User Tag List

Sayfa 5/13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
243 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Turkish Airlines Euroleague-Fenerbahçe Final Four da

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Derbiden derbiye takip ederim o kadar , hani gs de veya bjk de küfür edilmesi normal futboldan gelen rekabetten dolayı ama efes de iken küfür edilmesi mantıklı gelmedi ki edilmemiş sanırsam.
    Ben bir özet geçeyim, yaklaşık 7-8 sene önce Efes-F.Ulker serisinde şampiyon olan Efesi çalıştıran Ataman, maç bitince yumruklarını kaldırıp klasik sevincini yapar, tam oyuncularına kosacakken neredeyse bütün Bench arkası taraftarın saldırısına uğrar, Mahmut Uslu maçtan sonra Atamanın kendilerine el hareketi çektiğini söyler ve kaybettiği final hiç konuşulmaz bile, işte o günden beri bütün FB maçlarında küfür yer, milli takımı çalıştırırken FB oyuncu göndermeyeceğini açıklar ve de görevi bıraktılar, Tanyevic nerdeyse 10 yıl hem FB hem milli takımı idare etmesine karşın denir ki 'hem kulüp hem milli takım olmaz, seçim yapsın!'... Ne sene EL deki Fb-Efes maçında maç boyu küfür yer, EL yönetimi soruşturma açar ve FB ye ihtar verir... O nedenle dedim 10 yıldır küfür edildi, İspanya'da neden edilemedi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir özet geçeyim, yaklaşık 7-8 sene önce Efes-F.Ulker serisinde şampiyon olan Efesi çalıştıran Ataman, maç bitince yumruklarını kaldırıp klasik sevincini yapar, tam oyuncularına kosacakken neredeyse bütün Bench arkası taraftarın saldırısına uğrar, Mahmut Uslu maçtan sonra Atamanın kendilerine el hareketi çektiğini söyler ve kaybettiği final hiç konuşulmaz bile, işte o günden beri bütün FB maçlarında küfür yer, milli takımı çalıştırırken FB oyuncu göndermeyeceğini açıklar ve de görevi bıraktılar, Tanyevic nerdeyse 10 yıl hem FB hem milli takımı idare etmesine karşın denir ki 'hem kulüp hem milli takım olmaz, seçim yapsın!'... Ne sene EL deki Fb-Efes maçında maç boyu küfür yer, EL yönetimi soruşturma açar ve FB ye ihtar verir... O nedenle dedim 10 yıldır küfür edildi, İspanya'da neden edilemedi?
    Evet ama önemli bir şeyi unutmuşsunuz, o final serisi sonunda kontrole giren 2 efesli basketbolcu da dopingli çıktı ve ceza aldı. Ne kadar hak edilerek kazanılan bir şampiyonluk yorumu size bırakıyorum. Taraftarla başlayan gerginlikte bunun da payı oldukça yüksek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Keeper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ama önemli bir şeyi unutmuşsunuz, o final serisi sonunda kontrole giren 2 efesli basketbolcu da dopingli çıktı ve ceza aldı. Ne kadar hak edilerek kazanılan bir şampiyonluk yorumu size bırakıyorum. Taraftarla başlayan gerginlikte bunun da payı oldukça yüksek.
    rakip takım antrenörüne suçlamak yerine, o yıllarda müessese takımlarına yapılan kıyakların üzerine gitmek daha mantıklıydı, Ergin Ataman İtalya'da bile kupa kazanmış bir koç tur, takım oyuncularına doping yaptırdığı suçlaması Mahmut Uslu tarzı yöneticilik eseridir...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Futbolda Fatih Terim se
    Basketbol da Ergin Ataman dır.

Türk olarak başarıları ortada iken gerisi bana la Fontaine masali gibi geliyor
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyuncuları doping yapmış ve şaibeli başarı kazanmış, ortamı sürekli geren, sportmenlikten uzak, açıklamaları nedeniyle Sırbistan’da çelik yelekle maça çıkmak zorunda kalan, kazanmak için her yol mübahtır zihniyetindeki biri istediği kadar başarılı olsun benim saygımı kazanamıyor maalesef Milliyetçiliğe gerek yok iyi insan olmak önemli bence bu da benim görüşüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyuncuları doping yapmış ve şaibeli başarı kazanmış, ortamı sürekli geren, sportmenlikten uzak, açıklamaları nedeniyle Sırbistan’da çelik yelekle maça çıkmak zorunda kalan, kazanmak için her yol mübahtır zihniyetindeki biri istediği kadar başarılı olsun benim saygımı kazanamıyor maalesef Milliyetçiliğe gerek yok iyi insan olmak önemli bence bu da benim görüşüm.
    ya hocam şimdi burada F.Ülker'İn yöneticilerinden tut Obra'ya kadar yaptıkları açıklamaları alt alta koyup da kimin daha centilmen olduklarını koyarım da gerek yok... FB, Ülker'den kurtulup 10 numara takım kurdu, final4 öncesinde çok büyük şanssızlık yaşadı bu kadar sakatlıkla yoksa bence şampiyonluğu kimseye bırakmazdı.. bu Ergin Ataman düşmanlığını bırakın bence yoksa Ergin bu sene ligi de kazanır üzülürsünüz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasal sınırın altı dopingli olarak değerlendirilemez. Klasik Fb algı oyunu, sadece 1 oyuncuda doping var, kaldı ki şampiyonun belli oldugu son maçta dopingli oyuncu oynamamış ve Fb yine kaybetmiştir..

Bence şansınızı zorlamayın futbolda küme dusmemenin ve voleybol şampiyonluğunun tadını çıkarın, bir de winwin kampanyasına katılın belki ev araba birşey çıkar��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 5 dakikada Ataman'a edilen küfür ve de CSKA lılarla şampiyonluk kutlamak da çok yakıştı... bari basketbola karıştırmasak artık bu tür şeyleri? ben eskiden beri çok severim FB basketbol takımını, eskiler bilir, Dallas'Lı Turner'lı, Kutluay'lı takımı zevkle izlerdim son 2 senedir de FB yi daha bir severek izliyorum ama bu tür olayların da yanlış olduğunu bir kabul edin yahu, çok mu zor???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doping yapmayı da savunduk 😄 Taraftarlara küfür etti az önce takip ediyorsanız, yazıktır böyle birini savunmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 5 dakikada Ataman'a edilen küfür ve de CSKA lılarla şampiyonluk kutlamak da çok yakıştı... bari basketbola karıştırmasak artık bu tür şeyleri? ben eskiden beri çok severim FB basketbol takımını, eskiler bilir, Dallas'Lı Turner'lı, Kutluay'lı takımı zevkle izlerdim son 2 senedir de FB yi daha bir severek izliyorum ama bu tür olayların da yanlış olduğunu bir kabul edin yahu, çok mu zor???
    Küfür edilmiyor kendisine mola alsana deniliyor, doping yapsana deniliyor. Küfür eden kendisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doping yapmayı da savunduk �� Taraftarlara küfür etti az önce takip ediyorsanız, yazıktır böyle birini savunmayın
    hocam bu nasıl bir gözdür? İspanyollar bile şaşırmış maç sonu birbirlerine sorup durmuş basın mensupları, rakibin bile olmayan bir koça küfür edip CSKA desteklemek nedir?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasal sınırın altı dopingli olarak değerlendirilemez. Klasik Fb algı oyunu, sadece 1 oyuncuda doping var, kaldı ki şampiyonun belli oldugu son maçta dopingli oyuncu oynamamış ve Fb yine kaybetmiştir..

Bence şansınızı zorlamayın futbolda küme dusmemenin ve voleybol şampiyonluğunun tadını çıkarın, bir de winwin kampanyasına katılın belki ev araba birşey çıkar��
    Başarılı post tebrik ederim...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Son paragrafa iyi güldüm, konumuz basketbol, ergin ataman. Zamanında neler olduysa acaba bu saldırgan üslupla konuşuyorsunuz, başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son paragrafa iyi güldüm, konumuz basketbol, ergin ataman. Zamanında neler olduysa acaba bu saldırgan üslupla konuşuyorsunuz, başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.
    İlk paragrafa cevap veremeyince ikinciye gulmeniz normal
    Konumuz sadece basketbol ve Ergin Atamansa, önüme İtalyan ve Türk takımlarıyla Avrupa'da kupa almış, Koraç kupasini alan Efes benchinde yer alan, bu sezon Fbyi 7 maçta 4 kez yenmiş, Euroleague de finalden etmiş, ligde de normal sezonu önde kapatmış bir antrenör görüyorum
    Fbli taraftarların tepkisinin kıskançlık olduğunu,10yil öncede kalmış olayın da yalnızca paravan olduğunu dusunuyorum
    ( Efes yerine Fb finale çıkmış olsaydı CSKA karşısında şansı olabilirdi bence bu arada)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk paragrafa cevap veremeyince ikinciye gulmeniz normal
    Konumuz sadece basketbol ve Ergin Atamansa, önüme İtalyan ve Türk takımlarıyla Avrupa'da kupa almış, Koraç kupasini alan Efes benchinde yer alan, bu sezon Fbyi 7 maçta 4 kez yenmiş, Euroleague de finalden etmiş, ligde de normal sezonu önde kapatmış bir antrenör görüyorum
    Fbli taraftarların tepkisinin kıskançlık olduğunu,10yil öncede kalmış olayın da yalnızca paravan olduğunu dusunuyorum
    ( Efes yerine Fb finale çıkmış olsaydı CSKA karşısında şansı olabilirdi bence bu arada)
    Cevap veremeyecek bir şey yok, doping cezası sabit bunu savunmanın manası yok. Obradoviç gibi bir koça sahipken, euroleague şampiyonu tek Türk takımıyken Ergin Ataman’ı kıskandığımızı düşünmeniz ilginç. ( Efes bu sene hak etti finale çıkmayı, Fener çıksa bu sakatlıklar içindeyken bu kadar baş edemezdi Cska ile). Ben ufak atışmalardan keyif alırım umarım alınganlık yapmıyoruzdur
    Not: Efes koçunu savunanlar da hep Gsli oluyor sanırım bu da ilginç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevap veremeyecek bir şey yok, doping cezası sabit bunu savunmanın manası yok. Obradoviç gibi bir koça sahipken, euroleague şampiyonu tek Türk takımıyken Ergin Ataman’ı kıskandığımızı düşünmeniz ilginç. ( Efes bu sene hak etti finale çıkmayı, Fener çıksa bu sakatlıklar içindeyken bu kadar baş edemezdi Cska ile). Ben ufak atışmalardan keyif alırım umarım alınganlık yapmıyoruzdur
    Not: Efes koçunu savunanlar da hep Gsli oluyor sanırım bu da ilginç
    Efes'in koçu cimbomludur ama mesela Oktay Mahmudi fanatik FB lidir, her ikisi de cimbomu en iyi şekilde çalıştırmıştır... Basketbolda yasaklı madde ve ilaç kullanımı çok yaygın çünkü her sporcu ilaç kullanıyor yasal sınırlar içinde, biraz ucu kaçsa testte çıkıyor, FIBA da bunu bildiği için öyle çok büyük cezalar veremiyor,, Gijt, Hedo hepsi ceza aldı bu işten ama kimse dopingci demedi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seviyorum. O yüzden doping ve benzeri haksız ve adaletsiz işler hoşuma gitmiyor. Hedo’nun da yolu belli zaten. Zamanında bunu yaptığında üzülmüştük ama izlediği yolu göstermiş zamanında anlayamamışız maalesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seviyorum. O yüzden doping ve benzeri haksız ve adaletsiz işler hoşuma gitmiyor. Hedo’nun da yolu belli zaten. Zamanında bunu yaptığında üzülmüştük ama izlediği yolu göstermiş zamanında anlayamamışız maalesef.
    mesela sözleşmesi devam eden ama sadece prosedür icabı Karşıyaka'ya kiralandığı için sadece 1 gün sözleşmesiz kalacak olan İlkan Karaman'ı transfer etmek gibi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela sözleşmesi devam eden ama sadece prosedür icabı Karşıyaka'ya kiralandığı için sadece 1 gün sözleşmesiz kalacak olan İlkan Karaman'ı transfer etmek gibi...
    Kulüplerimizin hangisi sütten çıkmış ak kaşık ki? Bu tür birçok olay yazabiliriz. Başta mahmut uslu spordan temizlenmesi gereken bir şahıstı. Ancak kadına bile el kaldırabilen birinin bu kadar arkasında durulması, sayılıp sevilip kollanması garibime gitti. Sportif başarı dışında, saha içi ve dışı davranışlarıyla kimseye örnek olmaması gereken birini sırf Fenerbahçe karşıtlığı adına savunuyorsak üzücü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)