sabah sabah baya güldüm :hehe::hehe::hehe:
Printable View
sen onu diyosun herif beni 30 lira için dolandırdı amk
millet varya kansızlık hat safada ulan tenezzül ettiğin miktara bak 30 lira yaaa
bu eleman da zaten alışmış kime tutarsa die milleti yoluyo belliki
konunun linkini elemanın duvarında paylaşsak olurmu :D:D:D:D
bide mesaj atarken demiyormu abi namazdan sonra kargoya vercem :D
Soysuzun hayatı dolandırıcılık demek ki. Geçimini bundan karşılıodur tipini düzelttiğim.
Vay anasını adam organize dolandırıcı çıktı.. 3-5'e bakmadan her türlü dolandırma mevcut. Onur haysiyet şeref hepsi bir kaç TL ile satılmış elemanda..
Birinin buna ders vermesi gerek, okkalı bir girerse bir daha dolandırırken iki kere düşünür gibi geliyor..
Parasını kaptıran arkadaşlara geçmiş olsun.. Böyle haysiyetsiz insanlardan uzak etsin..
Geçmiş olsun en azından bir kısmını alabilmişsin umarım diğer mağdur arkadaşlarda alırlar paralarını yazık günah ya
Bence az miktarda dayak atmalısınız ama yine de siz bilirsiniz :)
Face'inde ekli olan biri şu konuyu duvarında paylaşsın ya :D
sıf dolandırsın diye ürün alacaksın 30-50 TL gidip adresınde agzına scıcaksn.
Eray abimizi de dolandırmış olabilir mi :D
Adam forumu sıraya dizmiş ya :D
BeN Yazdım.
http://i.hizliresim.com/rQQgA3.png
Orhan abi son 3.fotoğrafta seni de etiketlemiş şahıs herhalde :D
orhan abi varya direk deşifre etmişin walla helal olsun :D
Yanlzı yanlış anlama olmasın olayın RS TuningGarage alakası yoktur bu adam oranın müşterisi sadece.
silmiş zaten :)
Sahibinden kullanıcı adı nedir bu arkadasin. Ben alisveris yapicam :)
Böylelerini Allah cennetine hiçbir zaman kabul etmesin inşallah
şöyle bir msj attı bu sabah arkadaşlar yalvardı açtığım konuları kapatmam için kapatmıycağımı anlayınca zaten parayı gönderdi hemen şimdide tehdit ediyo beni sütü bozuk
http://i405.photobucket.com/albums/p...psje3i8xj4.png
blöff atıyo , bu adamın avukatımı olur hiç :)
Foruma bişey olmaz ama sana ceza verebilirler. Çok çok sende gider iş çıkışı kolunu bacağını kırar sakat bırakırsın olur biter.
Havlayan köpek ısırmaz :D
yersen diyor
10 tl yollayacak durumu yok avukat mı tutmuş:)
lan o tiple neyin kafasını yaşıyor aslında dikkay ederseniz bunun ilerleyen zamanında olay şöyle gelişcek dosya numarası budur eğer davamdan vazgeçmemi istiyorsanız 130 tl'yi geri yatırın:hehe::hehe::hehe:
forumdan arkadaşları haber uçuruyormuş olanı biteni kesin organize ekibin diğer elemanlarıdır onlarda eğer bu bana dava açsın bende bunun dolandırdığı herkesi toplayıp teker teker dava açtırtmassam adam değilim o beni 1 kere şikayet eder ben onu 1000 kere :D
Yaw şu attığı son msj'a çok güldüm ya :) 120tl yollamanın özgüveni sanırım :D ..
Ooo tehtid, alırım bir dal :D :D :D :D :D :D :D
Açılın ben doktorum !!
Ulan yine yanlış konu,pardon beyler devam .....
böyle o.ç larını alacaksın annesinin babasının karşısında döveceksin. Bayılacak su döküp uyandırıp gene döveceksin. Artık yalvaracak beni öldür diye o zaman eziyet için bırakacaksın yaşasın diye. Sütü bozuk şerefsizler.
Yahu ağzı olan konuşuyor. Ulan her dolandıran adamın da bi avukatı oluyor nedense bu ülkede. Y.vşk 10TL gönderemiyorsun yok suç duyurusu yok savcı avukat vs.