geçen sene antalyaya gitmek gibi bir hata yaptım bile bile sıcaktan kış gelsin diye dua ettim iğrenç bir sıcaklıgı var gece falan dısarda gezilmiyor.
bir gece de 5 tshirt değiştirdim.
izmir daha iyidir heralde
Printable View
geçen sene antalyaya gitmek gibi bir hata yaptım bile bile sıcaktan kış gelsin diye dua ettim iğrenç bir sıcaklıgı var gece falan dısarda gezilmiyor.
bir gece de 5 tshirt değiştirdim.
izmir daha iyidir heralde
İzmir tatil yeri değilki :D. Parası çok olan ve harcamak isteyenlerin gelipte eğlenebileceği bir yer. Sonsuz tatil yöresi var o başka. Buradan bayan kaldırma hayal olur onu söyliyeyim. Oraya kendi aracıyla vs gelen kızı kendine baktırmak hayal olur.
Kafa dinlemeye ve kacamaga gidiyorum yani 2 in 1 :) ucak yada otobus degilde arabamla gidicem geceden cikar sabah orda olurum diye tahmin ediyorum suanki plan antalya gozukuyor 3 gun kemer 3 gun alanya gibi duruyor belli olmaz belki 3 gun antalya 3 gun izmir yaparz:)
Kaşa git derim, on numara yer .. Sessiz sakin eğlenmeye çok yer yok ama kafa dinlemek için on numara makul yerdir =) İzmir dedikleri gibi , soyulmaya gidersin :D Tehlikeli bölge kıvamında :P
Konu çok iyi, çok güldüm yorumlara :)
Takip ediyorum.
biraz yükseldi piyasa 30 ile 60 arası :D bizim arkadaş 50 diyenin biri ile pazarlık yapıp 45 e anlaşmışlardı ahahah :D
dipnot : çiftciyim hal e çok gidiyorum ***** hal kavşağındanda geçiyoz :D ondan dolayı istemedende olsa piyasaya hakimim hiç gitmedim yani.. şeyiminde bi gururu var :D (niye belirtmek istediysem bu dip notu :D )
Sen kendi ipini kendin çektin moruk :D
Antalya Kemer tatil için uygun olur.Ayrıca araç kiralayıp Antalya'ya ( 40 dak. araç ile) gelip tarihi ve turistik mekanları bağımsız olarak gezebilirsiniz.
Antalya - Kemer Otel olarakda 5 yıldız falan değilde 3 yıldız tercih edin :D
grupanya gibi app lerden indirimli otellere falan bakin evden ucuza gelebiliyo
2 yıl önce astem mi neydi o otele gittim ben 4 günlüğüne kemere, içerde tek türk ben ve arkadaşımdık. 4 gününde bulduğumuz ingilizce bilen kız sayısı 3 olmasıda cabası ameke.
dil dile degmeden dildo olmaz pampaaa :D
çeşme için yazılması gereken herşey yazılmış zaten , geçen yaz sezon boyu ayayorgi de beach club ta çalıştım eğlence olarak çok iyi ama turist az var.
zengin çocukları ağırlıklı.
bu yaz marmaris düşünüyorum , marmaris hakkında bilgisi olan var mı