ulan herif hakkaten salak tüm bilgiileri zaten kendi tanıtma konusunda yazıyor ekstra bişey yazmamısınki![]()
ulan herif hakkaten salak tüm bilgiileri zaten kendi tanıtma konusunda yazıyor ekstra bişey yazmamısınki![]()
1881 - 193∞
la hangi avukat bunun işini alır. Düşünsene avukatsın müvekkil diye bu omurgasız gelio.
---Eee?
---dava açıcam.
---Kime ve neden?
---böyle böyle konusu burada. Herifin parasına çöktüm beni rezil etti.
--- benim paramı nasıl ödeyeceksin?
--- jant var sıfır çiziksiz kaynaksız, yay var yay da veriririm. Teyp var 0 gibi.
IN BOOST WE TRUST
link atıcaktım ama sahibinden deki tüm ilanlarını kaldırmış hatta arabasının ilanı vardı 42 bin tl mi ne yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam heralde büyük vurgun yapmayı planlıyodu![]()
Abi tanımadığın kimsenin hesabına doğrudan para yatırmayacaksın, Ne Alper Aksu'lar var memlekette...
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Bu adamın sayfası bir tane gönderi görüyorum sadece![]()
önüne geleni sıraya dizmiş ya la adam bn de bekliyodum pejo forumuyla kazandığı ünü nerede pekiştierecek diyegittikçe "joker" e de benzemiş tipi kılığı ztn...
He he açar dava açar tabii resmen 5 yaşında çocuk muhabbeti davanın dosyasıda öyle hemen fotosu çekilebilecek birşeydi de sen davaya zarar gelmesin diye çekip atamadın ahhahahahhahayatımda böyle kolpa görmedim. Vicdan yoksunları insanları kandırarak parasını al daha bide artist ol yok ya. Konularıda sildirme isteğinin sebebi ileride yapacağı vurgunlarda tanınmamak başkada birşey değil. Şan şeref haysıyet olsa bunları yapmaz.... Sinirlenmemek elde değil bu tiplere.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)