Samimi yazışından sanırım. Ciddi, ciddi üzüldüm durumuna dostum. Allah sabır versin. :(
Printable View
Samimi yazışından sanırım. Ciddi, ciddi üzüldüm durumuna dostum. Allah sabır versin. :(
Allah yardımcı olsun dostum anlatsan anlamazlar tez zamanda çözersin umarım .
Kardeşim yokmu hic es dost kimsen ailene sen gelene kadar yardimci olacak gozkulak olacak kimsen
Umarm tez zamanda çözersin
Allaha şükür kendileri tuvalete vs gidiyor annemde sandalyede oturup yemek yapabiliyor
problemin başladığı ve beni deli eden yer
1.) eve erzak lazım oluyor , her pazar pazara gidilip markete gidilip malzeme alınıyor , paradan yana problem yok ama babam taşıyamıyor
daha kötü tarafı rahat olsun diye araba bile var fakat babam hem yaşı hem bel fıtığı yüzünden kullanamıyor
2.) annem dizlerinden kitlenip kalıyor ve bazen düşüyor normalde ben kaldırıyorum ama babam bunu yapamıyor
yani düşüp kalsa kadın eziyet çekecek
komşu akraba gecenin 3 ünde gelemez haliyle
yazan herkese çok teşekkür ederim tekrardan
insanlığın ölmediğini görmek çok güzel bir duygu :)
Valla inan kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm ve darlandım.Elimden hiç birşey gelmiyor,fakat tüm dileklerim seninle kardeşim.Umarım en kısa zamanda güzel bi çözüme kavuşur da derin bi nefes alırsın.
allah yardımcın olsun bır yolu bulunur ınsallah
Kardeşim öncelikle Allahtan sana sabır diliyorum. Askerlik yaptığın bölgede benim 14 ayım geçti. Başkalenin gitmediğim karakolu kalmadı.
Ailen için İbb nin evde bakım hizmetleri bulunmata onlardan faydalanabilirsin. 153 beyaz masayı arayarak kayıt bırakırsan evlerinde ki temizlikten anne ve babanın bakımına kadar tüm ihtiyaçların karşılanır.
kaydı bıraktıktan sonra bana pm atarsan en azından bende biraz olsun hızlanması adına müdahalede bulunurum.
oncelıkle gecmıs olsun askerın halınden cok cok ıyı anlarım bızım bırlıktekı rdm ıle konusup gerı donus yapcam sana suan Ank'damsn
Zor biryerde askerlik yapmıştım, birliğimde 3 kişi RDM lik oldu, birisi krizler geçiriyordu, onu yolladılar eve.
Posetlerini filan tasiyabilirim abi aklima bu geldi yapabilcegim herhangi bisey varsa seve seve yaparim ozelden mesaj atabilirsin
Kardesim belki manevi olarak birsey yapamayacagiz ama maddi ihtiyac olursa eger lutfen buradan yada pm ile haber ver. Cok cok gecmis olsun anneye babaya.
Allah sabır versin, tez zamanda sıkıntın çözülür inşallah.
Elimden bir şey gelirse ben de her daim hazırım değerli abim.
istanbulda nerde yaşıyorsun ?
çok çok üzüldüm , allah sabır versin sana. bende geçen sene kalçamda platin var diye rapor almıştım acemi birliğindeyken.
Kosuyolundami evin ?
Kardeşim askerlik konusu benim için çok hassas birşey 6.7 ay oldu benimde gelelim hiç izin kullanmadan bir fiil tuncelide komando olarak yaprım bin bir türlü sıkıntı yaşadım az daha askerde sigaraya başlıcaktım azıma tek bir dal sigara almamış olmamam rağmen sivilde zor atlattım ama anlımın akıyla bitirdim çokşükür askerlikten kaçan sevmeyen adamlardanda pek hoşlanmam ama senin ordan annenin babanı düşünmem takdir ediyorum sen askerliğini bence aslan gibi yap kafanı gereksiz şeylere takma bize düşen elimizden gelen birşey varsa yardımcı olalım