komisyon mu alsak böyle konulardan ne yapsak :P
adamın olayı bu beyler bu şekilde para kazanıyo
ankaradan arkadasımda para yatırmıs jant ıcın üstüne yattıgını sandı bigünde geri aldık
soruncada kaza yapmıs arabasıylada o yuzden donememıs yoksa parayı yatırcakmıs![]()
Nasıl bi combo lan bu.
biz de çirkiniz de o açığımızı kapatmak için sevgi pıtırcığı gibi dolanıyoruz etrafta. adam hem çirkin hem dolandırıcı
bu sıralar çok duymaya başladım..
Ben de Clio Rs spoyler almıştım,ismi lazım değil bir şahıstan.130 lira karşılığında,hesabına parayı yatırdım kargoyu tam 1 ay boyunca yapamadı arkadaş.
En son paramı geri istedim,onu da 1 haftada göndermişti.
Yahu bu tür adamlarda da ne rahatlık var arkadaş ya. Ulan yerin yurdun belli mermi olmuş 1 lira. 50 lira için adam vuruyor millet, sen nasıl bir kafa yaşıyorsun acaba ? Vallahi şanslı bu tür adamlar ya..
adam karakterli dağılalım.
Neden böyle insanlara karşı çok anlayışlı oluyorsunuz anlamıyorum , muhabbete hukuk giriyor adalet giriyor . Ne gerek var sanki milyarlar trilyonlar konuşuluyor en güzeli dayak yemesi eşşek sudan gelene kadar ibreti alem için . Ondan sonra üstüne 130 lira verip mal satacak hale gelir
imzasız..
Benim başıma gelse 130Tl'nin pesinden koşturmam direk avukata veririm hazır elimde belge yazışma vb. var. Siciline işlemek gerekir baksanıza meslek haline getirmiş hiç yoktan 5-6 kişi çıktı bu kişi tarafından dolandırılan . Bugün burada yazıldı çizildi diye para geri döndü ama yarın başkasına geçirecek büyük ihtimal.
Allah vergisi tip ile yine Allah'ın yarattığı canlıların dalga geçmesi....
Bu arkadaşın dışı da içi de çirkin arkadaşım..çok takılma.
Güzele güzel diyorsam çirkine de çirkin derim..içi boşsa dışı güzel olmuş kaç yazar
Yanlış anlama ama bunu belirtmene ne gerek vardı ?
Çok merak ediyorum bu güne kadar hiç bir insana gerizekalı, salak, apaçi, çiyan, keko vb. bir sıfat taktın mı takmadın mı ?
Takmadıysan senden çok çok özür dilliyorum hakkında bilmeden böyle bilmeden yorumda bulunduğum için ama taktıysan yaptığın riyakarlıktan başka birşey değil.
nerde bi hayırlı cumalar yazan , oruçlu ağzımla diye konuşan , dini rekmlam olarak kullanan varsa hepsinin paçasından üçkağıtçılık akıyor. (ömrünü hak yoluna adamış , dini bütün kardeşlerimi tenzih ederim.)
bide alkol alıyoruz diye bize kafir muamelesi yapmazlar mı , deli oluyorum. lan biz en azından kul hakkı yemiyoruz. kendi helal kazancımızı harama veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)