahsen gs taraftarı olsaydım, erkek basketbolda efes'i, kadın basketbolda yakın doğu'yu, erkek voleybolda arkas'ı, bayan voleybolda eczacıbaşı'nı destekler görünüp, onların başarılarıyla galibiyetleriyle fb'ye karşı tatmin olmaya çalışmazdım, kendimi küçük düşürdüğümü düşünürdüm. benim şahsi görüşümdür, başkaları hangi branşta fb'yi kim yeniyorsa ben de onu tutayım diye düşünebilir. ama ben bu şekilde düşünemiyorum, o şekilde mutlu da olamazdım.
ilk postun son paragrafı, artık ne anlatmaya çalıştınız da biz yanlış anladık acaba?'onların başarılarıyla galibiyetleriyle fb'ye karşı tatmin olmaya çalışmazdım' mesela ne anlamalıyız bu cümleden??? ya da bu mesela 'başkaları hangi branşta fb'yi kim yeniyorsa ben de onu tutayım diye düşünebilir' yani illa ima yoluyla yazılacak, Türkçe meali inkar edilecek öyle mi?
Siz ne anladınız o bold yazdığınız cümlelerden. Küfürü mü savunmuşum o cümlelerde?
Küfürü destekleyen tek bi ima var mı orda? Veya obradovic’i göklere çıkaran? Ben kendi takımımı tutarım başkalarının galibiyetiyle tatmin olmazdım demişim, küfürü savunmak bunun neresinde?
Ya ben Türkçe yazamıyorum ya siz kendi dünyanızda bambaşka şeyler kuruyorsunuz. Kendi kafanızda kurduğunuz alakasız şeyleri de sanki ben söylemişim gibi empoze ederek bana isnat ediyorsunuz. Sizden başka benim küfürü savunduğumu, obradovic’i göklere çıkardığımı düşünen 1 kişi daha varsa ben yine herkesten özür dilerim.