User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
243 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Turkish Airlines Euroleague-Fenerbahçe Final Four da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim açımdan alakası yok da ondan. Benim Ergin Ataman kişilik olarak sevmeme sebebim kibirli ve kendini beğenmiş olması. Bu tüm basketbol camiasında bilinir, tüm röportajlarında bunu görürsünüz. İsterse golden state warriors taraftarı olsun, bu benim için böyledir. Ama koçluğuna da laf ettirmem, benim için aydın örs’le beraber en iyi koçtur. Çok iyi bi gs’li olaraktan da gs hiç bir şekilde ataman’a Sahip çıkmamıştır. Eğer ataman’a Sahip çıkıp da destek olsaydınız efes’in değil gs’nin f4 başarılarını konuşuyorduk şu anda. Bu ayıp da camia olarak size yeter

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim açımdan alakası yok da ondan. Benim Ergin Ataman kişilik olarak sevmeme sebebim kibirli ve kendini beğenmiş olması. Bu tüm basketbol camiasında bilinir, tüm röportajlarında bunu görürsünüz. İsterse golden state warriors taraftarı olsun, bu benim için böyledir. Ama koçluğuna da laf ettirmem, benim için aydın örs’le beraber en iyi koçtur. Çok iyi bi gs’li olaraktan da gs hiç bir şekilde ataman’a Sahip çıkmamıştır. Eğer ataman’a Sahip çıkıp da destek olsaydınız efes’in değil gs’nin f4 başarılarını konuşuyorduk şu anda. Bu ayıp da camia olarak size yeter
    30-40 milyon euro harcayıp sezonda 5 milyon geri dönüşü kabul edecek bir sponsor bulamıyoruz da ondan... ama Ali Koç'un da deniz bitti, yakında denk bütçeleri görürüz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30-40 milyon euro harcayıp sezonda 5 milyon geri dönüşü kabul edecek bir sponsor bulamıyoruz da ondan... ama Ali Koç'un da deniz bitti, yakında denk bütçeleri görürüz...

Benim için bunun tercümesi şudur: ben yeterli proteini alamadığım için kuşum kalkmıyor, o zaman kalkan birininkiyle gerdeğe gireyim ben...

Yok abicim Ben almayayım bundan. Yarın öbür gün kuşum kalkmazsa kendi küçük kuşumla kendimi tatmin ederim ben. Başkasına ihtiyaç duymam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim için bunun tercümesi şudur: ben yeterli proteini alamadığım için kuşum kalkmıyor, o zaman kalkan birininkiyle gerdeğe gireyim ben...

Yok abicim Ben almayayım bundan. Yarın öbür gün kuşum kalkmazsa kendi küçük kuşumla kendimi tatmin ederim ben. Başkasına ihtiyaç duymam
    evet fransızın dediği gibi ama, eğer bir gün olur da kuşunda 4 tane top görürsen övünme, aslında arkanda sana dayayan biri vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet fransızın dediği gibi ama, eğer bir gün olur da kuşunda 4 tane top görürsen övünme, aslında arkanda sana dayayan biri vardır...
    Tecrübeyle sabit olduğunu düşündüğümden bu uyarınızı dikkate alacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübeyle sabit olduğunu düşündüğümden bu uyarınızı dikkate alacağım
    kuş mevzusunu açtığınızdan olayın daha çok sizinle ait olduğunu düşünüp uyarıda bulundum sadece... ben meşgul etmeyim, küme düşmeyi yakından ilgilendiren maçınız var ne de olsa...

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne Ergin Ataman mış arkadaş. Nasıl rahatsız etmiş insanları. Kibirliymiş de kendini beğenmiş de. Obradoviç sanki iyilik meleği. Hiç övünme kibir yok.

Arkadaşlar bu adamlarda tabi ki kendini beğenme olacak, biraz kibir olacak kusura bakmayın takım yönetiyor adamlar.

Bana hiç bir insan Final maçinda bir türk takım rus bir takımla oynarken, Türk takımının koçuna laf söz dalaşını dikkat dağıtacak tezahüratını açıklayamaz. Bir kere senin tuttuğun takımın maçı değil ya. Elenmişsin bitmiş gitmiş. Oralara kadar gittik masraf yaptık diyosan kırıcaksın dizini izliceksin maçı.

Yazıktır günahtır ya. Bizde belirli renklere gönül verdik ama kusura bakmayın oradaki Fenerlilerin yaptığı Aşağılık kompleksinden başka bir şey değil.

Fanatiklik çok kötü bir şey gerçekten. Empati kurmaya çalışıyorum, Fener yerine GS olsaydı orda. Fener eleseydi GS yi.
    Finalde Rus bir takımla oynasaydı Fener, Gider izlerdim, Fener her basket attığında sevinirdim arkadaş.

İçimizde ne çok İrlandalı varmış, gerçekten utanılacak bir durum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben özeli söyleyip geneli kastetmiştim, bir nevi mecaz-o mürsel yapmıştım

Aramızdaki fark şu ki ben kümeye de düşsek, takımımı tutmaya devam ederim. Siz ise kümeye düşseniz “ben zaten Ankara’da oturuyorum” diyip bi anda Gençlerbirliği taraftarı olursunuz. Sonra da FB-GB polemiklerine taraf olursunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bosna'da katliam yapıldığı sene, ne de güzel yakışırmış o barışçı egosuz sempatik Obra'ya... koymayım diyorum da Ataman dediğin Türk'e bu kadar laf eden şu adama toz kondurmayacak şimdi ona üzülüyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben özeli söyleyip geneli kastetmiştim, bir nevi mecaz-o mürsel yapmıştım

Aramızdaki fark şu ki ben kümeye de düşsek, takımımı tutmaya devam ederim. Siz ise kümeye düşseniz “ben zaten Ankara’da oturuyorum” diyip bi anda Gençlerbirliği taraftarı olursunuz. Sonra da FB-GB polemiklerine taraf olursunuz
    bu da saray komedisi gibi oldu ama sadece siz güldünüz sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ataman’a ne kadar laf etmişim bi gösterir misiniz? Sadece kibirli ve kendini beğenmiş olduğu için sevemediğimi söyledim. Koçluğuna hiç bir şekilde laf ettirmeyeceğimi söylediğim gibi, obradoviç ile ilgili de tek kelam etmedim. Bu şekilde algı operasyonu yapmanız cidden ayıp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman siz de Ergin ataman’ı Savunarak kadına şiddeti, evliyken eşini başkasıyla aldatmayı savunuyorsunuz benim gözümde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman siz de Ergin ataman’ı Savunarak kadına şiddeti, evliyken eşini başkasıyla aldatmayı savunuyorsunuz benim gözümde
    siyasi olarak mesela güneydoğuyu bölelim dese karşısında olurdum ama özel hayatlarında kim ne yapıyor onunla ilgilenmiyorum, Obra mesela eşini hiç aldatmamış, eşini de dövmemiş sadece Boşnakları katleden Çetnikçilere selam yollamış uzun zaman ne var ki bunda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadına şiddet özel hayat mı oluyor bu durumda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadına şiddet özel hayat mı oluyor bu durumda?
    Ataman'ı kadına şiddetten sevmediğini anladım FB nin şimdi aydınlanmış oldum teşekkür ederim, hiç Boşnak kaybınız var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ataman'ı kadına şiddetten sevmediğini anladım FB nin şimdi aydınlanmış oldum teşekkür ederim, hiç Boşnak kaybınız var mı?
    Konumuzla alakasını sorabilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumuzla alakasını sorabilir miyim?
    şimdi Boşnakları katleden Çetnik selamını yapan yukarıdaki vatandaşı görmezden geldiğinizin farkındayım, şimdi bu sebepten dolayı küfür mü etsin bütün tribünler, haklı mı olurlar bu şekilde? şurada cimbomlu kardeşim sevmiyorum işte diyemediğiniz adamın bin tane özelliğini sayıp sayfalarca aslında neden küfür edildiğini anlatmaya çalışıyorsunuz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O çetnik selamı mı dediğiniz fotoda obradovic’in yanındaki kişinin kim olduğunu, tr de hangi takımı çalıştırdığını biliyor musunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neys daha uzatmayalım ramazan ramazan, tekrar edeyim, Avrupa'da isterse Baskonia ile oynasın FB yi de tutarım Efesi de, F4 u bir Türk kazansın isterdim ama olmadı, FB şampiyon olsa onlar kadar sevinirdim geçen sene maçı ayakta izlediğim gibi, ama şurada sırf cimbom kompleksinden rakip takım koçuna küfür edilmesini bile meşru kılmak için sayfalardır yazıyorsunuz, ligde de kim iyiyse kazansın, FB şampiyon olursa onda da ilk ben tebrik ederim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)