User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
243 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Turkish Airlines Euroleague-Fenerbahçe Final Four da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz de şöyle bi mantık var heralde ben bi konuyla ilgili bir şey yazmamışsam mutlaka onu savunuyorum öyle mi? mesela cemal nalga ile de ilgili veya dopingle de ilgili bi şey yazmadım çünkü onlarla ilgili bir tartışmaya girmedim. bu şimdi dopingi savunduğum anlamına mı geliyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk postunda bizi başkasının şeyiyle gerdeğe girip tatmin olmakla suçlayıp ssonra da bunu mu yazıyorsun? sana diyorum ki FB basketbol takımını eleştiren yazı göster lütfen, biz akpakız diyenlere verilen cevapları değil...
    feneri eleştiren postlar onlar. siz benim küfürü savunduğum 1 post göstersenize

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz de şöyle bi mantık var heralde ben bi konuyla ilgili bir şey yazmamışsam mutlaka onu savunuyorum öyle mi? mesela cemal nalga ile de ilgili veya dopingle de ilgili bi şey yazmadım çünkü onlarla ilgili bir tartışmaya girmedim. bu şimdi dopingi savunduğum anlamına mı geliyor?
    Nalgaspsor yazana o olayın gerçeğini, hiç bir usulsüzlüğümüz yok diyene İlkan karaman olayını anlatmamın nesini anlamadınız? ya da Ataman gerginliğinin nerden çıktığını konuşmamız neden rahatsız etti de konuya böyle tatminle gerdekle girdiniz?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    feneri eleştiren postlar onlar. siz benim küfürü savunduğum 1 post göstersenize
    neyse siz topla oynamaya devam edin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fenerbahçeliyim fakat bu sefer finale kalamadık.

Takım olarak fazla iyi değildik ve eksiklerimiz vardı buda tabi sonumuzu getirdi.

Maçın adamı kesinlikle Shane D Larkindi adam mükemmel oynadı.

Neyse ki Efes Pilsen de bir Türk takımı olduğu için üzülmedim Fener inşallah 3. olur

Efeste inşallah şampiyon olur..
    sizin küfür mevzusunu açtığınız post bu posttan sonraki post. ben burda akça pakça, aklanma vs bir şey göremiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıdaki postu atan arkadaştan sonra küfür mevzusunu açmışsınız. neye cevaben açtınız acaba küfür mevzusunu bi açıklayın da biz de anlayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıdaki postu atan arkadaştan sonra küfür mevzusunu açmışsınız. neye cevaben açtınız acaba küfür mevzusunu bi açıklayın da biz de anlayalım
    FB taraftarının 10 senedir küfür ettiği adama neden küfür etmediğini sormak sanırım dinamitin fitilini ateşledi kusura bakmayın bilmiyordum fitille çalıştığınızı...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahmet bey siz haklısınız.
    Diğer beyfendi de haklı.

Lutfen seneye Mayıs ayında tekrar buluşalım bu konuda.

Son bir cümle her iki taraf içinde.

Duman olmayan yerden ateş çıkmaz.

Ataman Terim gibi adamların bam teline basarlar karsiliginda pisirik adamlar olmadığı için tepki alirlar.

Bizde izleyici kültürü ülkenin durumuna paralel

O yüzden iki tarafta haklı diyip konuyu kapatmak en mantıklisi

Sabahlara kadar da yazsaniz dun ki gerceklikler degismez

Yarinda olacaklar değişmez.

Kendini bilmez taraftar gruplari yüzünden birbirinize laf yetiştirmekte gereksiz.

Bence konuyu kapatın seneye buluşun yine
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FB taraftarının 10 senedir küfür ettiği adama neden küfür etmediğini sormak sanırım dinamitin fitilini ateşledi kusura bakmayın bilmiyordum fitille çalıştığınızı...
    komiksiniz valla. fenerbahçeliler gelmiş efeslileri tebrik etmiş, destek mesajı atmış. siz neden küfretmiyorlar diye bütün iyi niyetinizle sormuşsunuz di mi? sonra ben fitille çalışıyor olmuşum. ahahahahahahaha ben tamam mı bu bana yeter?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet bey siz haklısınız.
    Diğer beyfendi de haklı.

Lutfen seneye Mayıs ayında tekrar buluşalım bu konuda.

Son bir cümle her iki taraf içinde.

Duman olmayan yerden ateş çıkmaz.

Ataman Terim gibi adamların bam teline basarlar karsiliginda pisirik adamlar olmadığı için tepki alirlar.

Bizde izleyici kültürü ülkenin durumuna paralel

O yüzden iki tarafta haklı diyip konuyu kapatmak en mantıklisi

Sabahlara kadar da yazsaniz dun ki gerceklikler degismez

Yarinda olacaklar değişmez.

Kendini bilmez taraftar gruplari yüzünden birbirinize laf yetiştirmekte gereksiz.

Bence konuyu kapatın seneye buluşun yine
    mesele haklı olup olmamak meselesi değil. mesele ortada şahsıma atılan iftiralar olması. bir insanın okuduklarından, kafasında, olmayan şeyler kurup, sonra onlarla karşısındakine hiç işlemediği suçlar isnat etmeye çalışması. sonrasında da ben öyle düşünüyorum diyip kıvırması. ispat istendiğinde 1 tane delil gösterememesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Dun gece ne olduda 10 sayfa yazı geldi

Videosu izlemek isteyenler için
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dun gece ne olduda 10 sayfa yazı geldi

Videosu izlemek isteyenler için
    yiğit kardeşim ben dün geceki olaylardan ötürü tek kelam yazmadım. hiç bir şekilde tasvip etmedim, küfür konusunu asla savunmadım. benim sayfalardır yazmamın sebebinin dün geceyle uzaktan yakından alakası yok. ghibli arkadaşımız google'a girip "başkasının şeyiyle gerdeği girmek" atasözü ne anlama geliyor diye arama zahmetine girseydi, ben 1 post dahi ilave yazmazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesele haklı olup olmamak meselesi değil. mesele ortada şahsıma atılan iftiralar olması. bir insanın okuduklarından, kafasında, olmayan şeyler kurup, sonra onlarla karşısındakine hiç işlemediği suçlar isnat etmeye çalışması. sonrasında da ben öyle düşünüyorum diyip kıvırması. ispat istendiğinde 1 tane delil gösterememesi.
    ilk postunda burada hayatında hiç görmediğin kişilere başkasının şeyiyle tatmin olan kişiler ithamında bulunup sonra da kıvırma o zaman, yıllardır burada birbirimize yazıyoruz çoğunluğumuz da birbirini tanıyor, sen hangi kafayla burada yazılan şeyleri başkasının şeyiyle gerdeğe girmek olarak algıladın ve de bunu hepimize yapıştırdın kendince?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk postunda burada hayatında hiç görmediğin kişilere başkasının şeyiyle tatmin olan kişiler ithamında bulunup sonra da kıvırma o zaman, yıllardır burada birbirimize yazıyoruz çoğunluğumuz da birbirini tanıyor, sen hangi kafayla burada yazılan şeyleri başkasının şeyiyle gerdeğe girmek olarak algıladın ve de bunu hepimize yapıştırdın kendince?
    baskasinin .... ile gerdege girmek
    1) baskalarının yaptıkları ıle kendıne pay cıkarmaya calısan tıplere soylenen atasozu

2) başkalarinin başarilarini, mallarini kendisi gibi gözterip bazen karizma ugruna, bazen yalan atma ihtiyaci hissedildiğinde yapılan, karşiliğinda kişiliğinden taviz vermeyi bile hiçe sayan lamer grubunun yapmiş olduğu fasilite.

hocam türkçeniz yok mu sizin anlatamıyor muyum? başkasının şeyiyle gerdeğe girmek bir atasözü. atasözleri gerçek anlamlarının dışında kullanılır. benim kullandığım atasözünün anlamı yukarıda açıklanmıştır. siz mecaz anlam diye bir şey duymadınız mı hayatınızda? yoksa atasözü mü kullanmıyorsunuz? ben başkalarının başarılarıyla kendinize pay çıkartmayın diyorum, siz illa kafanızdan başka bir şey kurup bana isnat etmeye çalışıyorsunuz. pes...

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak ufak takılacağız birbirimize bu ciddiyetle tartışıp savunmanın lüzumu yok.
    Ergin Türk diye arka çıkıyorsunuz bu kadar anlaşılan ki biri yazsaydı "ya adama gereksiz tepki verilmiş ama bu adam da hırslıdır sinirlenmiş ayıp etmiş" hiç uzamayacaktı bu kadar konu. Türklüğe önem veriyoruz madem bu kadar ama tuttuğunuz takım GS Uefa posterini paylaşamaz olmuş terör örgütü mensupları barındırdığı için. Obradoviç hatasız yarı tanrıdır diyen de olmadı konuyla alakasız ona da sallanmış, ki zamanında yaptığı hareket yanlıştır. Konu Türkiye ise Sırpların Bosna katliamından ziyade Fetö nün verdiği zarar daha büyüktür. Siz her ne kadar diyemeseniz de yanlışı da söylemek lazım.

Misal Yigit-Y taştaş geçme çabalarında bulundu böyle şeyler güzeldir, o bunları yazar ben haluk ulusoy, mehmet ağar derim, o şike der ben kumpas derim, 20 senedir maç alamadınız derim, şampiyonluk sayısı tartışmaları olur, arada bir ama bizim uefa kupamız var geçer falan filan klasik Fb-Gs tartışmaları. Bir çok yanlış anlaşılma olmuş az önce aman ha böyle dediniz demiyorum örnek verdim

Kendi takımımızı, görüşümüzü kesinlikle savunalım lakin körü körüne bir şeylere inanıp peşinden gider azıcık bile objektif olamazsak m alum yol yaptılar köprü yaptılar kafasında kalırız. Benim şu konuda bu kadar yazmamın tek sebebi körü körüne yarı tanrıymış gibi savunulmasıydı Ergin'in.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ergin Ataman başarılı bir koçtur.
    CSKA maçında FB taraftarını yaptığı terbiyesizliktir.

Bu 2 cümlede uzlaşma varmı ?
    Dr.ECU

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Başarısız diyen olmadı zaten.
    Cska maçında küfür edildiyse terbiyesizliktir katılıyorum, mola alsana denmesi de geçmişteki mevzulardan ötürü bana göre normal size göre gereksiz olabilir ona da okeyim.

Ancak küfür varsa bile Ergin'in taraftarlara küfür etmesini de ayıplıyorsak bence konu kapanabilir (obra'ya abdi ipekçi'de tükürmüştü taraftar tek kelime bile etmedi bu hususta)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fazlası vardır: Ergin Ataman tr’nin yetiştirdiği en iyi 2 Koçtan biridir. FB taraftarının küfür etmesini de hiç bir şekilde tasvip etmem. Hatta daha da ileri gideyim ben: tr’nin yetiştirdiği en iyi teknik direktör de bence tartışmasız Fatih terim’dir. Ama hiç bir şekilde kendisini sevmem. Fb’nin Başına geçse Eminim bizi de şampiyon yapar, ama istemem.

Son olarak da şunu söylemek isterim, bundan önceki yazdığım tüm postları ve açıklamaları destekleme amaçlı: Ersun yanala ve ali koç’un En tasvip etmediğim açıklamaları Rize-gs maçı ile ilgili olanlardır. Vay efendim, oynanan oyunlarmış, kara bir geceymiş vs vs. Sana ne kardeşim sen Rize taraftarı mısın? Başakşehir başkanı mısın, Beşiktaş antrenörü müsün? Senle ne alakası var, seni etkiliyor mu? Sen şampiyon olacaktın da Rize maçı mı engelledi? Sen kendi takımına bak, ligden düşen takımları bile güç bela yeniyorsun, 1 tane derbi kazanamamışsın, yerlerde sürünüyorsun, sonra gidip Rize-gs polemiğine giriyorsun. Ben girmem kardeşim, ben kendime bakarım. Kendi takımım bu haldeyken, başkasının polemiğine taraf olmam. Yani Başkasının şeyiyle gerdeğe girmem, bilmem anlatabiliyor muyum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman konu kapandı

2 sorunun cevabı EVET ise

derinlere girersek hiçbirimiz çıkamayız.

babam rizespor kalecilik yaptı rıdvan dilmen zamanı anlatırdı 80 li yıllarda olup biteni

Türkiye'de ne düzgün ki sporda düzgün ilerlesin.

Şahısları sevmezsiniz ama başarısına saygı duyarsınız bu olması gerekendir.

Bir kaç fb li hocayı kışkırtması küfür etmesini kınarsınız kulüp yönetimide yangına körükle gitmez tarafları adına özür diler ortamı sakinleştirir.

Beyler bu oyuncular milyon euro alıp zevkten dört köşe olurken biz burda sayfalarca yazıyoruz da yazıyoruz gerek yok

Kimse BEYAZ değil bu gerçeği unutmayın. Forumda o yüzden yasaklı konulara giriyor.

Takımını çok seviyorsun ve ona en ufak eleştri gelincede dayanamıyorsun ama paraları birileri götürüyor işte.

Değmez bunlara hobi olarak görün şu işleri
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)