User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
203 sonuçtan 191 ile 203 arası

Konu: Lpg li Efsane Honda NSX Beyin Bedava :):)

junicb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama ama mesajında belirttiğin hiç bir otomobil özel seri değil hepsi seri üretim.
    Özel seri'den kastım o değildi yahu. Sonuçta amacı belli olan araçlar.

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LPG'si Benzini ayrı konu ama..

Şu mühendisler şaşırmış mevzusu enteresan olmuş.. Madem mühendisler en iyisini yapmış, ne diye araçların orasını bulasını değiştiriyoruz? Keriz mi o adamlar, bilmiyorlar mı açık hava filtresini de onların koyduğu kutu içi filtreyi çıkarıp da açık filtre koyuyoruz mesela...
    Maliyet olabilir mi sorunuzun cevabı? Biz araçlarımızı kişiselleştiriyoruz sonuçta. Fabrika üretiminde bu ne derece mümkün? Hadi diyelim mümkün; global yasalar buna izin veriyor mu? Bahsetmek istediğiniz şeyi anlıyorum ama konu bambaşka bir olay. Sizin örneğiniz üzerinden gidersek farklı şeyleri konuşmamız gerekir.
    Drive to win!

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı junicb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu o değil dostum. Verdiğin örneğe bak? Taksici adam tabiiki ekonomi yapacak, ne bekliyosun? Ona bakarsan, İstanbul'u bilmem ama İzmir'de lpgli taksi çok az; yok denecek kadar az hemde. Alayı dizele döndü? Onu nasıl açıklayacaksın? Avatarına istinaden diyorum, o sti'ı alıp tüp takar mısın? Ben sana söyliyim, g*tünle gülersin takana da.
    Anlatmak istediğimi anlamamışsın. Taksici için sadece lpgnin ucuz olması anlam ifade etmez. Eğer araba 200k kmde motor istiyorsa lpg ile ucuz olmasının anlamı yoktur. Lpg motoru yer şu olur bu olur diyenlere istinaden söyledim. Ayrıca beni tanımıyorsun ben o arabayı uçup kaçtığı için değil sesi ve görüntüsü için istiyorum. Yani alırsam bir gün tüp de taktırırım emin ol. Kmde 1 lira yakıyor diye kapıda yatacağına tüplü sti kullanıyor desinler gram da umursamam.

Okan.A.A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki şimdi lpgli 106 mı geçer , yoksa vti mi ikiside tamamen stok

junicb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlatmak istediğimi anlamamışsın. Taksici için sadece lpgnin ucuz olması anlam ifade etmez. Eğer araba 200k kmde motor istiyorsa lpg ile ucuz olmasının anlamı yoktur. Lpg motoru yer şu olur bu olur diyenlere istinaden söyledim. Ayrıca beni tanımıyorsun ben o arabayı uçup kaçtığı için değil sesi ve görüntüsü için istiyorum. Yani alırsam bir gün tüp de taktırırım emin ol. Kmde 1 lira yakıyor diye kapıda yatacağına tüplü sti kullanıyor desinler gram da umursamam.
    Şimdi şöyle düşün, salep tozu mesala. Sütle de içilir, suyla da. Hangisi daha yararlı? Bunu bulan neden süt ile tavsiye etmiş? Ha sen suyla içiyorsun diye zarar mı sağlıyorsun? Hayır. Ama fayda da sağlamıyorsun. Ve kalkıpta diyemezsin ki sütle içtiğinle aynı tat oluyor diye. Sonuçta aynı verimi alamazsın. Münakaşanın örneği taksiciyi geçelim hadi. Madem öyle, kamyoncular için de 10 numara yağ olayı var. O da zararsız o zaman o mantıkla? Sonuçta adam kamyonunda 200k kmde motor yaptıktan sonra 10 numara yağı neden kullansın, demi? Yine diyorum lpgye karşı bi antipatim yok. Sadece konunun amacı olan araçlarda kullanımına karşıyım. Neyse her soru-cevap'tan sonra konu uzuyor. Anlatmak istediğimi açıkça belirttiğimi düşünüyorum. Anlayan anlamıştır.
    Drive to win!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel arabadan inip mecburiyetten lpgli araba aldim istemeye istemeye. İlk hafta petrolde alev topu olup yaninca bir daha tövbe ettim. Only diesel power rulez. Hele ki benzin ucuz olsun dizel arac bile alan kalmaz... Lpg neymiş... Her kontağı çevirirken hatim indiriyordum, harbiden de cennetlik olacaktım en sonunda, kapısından döndük
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel arabadan inip mecburiyetten lpgli araba aldim istemeye istemeye. İlk hafta petrolde alev topu olup yaninca bir daha tövbe ettim. Only diesel power rulez. Hele ki benzin ucuz olsun dizel arac bile alan kalmaz... Lpg neymiş... Her kontağı çevirirken hatim indiriyordum, harbiden de cennetlik olacaktım en sonunda, kapısından döndük
    lpg lı dogan felanmı aldın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı junicb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi şöyle düşün, salep tozu mesala. Sütle de içilir, suyla da. Hangisi daha yararlı? Bunu bulan neden süt ile tavsiye etmiş? Ha sen suyla içiyorsun diye zarar mı sağlıyorsun? Hayır. Ama fayda da sağlamıyorsun. Ve kalkıpta diyemezsin ki sütle içtiğinle aynı tat oluyor diye. Sonuçta aynı verimi alamazsın. Münakaşanın örneği taksiciyi geçelim hadi. Madem öyle, kamyoncular için de 10 numara yağ olayı var. O da zararsız o zaman o mantıkla? Sonuçta adam kamyonunda 200k kmde motor yaptıktan sonra 10 numara yağı neden kullansın, demi? Yine diyorum lpgye karşı bi antipatim yok. Sadece konunun amacı olan araçlarda kullanımına karşıyım. Neyse her soru-cevap'tan sonra konu uzuyor. Anlatmak istediğimi açıkça belirttiğimi düşünüyorum. Anlayan anlamıştır.
    Ya abi lpg-benzin-motorin aynı şeyler adam rafineye petrolü koyduğu zaman 3 ünü alıyor. Burada en avantajlı lpg niye hafif ve gaz olduğu için.
    Şimdi sen bu lpgyi sıkıştırıp sıvı hale getirdin. Ve pistona vermeden önce sıvı kalmasını korudun, onun öyle bir faydası oluyor ki piston içindeyken gaza dönüşüp ortamın sıcaklığını indiriyor. Kurum bırakmıyor. Ve en az %5 daha performans alıyorsun benzine göre ve daha ucuz ve çevreci.
    Gördüğün üzere özellikleri say say bitmiyor ve hangi yakıtın süt hangi yakıtın su olduğu ortaya çıkıyor.
    Lpg nin en büyük avantajı yeni bir sistem ve her yıl gelişiyor. Senin sürdüğün arabalar da belki 20-15 senelik sistemler var ama yenileri öyle değil aynı performansı alıyorsun.

kulak dolma çok bilgi var yok işte araba 1.6 tıysa lpg takıldığı zaman 1.4 gibi hesaplayın.
    Yok araba da sigara etkisi yapıyor vs vs.

Bu gibi kulaktan dolma bilgiler tamamiyle bilgisiz insanların çıkardığı bir şeydir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg lı dogan felanmı aldın?
    Yaklaştın hocam, uno Bildigin un oldu zaten
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

beylul_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k 24 bile var bu neki yaaa

Batu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya LPG'li yarış otomobilleri bile var deli gibi de lpg klasmanında gazlıyorlar. siz burada nsx'e lpg takılmış yok özel araç yok bilmem ne diye birbirinize laf söylüyorsunuz. gerek var mı ? yok. araba onun para onun. adam istediğini takar yani bir şeyi bu kadar uzatmanın bir manası yok.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg uygulamasını boşverin de , o araca o boyutta tank , hele de neredeyse aracın arka tarafta karoser sınırına..
    Aracın geometrisini bozar ve o Nsx olması gerektiği gibi yol tutmaz bence..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg ile alakalı nekadar saçma sapan kulakdan doğma cahilce şey varsa yazılmış çizilmiş cevap verme tenezzülünde bile bulunmıcam yiğin birbirinizi

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beylul_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k 24 bile var bu neki yaaa
    ole lpglı halde bıle bısıyler yapıo dımı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)