Tüm yorumları okumadım ama ben kendim gidip başvurdum bölüm 168 (normalde 1.73) kilom 118 çıktı curuk verdiler. Ne torpil ne de bisey kullandım ptesi başvurdum askerlik şubesine salı günü askeri hastanede heyete çıktım curuk aldim
Printable View
Tüm yorumları okumadım ama ben kendim gidip başvurdum bölüm 168 (normalde 1.73) kilom 118 çıktı curuk verdiler. Ne torpil ne de bisey kullandım ptesi başvurdum askerlik şubesine salı günü askeri hastanede heyete çıktım curuk aldim
Allah yardimcin olsun
Curuk raporu almak zordur cok zahmetli ve sinir bozucu prosedurleri var
Benim mesela tibben duzelmesi imkansiz kronik bi hastaligim var haftalarca ugrastim 1 yil erteleme alabildim ki savasta ve barista muaf olmam gerekirdi
Yani demem o ki baska yollarla cozmek en iyisi
Ne yapabilirim.bilmiyorum ama telefonum imzamda var ordan ararsaniz yardimci olmaya calisirim benimde bir.cok derdim boyle zamanlar zordur.Allah yatdimcimuz.olsun
keşke bende öyle olabilseydim abi bu eziyeti başlamadan bitirmiş olurdum
Herşey o lanet doktorların elinde tipini beğenmesin vermiyor uyuz herifler
zor abim çok zor şükür hallettim bir kaç sorunu
Aslında tamamen şans işi geçen sene bir arkadaşım can sıkıntısından bacağım ağrıyor diye başvurdu askerdeyken sonra GATA'ya sevk edildi bira günde orda yattı sonrasında çürük Aldı eklemlerinden bitince sıvı eksikliği gibi bişey varmış doktor Demiş bi sıkıntı çıkarmaz ancak 50 60 Yaşından sonra ameliyat gerekebilir demiş dediğim gibi hiç bi sıkıntısı yok adam halı sahada topta oynuyor sanayide ağır iştede Çalışıyor toplamda 6 7 ay askerlik yaptı yani biraz şans işi bunlar
Yazım hataları için özür dilerim mobilden Yazdığım için oldu
İşte böyle elim ağrıyor burnum ağrıyor ayağım ağrıyor kıçım ağrıyor ayağı yapanlar yüzünden gerçek hastalara inanmıyorlar maalesef.. Hani bir laf var ya kurunun yanın da yaş ta yanar diye çok doğru..
Benim askerlik yaptığım yerde doktora o kadar çok burnum ağrıyor şikayeti gelmiş ki, doktor artık her ne sebeple olursa olsun burun hastalarını sevk etmiyordu bile..
E bu sefer de böyle olunca gerçek hastalığı olan kişilere oluyor..
Bu yüzden asker de yalandan oram ağrıyo buram ağrıyo diye ayak yapanlara, psikolojik sorunu olmamasına rağmen deliyim psikopatım ayağına yatanlara AYAR oluyordum..
Sonra böyle tipler yüzünden gerçek ihtiyacı olan kişiler mağdur oluyor.. İnşallah bu arkadaşımız da dilediğine kavuşur içi rahat eder, çünkü askerlik psikolojisi kolay bişey değil maalesef Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.
Allah yardımcın olsun kardeşim... Bende benzer durumdaydım bedelli çıktı bedelli yaptık 10 gün öncede babamı kaybettim... Zaten bu tip zorluk çekenlere yardımcı olmaları şart bence... Ben şubeye gidip konuştuğumda aileni de alır gidersin askere dedi orada ki görevli kimse artık... Çeken bilir derler aynen de öyle...
Ailen inşallah ankaradadir elimden geleni yapmaya calisirim diye baktım mesajlara ama istanbulda yardımcı olacak abileri görünce sevindim. Allah kolaylık versin
Kardeşim Allah yardımcın olsun, inşallah işlerin yolunda gider halledersin her şeyi.