geçen sene 23 nisan da aynı olayı bir arkadaşım yaşadı.memur 7 gün süre verdi.
ama şöyle bir durum vardı ;memur sesin son susturucudan geldiğini sandı ve orta da kumandalının olduğunu hiç farketmedi.ceza kağıdında zaten ekstra bir durum belirtilmiyor.arkadaş gitti son susturucuya abartı bir kafa taktı bu şekilde resimlerini çekti daha sonra kafayı çıkartıp resimlerini çekti , en son olarak olarak da tanıdık bir egzoz ustasından üzerinde söküm yada değişim belirtilen bir fatura aldı.
bu resim ve fatura ile birlikte ilgili trafik şubesine kapalı egzoz eşliğinde giderek meni kaldırttı.
Herhangi bir faturaya gerek yok .araç eksoz dan men yediyse teknik degisiklik yapılıp ilgili trafik şube ye gidilip araç gösterilecek . Sonra ise men i kaldırıyorlar
Git cutout u tamir ettir oradan da trafik şubeye git göster. oradaki memur gelip hayatta yatıpta altına bakmıyor. 2 resim çekiyor dosyasına koymak için oradan da bilgisayarda kaldırıyor men i. Megane da kapalıyken yakalandım ses çıkmadığı halde. Ptesi gittim gösterdim çalıştır dedi çalıştırdım bu sese ceza mı yazmış bizim arkadaşlar ben onların taaa dedi meni kaldırdı.
IN BOOST WE TRUST
Valla eski aracımda egzozu söktürdüm gidip arabayı gösterdim kaldırdı meni hatta cezayı bile ödemeden gittim
Bende ceza yemiştim Egsozdan kimse gelip bakmadı Söktürdünmü diye Söktürdüm amirim diye git elinde fotoğraflar ile söktürmesen de olur![]()
egsozu yaptır kapalı konuma getir öyle bırak
yaptırırkende fatura fiş al
arabanı 50 yaş üstü birine ver gitsin desin egsoz patlak diiye ceza yazdılar evladım
kağıdı versin men kalksın
ilk önce cezayı öde minimum 5 gün sonra git birde anca düşüyor sisteme
valla arkadaşlar baya bi zor yaptırdım sonunda , önce sefaköy emniyete gittim orjinal eksozu taktırarak ordaki arkadaş dediki bana egsoz emisyon yaptır getir muayene istasyonundan. Olur olmaz , taa esenyurttaki egsoz muayene istasyonuna gittim 40 TL eksoz emisyon yaptırdım geldim arkadaşa gösterdim . Meni kaldırdı
valla eksoz taktıracak arkadaşlar yakalandıklarında birdaha düşünsün derim![]()
İnsanların işini zora koşmaktan başka hiçbirşey yapmıyor polisler, yaktığın yakıta mı yanarsın . yaptığın masrafa mı yanarsın vaktine mi yanarsın
isin kısası tamamen lastık. canları neye eserse ceza yazarlar falan filan. tuvde de aynı *** ıkı sene once gecen arac 2 sene sonra aynı sekılde aynı yerde gecmıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)