Gecmis olsun. Bizim bu taraflardada boyle bir tip var ayni yazilari arabalari karakteri filan
ben bu arkadaşla 1 aydır uğraşıyorm, sahibindende 400 tl ye rcd510 satıyordu parasını gönderdim 1 saat beklettim diye yok benim hakkımı yiyosun yok seni bekliyorm falan dedi bana, neyse ben parasını yatırdım aradan 3-4 gün geçti teyp yok ortada sözde kargoda teyp aradan 10 gün geçti facede ekli olmamama rağmen beni bulup engellemiş telefonlarımı engellemiş sonra ankaradan bi abiyede jant satıyorum ayağına aynısını yapmış onlada görüştük telefonda, sonra ankaradaki abi parasını aldı banada sürekli hesap no at diye 4-5 kere hesap no attırdı kendisine paramıda 290 tl olarak yatırdı 110 lira kaldı geriye 10 gündür mesaj atıyorm cevap vermiyor karaktersiz herif bende başta arabacı falan gördüm güvendim ama tam dolandırıcı çıktı.
sen onu diyosun herif beni 30 lira için dolandırdı amk
millet varya kansızlık hat safada ulan tenezzül ettiğin miktara bak 30 lira yaaa
bu eleman da zaten alışmış kime tutarsa die milleti yoluyo belliki
bide mesaj atarken demiyormu abi namazdan sonra kargoya vercem![]()
Soysuzun hayatı dolandırıcılık demek ki. Geçimini bundan karşılıodur tipini düzelttiğim.
IN BOOST WE TRUST
Vay anasını adam organize dolandırıcı çıktı.. 3-5'e bakmadan her türlü dolandırma mevcut. Onur haysiyet şeref hepsi bir kaç TL ile satılmış elemanda..
Birinin buna ders vermesi gerek, okkalı bir girerse bir daha dolandırırken iki kere düşünür gibi geliyor..
Parasını kaptıran arkadaşlara geçmiş olsun.. Böyle haysiyetsiz insanlardan uzak etsin..
Geçmiş olsun en azından bir kısmını alabilmişsin umarım diğer mağdur arkadaşlarda alırlar paralarını yazık günah ya
Bence az miktarda dayak atmalısınız ama yine de siz bilirsiniz![]()
Eray abimizi de dolandırmış olabilir mi
Adam forumu sıraya dizmiş ya![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)