Ben herseyıyle komple stock ellenmemiş Sti ların kırılacağını inanmıyorum kesinlikle.İlla ellenmiştir sağı solu.
Ben herseyıyle komple stock ellenmemiş Sti ların kırılacağını inanmıyorum kesinlikle.İlla ellenmiştir sağı solu.
yol tutus olarak evo farklidir ok,
gaz pedali kirilan evo 10a soylenecek laf var mi peki![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ayrıca evo 10 u inceledim baya eski lancerden evo olmazdı ama baya bu lancerlerden evo 10 olur dışardan bakınca 3 sene sonra vay evonun karizmatik haline![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
2.5litre bloktan neden bukadar korkuluyor anlamadim, camdan falan degil arkadaslar![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
evo 9 ve evo 10 kullanan yok mu yani en azından daha da iyileştirmişler ya da bu işe yaramaz diyebilecek.
tam emin olmamakla eski motor dökme demir yeni motor komple alüminyum gibi bişey duydum s2k bana alüminyum magnezyum kombinasyonunun ne kadar iyi olduğunu gösterdi.
amaç subaru&evo karşılaştırması değil. Gt-r için en az 7-8 ay daha beklemek gerekecek bu arada haftada 2 gün binilecek gazlanıcak ve hiç devir kesiciden çıkmadan yolda bırakmayacak pişman etmiyecek bi araba olarak evo 10 alınır mı?
yoksa bi arkadaşımında dediği gibi boşver git bi evo 9 al fazla zarar yapmadan 7-8 ay sonra sat mı?
ahk: sattın mı S2000 i hemen yaw? daha alalı 1 sene olmamıştı sanırım değil mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)