daima otelde kalirsaniz fena olmaz.. yazin grouponda gunubirlik kampanyasindan gidiyoz biz bazen sınırsız alkol falan.. denk geliriz belki :D techturkey daima meeting yapariz :D
Printable View
daima otelde kalirsaniz fena olmaz.. yazin grouponda gunubirlik kampanyasindan gidiyoz biz bazen sınırsız alkol falan.. denk geliriz belki :D techturkey daima meeting yapariz :D
Ağustos sonu Alanya düşünüyoruz 3 arkadaş.Düşündüğümüz bir otel vardı fiyatlar günler herşey ayarlandı ancak yorumları okuyunca bir çok kişi olumsuz yazmış,parayı boşa bağlamayalım dedik.Amaç ilk etapta eğlence aquapark,club vb. Tecrübe edinmiş arkadaşların fikirlerini bekliyorum,otel mi yoksa apart mı tercih edilmeli tavsiye edilebilcek ??
Bende haziran 18 e patara prince diye bi otele rezarvasyon yaptirdim 4 gun kaştaymis ilk kes gidicem plan 4 gunluktu bos zaman uzayinca tatilide uzatayim diyorum ordan ya bodrum marmaris tarafi yada antalyada devam varmi onerebileceginiz yerler kiz arkadasimla gelicem duduklenmeyelim durduk yere bungalow evler baya basarili geldi gozume ama karar veremedim
Benim bildigim kasdaki patara dandik biryer.. devremulk olarak satisi var hatta gecende takas teklifi gelmisdi.. netten arastirinca biseye benzetemedim.. grupon grupanya gibi yerlerden bakin bence