daha şimdi geldim doktordan bende yeni gördüm konuyu. allegra fexofenadine aldım 180mg daha önce göreydim xyzal alırdım
kendimi bildim bileli bahara alerjim varkeşke gelmese dedirtecek cinsten hap felan fayda etmiyor artık ama XoR abinin taktiği deneyim her seferinde verilen kucuk mavi haplardan kullanıyordum ama tabi ki faydası yok Xyzal deneyeyim bende inş bir faydası olur ve umarım uyku yapmıyordur
![]()
yakaan
senelerdır çekıyorum bende kronık durumdayım nefesımı bile kesiyor gecelerı uyuyamıyorm çoğu çam lastik polen vs alarjım var testte cıkmışdı doktorada gitmek istmeiyorm bıktım daha xyzal alalm deneyeyım bende
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Lanet birşey bu , bende de var geçenlerde kriz tutmuştu hatta
http://www.techturkey.com/forum/sohb...jik-rinit.html
şu anda bile aerius kullanıyorum , biraz olsun rahatlatıyor.
Bende de var bu illet. Bi de toza da ale
Ne durumda Xyzal deneyenler ?
Sabahları bir iki yokluyor alerji hemen içiyorum Xyzal bütün günü rahat geçiriyorum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cozumu bulan varmı ?? Tam yaz geliyo sinuzitten kurtulup rahatliycam diyorum bu seferde bahar alejisi basliyo yine rahat yok,bende kuru oksuruk,burun tikanikligi,surekli halsizlik ve goz kasinmasi olarak belli ediyo,doktora gitmedim,dogal yollardan falan cozemezmiyiz acaba,surekli ilaca bagimli kalmak istemiyorum
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Xyzal deneyinde yazin yaw
Ölüyorum fena azdi kaç. Gündür. yağmurda fayda etmedi
Bitmedi su polen işi
Bende bu aralar keçiboynuzu kaynatıp içtim. Duş almadan sakın uyumayın. Yoksa uykunuz rezil olur
Coğrafya kaderdir
küçüklüğümden beri çekiyorum bu allerjiyi çok kötü birşey hapşırmaktan kendımı alamıyorum Claritine Tablet kullanıyorum 10mg olanından azda olsa kesiyo
Arkadaşlar bu bahar alerjisinin tek çözümü vardır o da İĞNE TEDAVİSİ. Diğer aldığınız,hap ve türevleri sadece hastalığın üzerini örter ve sizi aldatır.Fakat hastalık alttan gizlice ilerlemeye devam eder ve ilerde astıma dönüşebilir.Ben 3,5 senedir iğne tedavisi oluyorum.Şu an tam polenlerin en çok olduğu dönemdeyiz ve nerdeyse hiç etkilenmiyorum.iyi bir doktora gidin ve tedavinize bir an önce başlayın.izmir'de olanları doktoruma yönlendirebilirim.
Bugun beni uyutmayan sabaha kadar elimde peceteyle sanki darbeye alkis tutacak gibi bekleten illet
kulagimin ici bogazim dilim damagim dudagim gozum burnum her tarafim kasiniyor
Galiba ölecem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)