Yaw hem dolandır hemde dava edicem diye ahkam kes garip bi yapısı var bu arkadaşın .
Printable View
Yaw hem dolandır hemde dava edicem diye ahkam kes garip bi yapısı var bu arkadaşın .
çok dolandırıcılık vakası okudum bu forumda da bunun kadar itin götüne sokulanı görmedim :D He haketmiyor mu sonuna kadar orası ayrı :)
Arabacii tayfadan uzak durun :D Belli ediyorlar zaten tipten üzerlerindeki kıyafetlerden,hepsi karnavala katılır gibi renk renk montlar, ayakkabılar,aşırı taşlanmış pantolonlar:D
Ayakkabı sol içten patlamış bırak 10 lirayı tamir parası yapsın
kızdırmayın kucuk enişteyi :D :D
http://i.hizliresim.com/d559kX.png
Yok be kardeşim onlar adidasın kült olmuş ayakkabılarından sayılır. Hani giyiyolar ya böyle apaçi sarısı yeşili falan onlardan bahsediyorum.
cep resimlerini okuyamıyorum :(
forumda yazanları okumuş umarım az da olsa akıllanmıştır bırakır i*neliği bundan böyle. Milletin 3 üne 5 ine çöküp egsozla poz vermekle adam olunmayacağını beyin hücrelerine kazımıştır herhalde. Bıraksın arabacılığı taso oynamaya başlasın artık.
2 porsiyon yürek yemiş ondan sonra yazmış bunları heralde delühanlı :D
Adama bak hele kilosu 60 kg, t...ak 100 kg spor gazetesine bak hele:fire::mad2::ofk:
Altta misafir olarak okuyor face'e patlıyor yazık :)
Okuyorsa sülalesinin cok fena kulakları cınlıyor degermiydi be sefersiz adam,ne sucu var ananın babanın. ALLAH BELANİ VERSİN
..tüne koyucan böyle y..şakların.